רק בישראל

lemner40

Well-known member
רק בישראל
כל דירה חייבת להבנות עם מקלט
83 אחוז מהילדים עם בעיות נפשיות
ו 30 אחוז מהמבוגרים
רק בישראל 1 טריליון שח הולכים לפח במקום לבנות בתי ספר , אוניברסיטאות ,פארקים וכבישים.
רק בישראל זאת מדינת חורבן ומוות.
שרק סופרים פצועים ומתים

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
רק בישראל
ו 30 אחוז מהמבוגרים
רק בישראל 1 טריליון שח הולכים לפח במקום לבנות בתי ספר , אוניברסיטאות ,פארקים וכבישים.
שרק סופרים פצועים ומתים
1728764981656.png

Harrington

Well-known member
מנהל
רק בישראל
ו 30 אחוז מהמבוגרים
שרק סופרים פצועים ומתים
מחיר היותנו העם היהודי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מחיר היותנו העם היהודי.
מחיר היותנו ללא הנהגה ראויה. מבקר המדינה הוכיח פעם אחר פעם, שהממשלות בישראל אינן דואגות לביטחון תושביה. הם לא פועלים במאום כדי לשפר הגנה מפני רעידת אדמה צפויה (להבדיל) וכך בכל תחום אחר. אבל מי אתה שתבין זאת? אתה הלוא ביביסט מובהק.

Harrington

Well-known member
מנהל
מחיר היותנו ללא הנהגה ראויה.
ואללה? מדובר בתקנות מ1992. מי היה בשלטון אז? יצחק רבין אולי? מעניין שהוא לא נחשב הנהגה ראויה בעיניך. לא שאני חולק על אבחנתך זו, אבל היא בהחלט מעניינת.
מבקר המדינה הוכיח פעם אחר פעם, שהממשלות בישראל אינן דואגות לביטחון תושביה.
דווקא החוק הדורש התקנת ממ"ד בכל דירה לחלוטין חוסה תחת ההגדרה הזאת. עם כל הכבוד למבקר המדינה ו"הוכחותיו" כמובן.
הם לא פועלים במאום כדי לשפר הגנה מפני רעידת אדמה צפויה (להבדיל) וכך בכל תחום אחר.
האמת שהמדינה עובדת על כך כבר כשני עשורים (טיפ טיפה יותר אם נדייק) :). אולי היא לא עושה מספיק (בעצם די בטוח), אבל היא לחלוטין עוסקת בסוגיה. לא יודע להתייחס ל"כל תחום אחר" מבלי לדעת מה זה אומר.
אבל מי אתה שתבין זאת?
אני אני. ואתה?
אתה הלוא ביביסט מובהק.
אין לי מושג מי או מה זה "ביביסט מובהק" או מה ביביזם בכלל קשור לעניין (100% מהדברים שהתייחסת אליהם נוגעים לממשלות שקדמו לו או לכל ממשלות ישראל לדורותיהן). אבל אם אתה 'יודע' לאבחן את הנ"ל, מי אני שאתווכח :). כך או אחרת, 'אבחנתך' זו, בין אם יש בה ממש ובין אם (התשובה הנכונה) אין בה מאומה, כמובן חסרת כל קשר לעניין.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ואללה? מדובר בתקנות מ1992. מי היה בשלטון אז? יצחק רבין אולי? מעניין שהוא לא נחשב הנהגה ראויה בעיניך. לא שאני חולק על אבחנתך זו, אבל היא בהחלט מעניינת.

דווקא החוק הדורש התקנת ממ"ד בכל דירה לחלוטין חוסה תחת ההגדרה הזאת. עם כל הכבוד למבקר המדינה ו"הוכחותיו" כמובן.

האמת שהמדינה עובדת על כך כבר כשני עשורים (טיפ טיפה יותר אם נדייק) :). אולי היא לא עושה מספיק (בעצם די בטוח), אבל היא לחלוטין עוסקת בסוגיה. לא יודע להתייחס ל"כל תחום אחר" מבלי לדעת מה זה אומר.

אני אני. ואתה?

