רק בישראל - שקר ה"קרינה" של הנוכל יונה יהב עושה קאמבק, הפעם נגד רכבים חשמליים.

Ccyclist

Well-known member
וותיקי הפורום זוכרים את הקמפיין השיקרי של הנוכלים מטעם עיריית חיפה נגד חישמול המסילה בעיר. מסיבה זו אינני מסמן את העניין ב " Off " כי שקר שהתחילו בו נגד התח"צ עובר לתחומים אחרים.

שקר ה"קרינה" ייחודי לישראל. הוא לא קיים באירופה וארה"ב כי אף גורם אינטרסנטי המתנגד לרכבים חשמליים לא שמע עליו.

בארה"ב, בריטניה ואירופה מופצים שקרים אחרים לחלוטין נגד רכבים חשמליים, ומה לא היה?

בבריטניה היו מספר מקרים שרכבי 4x4 דיזל, בעיקר של לנדרובר, גרמו לשריפות ענק בחניונים, אך הציבור שקורא את הצהובונים האשים מייד רכבים חשמליים למרות שסטטיסטית רכבי בעירה פנימית נוטים להישרף פי 50 מרכבים חשמליים.

"עיתונאים" שאין להם מושג מה זו בלימה רגנרטיבית מפיצים לאחרונה שקרים על "אבק בלמים של רכבים חשמליים" למרות ש 90% מהבלימה היא בכלל מגנטית וכאילו שרכבי בעירה פנימית לא משתמשים בבלמים.

אחרי נסיעת חזור שישית של 2,500 ק"מ מספרד כמובן שאני יכול אישית להזים את השקר שה BBC אוהב לחזור עליו - כאילו לרכבים חשמליים אין טווח גדול מספיק ואין רשת טעינה אמינה.

אבל "קרינה"? רק בישראל. שקר פרובינציאלי של מדינה אחת

שקר שהיה מאחוריו קמפיין ציבורי נרחב בתחילת העשור שעבר - חודר עמוק.

נערך לאחרונה ב:

scooby5

Member
וותיקי הפורום זוכרים את הקמפיין השיקרי של הנוכלים מטעם עיריית חיפה נגד חישמול המסילה בעיר. מסיבה זו אינני מסמן את העניין ב " Off " כי שקר שהתחילו בו נגד התח"צ עובר לתחומים אחרים.

שקר ה"קרינה" ייחודי לישראל. הוא לא קיים באירופה וארה"ב כי אף גורם אינטרסנטי המתנגד לרכבים חשמליים לא שמע עליו.

בארה"ב, בריטניה ואירופה מופצים שקרים אחרים לחלוטין נגד רכבים חשמליים, ומה לא היה?

בבריטניה היו מספר מקרים שרכבי 4x4 דיזל, בעיקר של לנדרובר, גרמו לשריפות ענק בחניונים, אך הציבור שקורא את הצהובונים האשים מייד רכבים חשמליים למרות שסטטיסטית רכבי בעירה פנימית נוטים להישרף פי 50 מרכבים חשמליים.

"עיתונאים" שאין להם מושג מה זו בלימה רגנרטיבית מפיצים לאחרונה שקרים על "אבק בלמים של רכבים חשמליים" למרות ש 90% מהבלימה היא בכלל מגנטית וכאילו שרכבי בעירה פנימית לא משתמשים בבלמים.

אחרי נסיעת חזור שישית של 2,500 ק"מ מספרד כמובן שאני יכול אישית להזים את השקר שה BBC אוהב לחזור עליו - כאילו לרכבים חשמליים אין טווח גדול מספיק ואין רשת טעינה אמינה.

אבל "קרינה"? רק בישראל. שקר פרובינציאלי של מדינה אחת

שקר שהיה מאחוריו קמפיין ציבורי נרחב בתחילת העשור שעבר - חודר עמוק.
הקמפיין כולו חזר.
ראיתי אותו לאחרונה בפייסבוק

oshri1987sg

Active member
יש הרבה נהגי אוטובוס שסובלים מכאבי ראש מהקרינה של האוטובוסים החשמליים,לגבי המכוניות אין לי מושג אם יש בהן קרינה גבוהה או לא

Ccyclist

Well-known member
יש הרבה נהגי אוטובוס שסובלים מכאבי ראש מהקרינה של האוטובוסים החשמליים,לגבי המכוניות אין לי מושג אם יש בהן קרינה גבוהה או לא

אין.

