רק בהפועל באר שבע ..

zilber z

New member
רק בהפועל באר שבע ..

רק בהפועל באר שבע שחקנים חושבים רק על הפרמיות רק בהפועל באר שבע שחקנים רבים עם אוהדים רק בהפועל באר שבע יש שחקני נוער שמשחקים בעזרת פרוטקציות רק בהפועל באר שבע האצטדיון נראה כמו דפי זהב מכל הפירסומות והעיקר אין כסף רק בהפועל באר שבע יודעים להפסיד 200 אלף שקל כי המזכירה לא יודעת אנגלית רק בהפועל באר שבע יודעים לשבור את שיא הפרת החוזים הכי גדול בתולדות מדינת ישראל רק בהפועל באר שבע יודעים לחתום על חוזים כפולים ולצאת בנס רק בהפועל באר שבע שחקנים יוצאים למועדון לילה לחגוג אחרי הפסד ככה נראת הפועל באר שבע .. לא עצוב ?

RED OR DEAD BS

New member
גם ככה כואב הלב לא צריך להוסיף

זה רק אחוז קטנטנן ממה שהפועל ב"ש או יותר נכון הנהלת הפועל ב"ש מסוגלים לעשות, אני השלמתי השנה יורדים ליגה, אני מקווה שאח"כ יקח אותנו גולדמן עם הבארבי הזה ויעשו שיקום אמיתי, גם במחלקת הנוער ועד לבוגרים, שילמדו מהטעויות ויעשו הכל לפי הספר כדי ליצור בסיס על מנת לעשות שיקום אמיתי ומבוסס שיחזיק לשנים רבות ולא ל5-6 שנים.
הפעם זה באמת נכון- יהיה זכרה ברוך- נלווה אותה לאורך כל ההלוייה לצערינו, ועם ירצה השם נוכל לחזות בביאת המשיח וב"ש תקום מקברה

zuli4

New member
עם כמה דברים אני לא מסכימה..

-ששחקנים יוצאים למועדון לחגוג הפסד.. -וששחקני נוער משחקים בעזרת פרוטקציות.. ואם אני טועה, אז תנו לי דוגמא למשחקים שבהם הקבוצה הפסידה ולאחר מכן השחקנים הלכו לחגוג את ההפסד.. ועוד דוגמא לשחקן מהנוער שמשחק בעזרת "פרוטקציות"...

RED OR DEAD BS

New member
כל סופ"ש השחקנים הצעירים ולעיתים

הזרים חוגגים בפורום, אם זה יניב, עוד, פמי, הצעירים, וכו', וראיתי כמה תמונות שלהם אז זה נכון וזה ידוע, ושחקני הנוער משחקים כי אבא/ מקורבים שלהם שקרובים למועדון לוחצים על ההנהלה לעיתים על המאמן לשתף את השחקן שהם רוצים

zuli4

New member
אולי יוצאים להנות..

אבל בטח של לחגוג את ההפסד.. במידה והקבוצה הפסידה..

רוני 2112

New member
פרוטקציות?! אני אגיד לך

אחיין שלי (היום בן19) היה חלוץ מצוין, הוא היה בחוג לכדורגל עד גיל 15 בערך הוא רצה להיכנס לנערים של הפועל הוא בעצמו אמר לי שיש שם פרוטקציות, וראה שחקנים ששיחקו איתו והוא היה מקרקס אותם באימונים היתקבלו והוא לא, אז זה לא פרוטקציה? גם היום זה הולך ככה רוני

zuli4

New member
או קיי..

דוד שלי היום בן 18..שיחק עד עכשיו בנוער של ב"ש.. ובמשחק שהיה נגד בני יהודה(גביע הטוטו) הוא שיחק.. ואני יכולה להגיד לך שהוא לא הגיע לשם עם פרוטקציות..רק עם כישורים!!

רוני 2112

New member
חייבים אחד או שניים בלי פרוטקציה

או שהיה לו את שניהם, יכול להינות שהוא באמת מוכשר וגם פרוטקציה, אבח יכול גם להיות בלי פרוטקציה, בעצם מה איכפת לי, מקסימום נכנס לתרדמת אוהדות, כמו שהייתי במשך כ 5 שנים, בין 90 ל 95 רוני

zilber z

New member
נראה לך שהכל פרוטקציות ?

יש שחקנים כישרונים שכנראה כמו דוד שלך שלא צריכים קשרים בשביל להתקבל והם מספיק טבים .. אבל במחלקות הנוער לא חסרות קומבינות אני מכיר את זה גם קצת מקרוב... ומי זה דוד שלך כהן או אפריאט ?

ז'ולי 4...אלייך באהבה..

תגידי את זה שיגיע הרגע שהוא יצטרך להגיע לגיל בוגרים.. בכל הארץ ישנם איומים יבשים מצד האבות וכו' על המאמן,אבל פה זה לא מסוכן,זה שכונה ממש. את רועי דמרי אתם מכירים ב100%.חלוץ מהמהירים בדרום וחבר טוב טוב שלי. אליניב עלה וכל הכבוד לו,אבל רועי לא עלה ולמה? כי אבא של אליה ועוד כמה אבות שיגעו את השכל לז'ינו ותראו איפה הם היום. רועי כבר פרש ממשחק אבל תמיד אני ידע שבאר שבע פיספה חלוץ אירופי בכל קנה מידה (נבחן בשתי קבוצות גרמניות ובגלל לימודיו העדיף להשאר פה). אז הנה לך סיפור נוסף על קנונית השכונה הקטנה בב"שתנו.

blueman1

New member
אני רק מקווה שבסוף כולנו נטעה

ושהפועל לא תירד ליגה ואולי זינו יבין שדי הוא לא הבן אדם שמתאים להחזיק קבוצת כדורגל כמו הפועל ב"ש וילך הביתה ויתן את הקבוצה לאנשים שכן יכולים לעשות את זה.

תקרא טוב..בבקשה..

ש כ ו נ ה............. ככה לא מתנהגת קבוצה בליגה בכירה.. לא צריך להעתיק מהשכונה או מתל אביב...אבל כנראה שהשחקנים לא מבינים את גודל הבעיה שאנחנו נמצאים בה... הם יתעוררו וזה יהיה כמעט מאוחר מדי,כי אני מאמין שנישאר בליגה.. נצרת עלית,עם מגרש ששוה לג'ינס של ז'ינו,ויושבי ראש שבאים לשבת ליד עץ? והם מ ק ו ם 7? איפה קם דבר כזה.. אנחנו לא רחוקים מזה במצבנו הנוכחי.

למעלה