רק בישראל
מחיר היותנו העם היהודי.רק בישראל
כל דירה חייבת להבנות עם מקלט
83 אחוז מהילדים עם בעיות נפשיות
ו 30 אחוז מהמבוגרים
רק בישראל 1 טריליון שח הולכים לפח במקום לבנות בתי ספר , אוניברסיטאות ,פארקים וכבישים.
רק בישראל זאת מדינת חורבן ומוות.
שרק סופרים פצועים ומתים
מחיר היותנו ללא הנהגה ראויה. מבקר המדינה הוכיח פעם אחר פעם, שהממשלות בישראל אינן דואגות לביטחון תושביה. הם לא פועלים במאום כדי לשפר הגנה מפני רעידת אדמה צפויה (להבדיל) וכך בכל תחום אחר. אבל מי אתה שתבין זאת? אתה הלוא ביביסט מובהק.מחיר היותנו העם היהודי.
ואללה? מדובר בתקנות מ1992. מי היה בשלטון אז? יצחק רבין אולי? מעניין שהוא לא נחשב הנהגה ראויה בעיניך. לא שאני חולק על אבחנתך זו, אבל היא בהחלט מעניינת.מחיר היותנו ללא הנהגה ראויה.
דווקא החוק הדורש התקנת ממ"ד בכל דירה לחלוטין חוסה תחת ההגדרה הזאת. עם כל הכבוד למבקר המדינה ו"הוכחותיו" כמובן.מבקר המדינה הוכיח פעם אחר פעם, שהממשלות בישראל אינן דואגות לביטחון תושביה.
האמת שהמדינה עובדת על כך כבר כשני עשורים (טיפ טיפה יותר אם נדייק) . אולי היא לא עושה מספיק (בעצם די בטוח), אבל היא לחלוטין עוסקת בסוגיה. לא יודע להתייחס ל"כל תחום אחר" מבלי לדעת מה זה אומר.הם לא פועלים במאום כדי לשפר הגנה מפני רעידת אדמה צפויה (להבדיל) וכך בכל תחום אחר.
אני אני. ואתה?אבל מי אתה שתבין זאת?
אין לי מושג מי או מה זה "ביביסט מובהק" או מה ביביזם בכלל קשור לעניין (100% מהדברים שהתייחסת אליהם נוגעים לממשלות שקדמו לו או לכל ממשלות ישראל לדורותיהן). אבל אם אתה 'יודע' לאבחן את הנ"ל, מי אני שאתווכח . כך או אחרת, 'אבחנתך' זו, בין אם יש בה ממש ובין אם (התשובה הנכונה) אין בה מאומה, כמובן חסרת כל קשר לעניין.אתה הלוא ביביסט מובהק.
מיץ מיץ מיצי.ואללה? מדובר בתקנות מ1992. מי היה בשלטון אז? יצחק רבין אולי? מעניין שהוא לא נחשב הנהגה ראויה בעיניך. לא שאני חולק על אבחנתך זו, אבל היא בהחלט מעניינת.
דווקא החוק הדורש התקנת ממ"ד בכל דירה לחלוטין חוסה תחת ההגדרה הזאת. עם כל הכבוד למבקר המדינה ו"הוכחותיו" כמובן.
האמת שהמדינה עובדת על כך כבר כשני עשורים (טיפ טיפה יותר אם נדייק) . אולי היא לא עושה מספיק (בעצם די בטוח), אבל היא לחלוטין עוסקת בסוגיה. לא יודע להתייחס ל"כל תחום אחר" מבלי לדעת מה זה אומר.
אני אני. ואתה?
אין לי מושג מי או מה זה "ביביסט מובהק" או מה ביביזם בכלל קשור לעניין (100% מהדברים שהתייחסת אליהם נוגעים לממשלות שקדמו לו או לכל ממשלות ישראל לדורותיהן). אבל אם אתה 'יודע' לאבחן את הנ"ל, מי אני שאתווכח . כך או אחרת, 'אבחנתך' זו, בין אם יש בה ממש ובין אם (התשובה הנכונה) אין בה מאומה, כמובן חסרת כל קשר לעניין.
בינתיים המדינה שלנו לא הרוסה, כך שלא ברור כל כך למי אתה מתכוון. מעבר לסיסמא הנבובה מדפי המסרים אני מתכוון כמובן.
אתה צודק. לא הרוסה. אין מחדל שהדיו נמשכים עד עצם היום הזה. אין שכול מתמשך. אין כל הרס לכלכלת המדינה. וכן. תמיד תמיד הייתה התייחסות נאותה לחששות, שמא יפרצו מחבלים מסתערים לתוככי המדינה, אם בצפון ואם בדרום. וכמובן, אין גם חטופים. הכל וורוד בראשך... אז אתה עוד מעז לדבר על דפי מסרים? ומהיכן ההברקות שאתה בעצמך משחרר? אה. הבנתי. מהחלחולת שלך. זה עדיף על דפי מסרים ריקים.בינתיים המדינה שלנו לא הרוסה, כך שלא ברור כל כך למי אתה מתכוון. מעבר לסיסמא הנבובה מדפי המסרים אני מתכוון כמובן.