אם היו הייתי שומע משהו בתקשורת הבריטית על נהגי 3,000 האוטובוסים החשמליים ו 10,700 הרכבות החשמליות.

גם בספרד יש פרופורציות דומות של אלפי אוטובוסים ורכבות המונעים בחשמל וכך גם בכל מדינה אירופאית גדולה.

אין אצלנו סיפורי "קרינה" כי זה פשוט שקר.

oshri1987sg

Active member
אין.

אם היו הייתי שומע משהו בתקשורת הבריטית על נהגי 3,000 האוטובוסים החשמליים ו 10,700 הרכבות החשמליות.

גם בספרד יש פרופורציות דומות של אלפי אוטובוסים ורכבות המונעים בחשמל וכך גם בכל מדינה אירופאית גדולה.

אין אצלנו סיפורי "קרינה" כי זה פשוט שקר.
זה יתגלה אחרי 10-15 שנה הכל

Ccyclist

Well-known member
זה יתגלה אחרי 10-15 שנה הכל

חחח. עברו כבר 140 שנה מהחשמליות הראשונות והיו שלל אמצעי תחבורה חשמליים כולל רכבות תחתיות וארציות, רכבי חשמל ישנים של תחילת המאה ה 20 כמו Detroit Electric או רכבי חלבנים באנגליה Milk Floats. טסלה קיימת כמעט עשור וחצי וקדמו לה רכבים חשמליים של יצרניות אחרות שניסו ליצור רכבים אישיים קטנים.

המדיה המערבית מלאה בשקרים ותירוצים נגד רכבים חשמליים, קרינה אינה אחת מהם. אם היה בזה שמץ אמת הם היו מלאים בזה. הם מלאים בעשרות שקרים שונים ומשונים שאין לי כוונה לחזור עליהם, אבל אפילו מתנגדי הרכב החשמלי הגדולים ביותר באירופה וארה"ב לא שמעו על השקר המטופש של יהב.

נערך לאחרונה ב:

Ccyclist

Well-known member
חחח. עברו כבר 140 שנה מהחשמליות הראשונות והיו שלל אמצעי תחבורה חשמליים כולל רכבות תחתיות וארציות, רכבי חשמל ישנים של תחילת המאה ה 20 כמו Detroit Electric או רכבי חלבנים באנגליה Milk Floats. טסלה קיימת כמעט עשור וחצי וקדמו לה רכבים חשמליים של יצרניות אחרות שניסו ליצור רכבים אישיים קטנים.

המדיה המערבית מלאה בשקרים ותירוצים נגד רכבים חשמליים, קרינה אינה אחת מהם. אם היה בזה שמץ אמת. הם מלאים בעשרות שקרים שונים ומשונים שאין לי כוונה לחזור עליהם, אבל אפילו מתנגדי הרכב החשמלי הגדולים ביותר באירופה וארה"ב לא שמעו על השקר המטופש של יהב.

Et la Shahbanu dans une votoure electric !

והשאה-בנו (מלכת המלכים, קיסרית) במכונית חשמלית.

האי קיש, איראן, בסביבות 1977.

Screenshot_20250323_082632_Samsung Internet.jpg

פאראה דיבה - פהלוי מקדימה את זמנה ברכב חשמלי בשנות השבעים המאוחרות. הנחת העבודה של השאה (שאהן שאה, מלך המלכים, תואר האלוהות המשולש ביהדות נגזר מהתואר הכפול של השאה האיראני), מוחמד רזא פהלוי, היתה שהנפט יגמר מתישהו בשנות התשעים או האלפיים ולכן איראן חייבת לעבור לתחומים כלכליים אחרים. האי קיש פותח באי נופש, גודלו 14 ק"מ על 8 ק"מ ולכן הוא התאים גם לרכבים החשמליים הבסיסיים של התקופה, שפעלו על סוללות עופרת - חומצה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20250323_082620_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250323_082620_Samsung Internet.jpg
    KB 457.5 · צפיות: 3

ai27

Well-known member
כשראיתי בפעם הראשונה את הזוועה הזאת שמכונה "חישמול המסילה" בתל אביב די נחרדתי
אבל בתל אביב זה בתעלה , בלב אוטוסטרדה

בחיפה מדובר על השחתת כל פני העיר התחתית וקו הנוף
ממש מזעזע
ולא מפתיע שראש העיר מתנגד תוך שימוש בכל תירוץ אפשרי

למעלה