?
תצטרכי לפרט אילו תקלות
*אכן תיארת תקלה אחת.תצטרכי לפרט אילו תקלות. נדמה לי שיש נסיון לפתור את התקלה הישנה בה כשלוחצים על התראת פעמון שהתקבלה ביחס לשרשור שבעל יותר מעמוד אחד, הגולש לא מוקפץ היישר להודעה עליה קיבל התראה אלא נדרש להתחיל לחפש אותה בין שלל עמודי השרשור. בזמן האחרון קורה לי יותר ויותר שאני מגיע ישר למקום הנכון, אבל עדיין זה ממש לא ב100% מהמקרים.
תקלות (ישנות) נוספות שחזרו, לא חושב שחוויתי.
כן, התקלה האחרונה שציינת התרחשה גם לי מספר פעמים היום. חשבתי שזה היה בגלל שנכנסתי מהטלפון הנייד ולא מהמחשב הנייח.*אכן תיארת תקלה אחת.
**תקלה נוספת. מופיעה אצלי התראה והתגובה אינה נמצאת.
*** לחיצה אחת על שלח אינה שולחת את התגובה, לחיצה שניה, התגובה מופיעה פעמיים![]()
כן, התקלה האחרונה שציינת התרחשה גם לי מספר פעמים היום. חשבתי שזה היה בגלל שנכנסתי מהטלפון הנייד ולא מהמחשב הנייח.
*אכן תיארת תקלה אחת.
**תקלה נוספת. מופיעה אצלי התראה והתגובה אינה נמצאת.
*** לחיצה אחת על שלח אינה שולחת את התגובה, לחיצה שניה, התגובה מופיעה פעמיים![]()
אם אנחנו מדברים על האחרונה (זאת שחורזת תיארה), אצלי לא. תודה.האם התקלה ממשיכה?
הצוות הטכני.
תיכף בודקת, בלחיצה אחת עברהאם התקלה ממשיכה?
הצוות הטכני.
אצלי כל השורה העליונה של האפשרויות כתובה באפור, כך שאיני יכול לצבוע, איני יכול לקבוע את גודל האותיות, איני יכול B וכל מה ששם. למה זה?האם התקלה ממשיכה?
הצוות הטכני.
לי יש את אותה תקלה כל הזמן (מעולם לא תוקנהרק אצלי התקלות חזרו?
לי יש את אותה תקלה כל הזמן (מעולם לא תוקנה) שכאשר אני פותח את הכרום, הוא שומר לי את המצב האחרון שגלשתי וכשאני נכנס לתגובה ומנסה להגיב, הוא נותן לי הודעה שאני צריך לרענן את הדף.
לאחר ריענון, הכול בסדר.
אגב, בשאר הדפדפנים אין לי את הבעיה הזאת.
גם אני צריכה לרענן מסך כשאני שולחת הודעה וזה נראה כאילו דבר לא קורה.
נקווה שצוות הטכני עוקב אחרינו.גם אני צריכה לרענן מסך כשאני שולחת הודעה וזה נראה כאילו דבר לא קורה.
לא, אצלי חזרה התקלה של המחשב חושב הרבה (תקוע) במקום לשלוח את התגובה.רק אצלי התקלות חזרו?
אני לוחצת על חורזים וכותביםלא, אצלי חזרה התקלה של המחשב חושב הרבה (תקוע) במקום לשלוח את התגובה.
הפיתרון שלי הוא אותו פיתרון שהיה לי אז, ללחוץ על 'מה חדש' ולראות שזה כבר נשלח למרות שהמחשב נראה תקוע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.