רק אתם יכולים לעזור לי...!

אלאר

New member
רק אתם יכולים לעזור לי...!

אני ממש ממש רוצה את המילים של השיר המתורגם של בוב דילן, שאביב גפן שר עכשיו (אתם בטח יודעים למה אני מתכוון...). אם מישהוא ישלח לי באימייל, יקבל נשיקה וירטואלית !! חשוב שיהיה באימייל, כי אני לא מסתובב בפורום הזה (אומנם אביב גפן אחלה זמר, אבל אני קצת עסוק מידי). תודה

אלאר

New member
OK, אז לא נשיקה וירטואלית... ../images/Emo5.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo24.gif

אבל אני באמת צריך את הטקסט הזה (תירגום של יהונתן גפן, אני מניח). אנא !!!........????

אפרת*

New member
אמ.. נקווה שכאן זה מספיק טוב

איפה היית ילדי תכול העין איפה היית ילדי הקטן טיפסתי על ראש ההרים ועברתי זחלתי בכביש הראשי ועברתי בתוך יערות עמוקים הסתתרתי נכנסתי אל תוך האוקינוס שמת לי מצאתי ת´קבר שתמיד מחכה לי עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה שם ראית ילדי תכול העין כן מה שם ראית ילדי הקטן ראיתי שועל וזאב מחכה לו[ ראיתי שביל זהב שאין איש הולך בו ענף שחור שזורם עם המים איש עם פטיש שפוצע ידיים ראיתי חלום שהולך על קביים איש בלי לשון מדבר ללא הרף וילד ישן עם רובה ועם חרב עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול ומה תעשה עכשיו ילדי תכול העין כן מה תעשה עכשיו ילדי הקטן עכשיו אני הולך כי הגשם בשער עכשיו אני הולך עמוק אל תוך היער איפה שיש אנשים בלי ידיים והחרא עולה שם ומציף את המים שם היונים מתות מכוסות עלי זית ופנים של תליין מסתתרות מכל בית שם הכל מכוער ולנפש אין ערך הצבע שחור והאפס הוא מלך ואני רוצה ל ולרשום ולחלום את זה להביא את זה הנה שכולם יוכלו לראות את זה לעמוד לבדי מול הים בו טבעתי להכיר את השיר שידעתי ושרתי עוד מעט עוד מעט עוד מעט עוד מעט גשם כבד עומד ליפול

אורן ג

New member
דרך אגב

את התירגום ביצע לראשונה דני ליטני במופע "זה הכל בנתיים - בינתיים זה הכל" (מופע משותף עם יהונתן גפן משנת 1974) שיצא לפני כמה חודשים על דיסק, זה גם מאשר שיהונתן גפן תרגם את השיר.

שירי....

New member
השיר הזה פשוט מקסיםםםם

זה השיר של אביב גפן שאני הכי הכי אוהבת!

למעלה