רק בגלל שאני אוהב אותכם כל כך

shmuelr

New member
רק בגלל שאני אוהב אותכם כל כך

קבלו אקורדים שהוצאתי ל"אני פה לצידך" אחד השירים הגנוזים הכי מדהימים שאביב כתב לדעתי. מלודיה מדהימההה.. תהנו אני פה לצידך B7/F# , E , Em6 , B , B/A , E כל הדרך שהלכנו מול אומה שלמה F#m7 , B , Bsus2 אני ואתה B7/F# , E , Em6 , B , B/A ,---> E , E/F , F#m , Bsus2 לא ידענו מה איתנו מה יהיה מחר פזמון: Bbm7b5 , Eb7 , G#m , C#7 רציתי להגיד רק שאני פה לצידך E , E/F# , Bsus2 , Bsus2/G ולתמיד אני אוהב אותך Bbm7b5 , Eb7 , G#m , C#7 כמו מיתר גיטרה לפעמים אתה נקרע E , E/F# , Bsus2 לכן תמיד אני נשאר איתך ובלי אבא אתה כמו צדף שנסחף אל החוף אתה עברת מכשולים שנראים כמו סוף .

shmuelr

New member
תיקון קטן בשורה של הפזמון:

Bbm7b5 , Eb7 , G#m , C#7 רציתי להגיד רק שאני פה לצידך E , E/F# , Bsus2 , Bsus2/A ולתמיד אני אוהב אותך

kobi love

New member
יש לי הרגשה שאתה מעריץ דור הנינט

זה שיר גנוז של אביב גפן "אני פה לצידך" הסיפור הוא כזה,פעם חברה שלו קרעה לו את מיתר הגיטרה "כמו מיתר גיטרה לה להלה" אז הוא החליט שהוא יהיה תמיד לצידה שלא תיגע לו בגיטרה כי אז הוא לא היה מפורסם וזה עלה הרבה כסף לקנות מיתרים וגם תמיד עבדו עליו בחנות כי המוכר היה גרוזיני והוא איים עליו שאם הוא לא ישלם חמישים אחוז מעל המחיר אז "משפחה בדרך"

kobi love

New member
וואו שמוליק הקטן

בקצב הזה עוד תאבד בתולים בזכות הכשרון שלך,ואם תהיה ממש מוכשר אז יהיו לך ממש ממש כוסיות כמו למתי כספי

למעלה