רק אתן תבינו אותי...

1שייכת

New member
רק אתן תבינו אותי...../images/Emo7.gif

נכנסתי לעניין הלאקים כרוח סערה: קניתי, השתוללתי, מרחתי, הסרתי - הרגשתי באולימפוס, שכרון צבעים אמיתי. ופתאום גיליתי שחוץ משתי אצבעות שבהן התפצלו ציפורניים, התווספו עוד אצבעות... ודווקא שמרתי על כל הכללים - בסיס טוב (של סאלי הנסן), מסיר לאק של לייף. ובכל זאת היום - אם זה מעניין אתכן - 6 מציפורניי הענוגות מפוצלות... נכנסתי לדיכאון, התאבלתי קלות, והחלטתי שאני גוזרת על עצמי תענית לאקים. המוכרת בסופר פארם המליצה לי על נייל-טק - מריחה יום יום במשך שבוע, הסרה, ומריחה לשבוע נוסף. היא טענה שזה ישקם. היום אני ביום השני לשיקום. מה אתן אומרות, חברותי לתחביב הפסיכי הזה? יש לכן עצות חכמות?

iefrat

New member
../images/Emo268.gifניילטק טוב אבל...

אני לא מומחית גדולה במוצרים נלווים ויש לי צפרניים די טובות. נייל טק חיזק מאוד את הציפרניים ונעים כבסיס ו כ TOP. יותר מנעים אפילו טוב מאוד!!!! מה שמפריע לי זה שהוא מצהיב את הציפורן ולכן אני מחפשת לי בסיס מחזק אחר

1שייכת

New member
תודה! ושאלת הבהרה -

אותו תכשיר כבסיס משמש גם כ TOP? או שאת מתכוונת ל TOP של נייל טק?

iefrat

New member
צודקת אני קניתי סט של שניים

בודד עלה 70 ש"ח וזוג במקום מאה עלו 70 ש"ח - בסופר פארם. אז שמתי את המחזק (חלבי) ועליו את הטופ.(שקוף) יתרון שהציעה הדיילת, בין השכבות (6 ימים נוספים לטופ) ניתן לשים לק צבעוני. אחרי שהציפרניים התחזקו המשכתי להשתמש במחזק (הבקבוק החלבי) כבסיס ללק צבעוני

G r o k e

New member
מחזקת את מה שאמרת, ומוסיפה את דעתי...

קודם כל שייכת, ליבי איתך!! לפני שבועיים קיצרתי אותן אחרי ש3 נשברו לי לאורך (אאוץ') ועוד 3 התפצלו לעזאזל. בכל מקרה אל תדאגי, לאט לאט גם תגלי שציפורנים קצרות וארוכות זה לפי מצברוח. עכשיו אני עם קצר והאמת שזה נורא נוח, שכחתי כמה זה פרקטי ציפורניים קצרות וחמודות. לגבי נייל טק, לדעתי זה ה-מחזק. את הציפורניים שלי הוא לא הצהיב, וכמו שכתוב בהוראות, שימי את הבסיס החלבי ואת השקוף כל יום. שכבה אחת מהשקוף כל יום. כמובן שאם הציפורניים שלך מפוצלות\שבורות הייתי מייעצת לך לחסל הכל ולהתחיל מאפס עם הטיפול הזה של נייל טק, כי הוא לא ייחבר לך את השבר מחדש את יודעת....... אני גם משתמשת בבסיס החלבי ללקים צבעוניים, פשוט מעולה! ותתעודדי.......

lilo4

New member
כמה מוכר ../images/Emo13.gif

גם אני לא מצליחה למנוע לגמרי את עניין ההתפצלות. הפיתרון שהומלץ לי בעבר ואני ממליצה בתורי זה לקנות מוצר שהמטרה שלו היא לטפח ולהזין את הציפורן. אני לא מכירה את המוצרים של נייל טק, לכן אני לא יכולה לחוות דעה. כבר קנית- תשתמשי ותראי אם זה עוזר. אני משתמשת בסרום לטיפוח של שיק, שאני מורחת מדי פעם והוא היחידי שפתר לי את הבעיה

1שייכת

New member
תודה לכל המגיבות! ועוד שאלה בקשר לנייל טק:

קניתי נייל טק 2 - והוא מוגדר כמחזק אבל הוא שקוף. כולכן דיברתן בעקביות על מחזק חלבי. יש משהו שאני מפספסת כאן?

iefrat

New member
חלבי = הבסיס

הרידג פילר, עליו מורחים כל יום שכבה מהשקוף עוגד 6 ימים וחוזר חלילה. לכשהציפרניים מחוזקות מספיק לטעמך ניתן להמשיך ולהשתמש בחלבי כבסיס ובשקוף כ TOP או רק בשקוף שישה ימים רצופים, לנקות וכו'. אני כרגע משתמשת רק כבסיס עליו מורחת לק צבעוני ואז שמה TOP שלי.

צונית

New member
לנייל טק יש שני שלבים

שני בקבוקים שונים - אחד הוא רידג' פילר, ממלא סדקים בציפורן והוא השכבה ה"חלבית" שעליה אנחנו מדברות, השני הוא המחזק השקוף שבא מעל.

1שייכת

New member
בעצם iefrat התייחסה לזה בתשובתה.

אז סליחה על הטרטור וההטרדה...

למעלה