רק בגלל

sivan1207

New member
רק בגלל

שאף אחד פה לא פתח הודעה שנים וכל הכתבתיות שלכם זה על הודעות תפוז וכאלה.. אז הסכמתי לעצמי לפתוח הודעה חדשה
רק רציתי לאמור לכם... שמחררר אני מתחילה שירות לאומי =] אני מקווה שיהיה לי כייף וזהו מה שרציתי לאמור... והתגעגעתי אליכם יםםםם (אל מי שנשאר פה לפחות)

שהיה לך בהצלחה

בשרות לאומי ושתדעי שלפעמים שירות לאומי הוא יותר טוב מלעשות שירות רגיל בעיקר אם זה למען הציבור כמו:בתי חולים עזרה לנכים ועוד כאלה דברים אבל בכול מקרה שתהיה לך בהצלחה בשירות

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gif אהובתייייי

שיהיה בהצלחה יא חיילת מקרטון.... חחחחחחחחחחח אני חולה לך על התחת אהבת חיי
ובבקשה, את הולכת להתנדב במד"א....תנסי לגרום לאנשים לחיות, לא להיפך...

nitzangro2

New member
מאמי שיהייה לך הצלחה ענקית!!!!!

ולכול מי שעוד פה.. ושהולך מחר ללמוד.. בהצלחה ענקית לכולםםםםםםםםםם שנה טובה..[= אוהבתת3>

יפתיייייייייייייייייייייייייייייייי

שיהיה לך בהצלחה מחר!! אני אוהבת אותך מלאןן! גם לכולכם שיהיה בהצלחה.. אוהבת כל אחד ואחד מכם..[מי שנשאר]
הגר..

סיוניייייייייי

שיהיה לך המון בהצלחההההההההההה חיים שליייייי תהנייייי כי אני יודעתתת כמה רציתת להיות במד"א תדעי שאני אוהבת אותךך המוןן ושמרי על קשרררר וחוץ מזהה בהצלחה לכולם בשנהה החדשהההההה ושהיא תעבור מהר כמו השנה שעברה חחחחחחחח אוהבת אתכם המוןןןןןןןןןןןןןןןן

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif אז ככה =]

תודהההההה לכולכם אוהבת אתכםםםםםםםם....... חזרתי הרגע מהיום הראשון שלי בשירות לאומי...האמת??? היה נחמדד אבל זה היה מעייףףףףףףףף אז עפתי להתקלח ולישוןןןן אוהבתתתת

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif נקרעתי יא זבל

יצאתי מהבית ב-6:20 וחזרתי ב-19:30 !!!!!!!!! שכולם אצלי בתחנה התחילו ב-8 וסיימו ב-3 רק אני נדפקתי... שלחו אותי לכרמיאל

למעלה