אוקיי... ולדעתך ההקצנה וההגזמה חסרות הרלוונטיות לדברי, מלמדות משהו? הרי אני לא טענתי בשום מקום מאומה מהנ"ל. כל הפיסקה זולת המילים הראשונות אלו מילים שלך שהמצאת כביכול בשמי. אז... שמא תחשוק נפשך להתייחס עניינית למה שכתבתי? או שתעדיף להצביע על אי-מסוגלותך לעשות כן באמצעות ההגזמות הילדותיות האלה? לשיקולך כמובן. אבל ככל שניתן ותצליח, אישית אעדיף דיון ענייני ברשותך.אתה צודק. לא הרוסה. אין מחדל שהדיו נמשכים עד עצם היום הזה. אין שכול מתמשך. אין כל הרס לכלכלת המדינה. וכן. תמיד תמיד הייתה התייחסות נאותה לחששות, שמא יפרצו מחבלים מסתערים לתוככי המדינה, אם בצפון ואם בדרום. וכמובן, אין גם חטופים. הכל וורוד בראשך...
לא. האמת שאני מת מפחד לדבר על זה. אין לי מושג מאיפה העזתי. מאיפה שאבתי את האומץ. כנראה חולשה של רגע. טירוף רגעי אולי? או ש... בעצם... במחשבה שניה... כן, אני לגמרי "מעז" לדבר על דפי מסרים. אם יש לך בעיה עם זה, נסה להשתמש בהם פחות.אז אתה עוד מעז לדבר על דפי מסרים?
טוב יקירי. בזאת מיצינו.ומהיכן ההברקות שאתה בעצמך משחרר? אה. הבנתי. מהחלחולת שלך. זה עדיף על דפי מסרים ריקים.
ובכל זאת נשארים כאן.רק בישראל
ו 30 אחוז מהמבוגרים
רק בישראל 1 טריליון שח הולכים לפח במקום לבנות בתי ספר , אוניברסיטאות ,פארקים וכבישים.
שרק סופרים פצועים ומתים
רק בישראל-רק בישראל
ו 30 אחוז מהמבוגרים
שרק סופרים פצועים ומתים
אאוץ'.רק בישראל-
לאף אחד לא מזיזה דעתם של נפולת של נמושות
שים לב, כדי למנוע פגיעה אישית כתבתי כללי לגמרי. מי שמרגיש טוב עם עצמו ועם מעשיו- לא פגעתי בו.אאוץ'.
אין לך מה להצטדק כלל ועיקר. את יודעת איך האיש הזה מדבר לאנשים? קורא לאנשים "אוטיסטים", "חולי נפש", "נאצים" ועוד ועוד. מרעיף רוע ושנאה לכל עבר. מטיף ומקלל אוכלוסיות שלמות בציבור הישראלי. דברים קשים ונוראיים שכל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. אז על מה את מתנצלת? כמה מילים בודדות? ושהן עוד האמת לאמיתה?שים לב, כדי למנוע פגיעה אישית כתבתי כללי לגמרי. מי שמרגיש טוב עם עצמו ועם מעשיו- לא פגעתי בו.
האם הפכת להיות תלמידה נאמנה של המח"פ המשתמט?רק בישראל-
לאף אחד לא מזיזה דעתם של נפולת של נמושות
מה היא קשורה לאינפנטיל? היא ציטטה את רבין ז"ל.האם הפכת להיות תלמידה נאמנה של המח"פ המשתמט?
אני לא אינפנטיל (לא סתם מעולם לא הצלחת לגבות או אפילו רק להסביר את הטענה המנותקת למרות שהתבקשת לכך פעמים רבות, כפי מה שמעולם לא הצלחת לגבות או להסביר אף קללה שלך נגדי). אבל רק לפרוטוקול, וגם אם הייתי אינפנטיל, עדיף להיות חרדי מפגר? (שזאת דרך אגב ולתשומת ליבך, האמת הכואבת, המגובה, המוסברת והמוכחת, בניגוד לקללות המנותקות מהמציאות שלך אותי). נקודה למחשבה בשבילךמה היא קשורה לאינפנטיל? היא ציטטה את רבין ז"ל.
האם היא טועה? תראה איך הוא התפוצץ עד השמיים כשרק הזכרתי את עצם הדבר אני בעצמי:האם הפכת להיות תלמידה נאמנה של המח"פ המשתמט?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.