רק אתמול התבכיינתי לכם על איך שקפה משאלת המוות לא מעיר אותי יותר. אלוהים שמע את זעקת השבר שלי, ובדיוק היום הגיע קפה הסיכון הביולוגי,

אבי בן 1231

Well-known member
הגיע הזמן שתקלוט שכאשר אתה כותב באופן קבוע בסוף הודעה שלך: "סוף סיפור", אז אין מה להגיב!!

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שחזק יותר ב-27.5% מקפה משאלת המוות.

קפה משאלת המוות-728 מיליגרם קפאין לכוס. קפה הסיכון הביולוגי-928 מיליגרם לכוס.

אני כבר לא יכול לחכות לנסות אותו. מחר אכין לי כוס, אתיישב מול המחשב ואנסה אותו לראשונה ביחד אתכם, המעריצים שלי.

יש למה לחכות :D

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

אני כבר לא יכול לחכות לנסות אותו. מחר אכין לי כוס, אתיישב מול המחשב ואנסה אותו לראשונה ביחד אתכם, המעריצים שלי.

עכשיו אני יושב לראשונה מאז ומעולם עם כוס של קפה הסיכון הביולוגי. 928 מיליגרם קפאין לכוס במקום ה-728 של קפה משאלת המוות. עוד לא שתיתי. עכשיו אני שותה פעם ראשונה, ביחד אתכם. בואו נראה מה הדבר הזה שווה :D

😂...and that was the last time that maor was ever heard from

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עכשיו אני יושב לראשונה מאז ומעולם עם כוס של קפה הסיכון הביולוגי. 928 מיליגרם קפאין לכוס במקום ה-728 של קפה משאלת המוות. עוד לא שתיתי. עכשיו אני שותה פעם ראשונה, ביחד אתכם. בואו נראה מה הדבר הזה שווה :D

😂...and that was the last time that maor was ever heard from
טוב, קודם כל, הטעם לא משהו, אבל זה כבר "עליי" כי רציתי להרגיש את הטעם האמיתי של הקפה באמת כפי מה שהוא, אז שלא כהרגלי, לא הוספתי חלב, אלא סוכרזית בלבד. קודם ננסה את הקפה גם עם סוכרזית וגם עם חלב, כפי מה שאני שותה בדרך כלל את הקפה שלי, ואז אפשר יהיה לדבר על הטעם.

אנקדוטה מעניינת: פעם הייתי שותה את הקפה שלי עם חלב ושתיים סוכר, לא חלב וסוכרזית, אבל עברתי לחלב וסוכרזית כבר לפני כמה שנים בגלל ניסיונותיי להגיע לגיל 102.

בנוגע לכמה חזק הוא, אני לא מרגיש הבדל מיוחד בין ה-728 מיליגרם קפאין לכוס של משאלת המוות ל-200 מיליגרם יותר של הסיכון הביולוגי, אבל שתיתי רק כוס אחת, אז בואו אני אשתה אותו כמה ימים ואז נדבר.

גמד הונגרי

Active member

מה הטעם?
אתה לא משתמש בו נכון

למעלה