רק אני רואה את זה... ?

רק אני רואה את זה... ?

ראיתי פה תגובות די רעות על צבר.. רק אני רואה את זה שהוא כן חמוד וכן חכם וכן רואים שהוא ילד טוב, הוא רק נפל בפח של שי! ולמי שראה בLIVE שהוא עשה לונסה שיחת נפש ידידותית אחרי הריב עם שי ואמר לה שהיא לא הייתה צריכה להכנס לזה..ואיתי לא מסכן והוא כן יכול להסתדר לבד..(הוא צודק..) שאשר יצא הוא אמר ששי הוא הנחש הכי גדול ושצבר יקח תמיליון והגדיר אותו במילה אחת "מושלם" אז אני לא חושבת שזה סתם..בבית הם יודעים הרבה יותר טוב מאיתנו. שי באמת נחש והגיע לו לעזוב (לגמרי לא קשור למוות דודתו- ואני באמת משתתפת בצערו ..) הבלאגן שהיה עם עינב ואשר נגד שפרה וצבר על הבישולים בשבת ובחג שי ישב עם אשר ואמר לו ששפרה עשתה את זה בכוונה.. ואז הוא שאל את אשר "וצבר עשה את זה בכוונה?" ואשר לא ידע מה להגיד כי הוא כן אוהב את צבר אז הוא גמגם ואז שי ענה "אז אני אומר לך שהוא עשה את זה בכוונה.. הוא לא חבר אמיתי וצבר נפל בפח צבר בן אדם טוב ורואים את זה..למרות הכל אני מעריצה אותו ובאמת כואב לי שאומרים עליו דברים רעים(באמת!) חוץ מזה הוא גם חתיך ;) נ.ב לא שם משתמש שלי לא להתייחס לכינוי הדבילי חחח

bibaso

New member
צבר חטא ביהירות

והיא הביאה אותו עד הלום יתכן והוא באמת חושב שהוא בצד של ה"טובים" הנלחמים ב"רעים"

טלטוש

New member
אני רואה בצבר רק פנים יפות

לדעתי צבר הוא טיפוס משעמם, אין לו הרבה מה להגיד ולכן הוא שותק.

א ו ח נ ה

New member
אמש צבר הוסיף עוד יציאות מטומטמות לרזומה שלו:

במטבח לשיפרה: "אנחנו נישארים כאן עם שאריות אדם" ולאיתי בחוץ: "אני לא מאמין ששי הודח, הוא בחר לא לחזור" צבר טיפוס מתנשא, שחצן, שכניראה חונך לאהוב את עצמו קצת יותר מידי לא פלא שהוא התחבר טוב לשיפרה - הראה לי את חבריך ואומר לך מי אתה. אני מאוד מקווה שהוא יהיה הבא בתור, עוד לשיפרה יש פה ושם הבזקי רגשות, אצל צבר אין כלום פרט להירהור עצמי של "כמה אני טוב יותר מכל מי שקיים".

מה שמצחיק אותי

הוא השימוש בביטוי : " הוא לא חבר אמיתי וצבר נפל בפח " האנשים האלה לא נפגשו מעולם לפניי האח הגדול . סביר להניח שהם גם לא ייפגשו אחרי האח הגדול בסביבה שהיא לא איזה טוק שואו או משהו כזה ( אולי עוד פעם פעמיים בסביבה אינטימית ) . אין להם גם יותר מידי מהמשותף . אז זה שהם גרו ביחד בוילה אמור לגרום להם להפוך להיות " חברי אמת " ? עוד הגדרה מפוצצת שלא ממש קשורה למציאות . שי וצבר היו סוג של " חברים לנשק " ( אם אתם אוהבים הגדרות פומפוזיות , ואני יודע שאתם אוהבים הגדרות פומפוזיות ) או פשוט שותפים בתוכנית ריאליטי . נכון ההכרות היא אינטנסיבית יותר בגלל כל הכללים של האח הגדול ( הבידוד והמחסור בתעסוקה כמו גם המשימות ) אבל עדיין , קשר של חברות אמת זה פונקציה של זמן . לוקח זמן באמת לפתח אמון באנשים זרים . לוקח זמן באמת להפתח לאנשים זרים . לוקח זמן להגיע לנקודה בה אתה שם את האינטרסים של החבר שלך לפניי אלה ששלך . אני לא יודע באיזה עולם אתם חיים שאתם זורקים את כל ההגדרות המפוצצות הללו . ואחר כך עוד מתיימרים לשפוט על פי ההגדרות הללו את המתמודדים . לשי אין חברים , לא היו ולא יהיו חברים בוילה . גם לצבר לא ( אבל אולי תצא לו בת זוג ) וכך גם כל האחרים ( כן , גם רנין ) מהבחינה הזו , איך שהם נכנסו כך הם יצאו ( אם בוחנים את זה בטווח הרחוק ) . אז שי לא חבר אמיתי ... זה בסדר , אף אחד שם לא חבר אמיתי . יש שם רק אבא ובת שיש בינהם באמת יחסי קירבה שנמדדו לאורך זמן . כל השאר פשוט שותפים בוילה ובתוכנית וחברים מטעמי נוחות או סיטואציה ( בלבד ) ולכולם יש מטרה שמכריחה אותם גם לשמור על ריחוק ריגשי מסויים ( ככה זה כשאתה יודע שבשלב מסויים אתה תצטרך להצביע כנגד אנשים אחרים והם יצביעו לך ) בסיטואציה הזו אתה חייב לשמור על הריחוק על מנת לא להתפרק בכל שבוע מחדש עם כל הדחה . נ.ב לא התייחסתי לכינוי
( ואגב התגובה הזו לא מכוונת כביקורת אישית אלא התייחסות לסוג של הגדרה שנפוצה כאן בפורום ולטעמי ללא הצדקה . ממש במקרה " נפלתי " והחלטתי להגיב דווקא על התגובה הזו )

gavriel15

New member
אני מסכים איתך לגמרי

בקשר לקללות מדוע כולם נטפלים לבת שמרוטה של יוסי ושוכחים את "לכי להזדיין" של שי בפניה של נעמה או את כל הקללות של שפרה בחביבות לליאון יא בן זונה שמתם לב שמצבו של איתי מתדרדר (מצבו הנפשי) ב4 הימים האחרונים הוא לא מפסיק לומר לאנשים אני נכנס לפרופורציות הוא הגביר את הווליום של עצמו שלומא את הריצוי הדביקות והחוסר עמוד שדרה ממש לא נעים לראות את זה לדעתי הוא חייב לצאת ולטפל בעצמו משהו שם לא בסדר

למעלה