רק אני שמתי לב?

meijin007

New member
רק אני שמתי לב?

לפני שבוע קניתי תדיסק שלהן, ובאופן די מוזר, שמתי לב, שיש המון פאשלות בחוברת של המילים - החל מהזמן של חלק מהשירים, ועד מילים לא מדויקות בחוברת... מה הקטע?

eladi88

New member
אממממממ פירוט?

תן\י דברים ספיצפיים שנדע על מה את\ה מדבר\ת תודה

meijin007

New member
שיר 9(כמעט בטוח), למשל

הוא פחות שניות ממה שאמור להיות. "רק שהוא לא חייב להיות שחור", וכתוב משהו קצת אחרת בחוברת. לא ממש זוכר כרגע...הקופסה למעלה

Mosh28

New member
ממ

שיר 9 = אמן "רק שהוא לא חייב להיות שחור" אולי אתה מדבר על "רק שהפעם הוא לא חייב להיות שחור" וזה בכלל מהציורים של יובל, שיר 5 ומי שם לב לזמנים של השירים בכלל

eladi88

New member
אמממממ טוב לאחר בדיקה

השיר קצר ב 2 שניות..לא עקרוני לגבי "רק שהוא לא חייב להיות שחור" אז דבר ראשון לשיר קוראים "עומד מול ראי" שיר מספר 2 דבר שני איתי מוסיף פה ושם מילים...אבל זה לא עקרוני...הוא אמר "רק שהפעם לא חייב להיות שחור" במקום "הפעם הוא לא חייב להיות שחור" שוב....לא עקרוני.. אממממממ עוד משהו?

meijin007

New member
לא עקרוני, נכון

אבל לא טעות קצת דבילית? וזה לא דיסק של הופעה שאפשר להגיד "הוא מוסיף מילים לפעמים". אמורים לערוך את החוברת לפי איך שהוא שר בדיסר, לא להיפך, לא?

eladi88

New member
למה טעות דבילית?!

הוא מוסיף ע"פ הרגש....זה כל היופי! ומאיפה אני יודע איך עורכים את החוברת?

meijin007

New member
דיברתי על השניות הנוספות.

שזה סתם נראה חוסר השקעה. לא אמרתי שזה רע שהוא מוסיף, רק העלתי השערה, הגיונית למדי בעיני, שהחוברת אמורה להיות ערוכה לפי איך שהוא שר, ואם ככה הוא שר, אז שיהיה כתוב כמו שהוא שר. סה"כ, זה לא דיסק של הופעה או משהו כזה, אלא דיסק אולפן, אז שהמילים ישוכתבו בהתאם למה שהוא שר...הגיוני, לא?

eladi88

New member
הגיוני

אבל בכל זאת הדברים שלך לא עקרוניים 2 שניות לפה 2 שניות לשם לא עשו לאיש רע.... עובדה גם שאפחד לא שם לב לזה עד כה ובקשר למילים..הגיוני...אבל בכל זאת...מילה פה מילה שם לא עשו לאיש רע... שבוע טוב שיהיה לך

Pataska

New member
חברים בעזרת השמש (ב"ה)

מה אתם לוקחים את זה קשה הרי ברור שיהיו טעיות כי סך הכל כולנו בני אדם ותמיד יש טעיות חוץ מזה כל הלהקה הזאת כולה בשאנטי (לא שזה רע) אי אפשר לצפות מהם לשלמות בשטויות האלו וסלחו לי אבל זה באמת שטויות

המממ..

יש בציורים של יובל במקום "שא את עצמך תישא תפילה למה שרואות עיניך" כתוב "שא את עצמך תישא תפילה לאן שרואות עיניך" זה לא דברים עקרוניים, כנראה טעויות בעריכה, אבל יש כמה וכמה דיסקים שראיתי בהם שאמנים משנים קצת את המילים בחוברות שירים.. עברי לידר למשל עשה את זה בדיסק האחרון שלו..

meijin007

New member
זה בדיוק העניין!

שלמה יש טעות בעריכה בכזה דבר? כאילו, מה, אחרי שעשו את זה, אף אחד לא עובר על מה שכתוב שם?

יכול להיות

שאחרי שכבר מגישים את המילים של השירים להדפסה מחליטים לשנות דברים כאלו וכו' וכו'.. אני לא באמת יודעת איך הדברים שם הולכים אבל יכול להיות שזה נעשה בכוונה וגם אם לא, כולם בני אדם, מותר לטעות לפעמים, לא? :) ואלעד, זה ממש, אבל אפילו ממש לא משנה את המשמעות של המשפט..

eladi88

New member
יש מצב...

הידעת שיש 4 טעמים חדשים לשוקושוק? שוקו פקאן שוקו נוגט שוקו קפה שוקו לייט

למעלה