רק אני שמתי לב שדפקו לנו עוד פרסומת?

חיה 2סרט

New member
../images/Emo45.gif וזה ממש מוגזם!!!

אם כל הכבוד....זה הורס את כל הצורה של הבלוג אני שונאת שהבלוג שלי זז מצד לצד.

זה ממכר

New member
בתכלס העיצוב מאוד מזעזע

ומצאו לעצמם עוד מקום לדחוף אותו ואני בטוח שגם הם שם יודעים שזה לא בדיוק המקום

חיה 2סרט

New member
יששששששששששששששששששש

אין פירסומת בבלוג
אפשר לחזור כתוב בכיף
לא מפריע לי שתהיה פירסומת כמו שיש אבל, לא פירסומת שהורסת את הצורה של מבנה הבלוג!!!

זה ממכר

New member
כן כן זה, זה מזעזע

מילא לדחוף את הפרסומות כמו שצריך אבל באיזה חוסר טאקט דחפו אותה שם וגם בכלל אני לא חושב שיש סיבה לפרסום הבלוגיה (החלק העליון מעל הפרסומות פה) את החיפוש אפשר לשים בקוביה כמו שיש את הקבל עידכונים וכל השאר

orelie

New member
רצה לבדוק

ואם כבר עוד פרסומת אז לשלם לנו קצת יותר מ8ש"ח למיליון

זה ממכר

New member
תראי בתכלס, זה לא העניין של הכסף

לא זכור לי שאת משלמת לתפוז על כל השירותים שהם נותנים לך, את משלמת להם על זה שהם נותנים לך את הממשק של הבלוג? לדעתי ממשק מדהים ונוח לכי לישרא תראי שעל פחות מחצי מזה את צריכה לשלם ולא הם משלמים לך, (אם זה עדיין ככה שם, פעם זה היה) אז עזבי את הקטע של לשלם לנו, נותנים אצבע רוצים את כל היד

זה ממכר

New member
נדמה לי או שהוא ירד?

ואם כן בדוק זה עד שהם יעצבו את הקטע הזה מחדש ולא ישאירו חודשים :/ תצפו לפרסומת בקרוב אצלכם בבלוג, בודקים אופציות איפה לדחוף

טל לוין

New member
לגבי הפרסומות

יקיריי, אנחנו מהבוקר מבקשים שמישהו ישלח לנו צילום מסך ויצביע באופן ספציפי על הפרסומת שמפריעה לו. בינתיים לא קיבלנו לא מהבלוגיה ולא מהפורומים... אני יודעת שהבאנר גדול. זה לא סוד שחלק מהכנסות של אתרי אינטרנט מגיעות מפרסומות. אני לא מרגישה שהוא מפריע בצפייה, אבל כאמור זה עניין של טעם. אני מניחה שעדיף ונוח היה שלא יהיו בכלל פרסומות. אם הפרסומות משבשות משהו בצפייה, בכתיבה - לא מאפשרות לכם לעשות כל מיני דברים זה משהו אחר. זו בעיה טכנית שצריך לטפל בה טכנית. אני חוזרת -עדיין לא קיבלתי צילום מסך עם משהו קונקרטי. טל

זה ממכר

New member
לא ראיתי שביקשת

והנה עכבר כחול מדבר העלה פה תמונה ובתכלס אני מבין את הקטע עם הפרסומות ולא אמרתי לא, יש כאלו שמפריע להם אז אני לא אדבר בשמם, אבל לשים אתז ה נכון ולא לדחוף לכל חור פרסומות זה הורס

טל לוין

New member
כל תלונה ספציפית שהגיעה קיבלה מענה ספציפי

פנו אליי במסרים אישיים - וכך גם עניתי

טל, שלום

הפרסומת לא מפריעה לקריאה, אבל היא לא אסטית, בגלל שיש חורים כמו שאפשר לראות בצילום המסך שצירפתי בשירשור הזה.

למעלה