אין לי מושג מי או מה זה "ביביסט מובהק" או מה ביביזם בכלל קשור לעניין (100% מהדברים שהתייחסת אליהם נוגעים לממשלות שקדמו לו או לכל ממשלות ישראל לדורותיהן). אבל אם אתה 'יודע' לאבחן את הנ"ל, מי אני שאתווכח :). כך או אחרת, 'אבחנתך' זו, בין אם יש בה ממש ובין אם (התשובה הנכונה) אין בה מאומה, כמובן חסרת כל קשר לעניין.
מיץ מיץ מיצי.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
בינתיים המדינה שלנו לא הרוסה, כך שלא ברור כל כך למי אתה מתכוון. מעבר לסיסמא הנבובה מדפי המסרים אני מתכוון כמובן.
אתה צודק. לא הרוסה. אין מחדל שהדיו נמשכים עד עצם היום הזה. אין שכול מתמשך. אין כל הרס לכלכלת המדינה. וכן. תמיד תמיד הייתה התייחסות נאותה לחששות, שמא יפרצו מחבלים מסתערים לתוככי המדינה, אם בצפון ואם בדרום. וכמובן, אין גם חטופים. הכל וורוד בראשך... אז אתה עוד מעז לדבר על דפי מסרים? ומהיכן ההברקות שאתה בעצמך משחרר? אה. הבנתי. מהחלחולת שלך. זה עדיף על דפי מסרים ריקים.

מעניין, שכאשר יוסי לנגוצקי הזהיר מפני מנהרות של החיזבאללה, תמיד התשחורת קטעה את דבריו ולא איפשרו לו להמשיך להציג את משנתו. אבל כעת? פתאום מתברר שכל מילה שהוא אמר הייתה חקוקה עמוק בסלע!

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה צודק. לא הרוסה. אין מחדל שהדיו נמשכים עד עצם היום הזה. אין שכול מתמשך. אין כל הרס לכלכלת המדינה. וכן. תמיד תמיד הייתה התייחסות נאותה לחששות, שמא יפרצו מחבלים מסתערים לתוככי המדינה, אם בצפון ואם בדרום. וכמובן, אין גם חטופים. הכל וורוד בראשך...
אוקיי... ולדעתך ההקצנה וההגזמה חסרות הרלוונטיות לדברי, מלמדות משהו? הרי אני לא טענתי בשום מקום מאומה מהנ"ל. כל הפיסקה זולת המילים הראשונות אלו מילים שלך שהמצאת כביכול בשמי. אז... שמא תחשוק נפשך להתייחס עניינית למה שכתבתי? או שתעדיף להצביע על אי-מסוגלותך לעשות כן באמצעות ההגזמות הילדותיות האלה? לשיקולך כמובן. אבל ככל שניתן ותצליח, אישית אעדיף דיון ענייני ברשותך.

אז אתה עוד מעז לדבר על דפי מסרים?
לא. האמת שאני מת מפחד לדבר על זה. אין לי מושג מאיפה העזתי. מאיפה שאבתי את האומץ. כנראה חולשה של רגע. טירוף רגעי אולי? או ש... בעצם... במחשבה שניה... כן, אני לגמרי "מעז" לדבר על דפי מסרים. אם יש לך בעיה עם זה, נסה להשתמש בהם פחות.
ומהיכן ההברקות שאתה בעצמך משחרר? אה. הבנתי. מהחלחולת שלך. זה עדיף על דפי מסרים ריקים.
טוב יקירי. בזאת מיצינו.
למען הסר ספק, דברי כגולש מן המניין מסתיימים כאן. אם וכאשר תתגבר ותתבגר, תרגיש חופשי לנסות להנפיק התייחסות עניינית וננסה שוב.

הערה ניהולית:
נא לשמור על כבודם של הגולשים מולם אתה מתדיין. אם אין בכוחך לעשות כן (רמז: להשאיר את החלחולת שלהם מחוץ לשיח), לא יהיה מנוס מלשחרר את הפורום מכתיבתך הפורה. נודה לך על שיתוף הפעולה, לטובת כולנו ומניעת הידרדרות השיח.

שמלת תחרה1

Well-known member
רק בישראל
ו 30 אחוז מהמבוגרים
שרק סופרים פצועים ומתים
ובכל זאת נשארים כאן.

משתפרת1

Well-known member
רק בישראל
ו 30 אחוז מהמבוגרים
שרק סופרים פצועים ומתים
רק בישראל-
לאף אחד לא מזיזה דעתם של נפולת של נמושות

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
שים לב, כדי למנוע פגיעה אישית כתבתי כללי לגמרי. מי שמרגיש טוב עם עצמו ועם מעשיו- לא פגעתי בו.
אין לך מה להצטדק כלל ועיקר. את יודעת איך האיש הזה מדבר לאנשים? קורא לאנשים "אוטיסטים", "חולי נפש", "נאצים" ועוד ועוד. מרעיף רוע ושנאה לכל עבר. מטיף ומקלל אוכלוסיות שלמות בציבור הישראלי. דברים קשים ונוראיים שכל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. אז על מה את מתנצלת? כמה מילים בודדות? ושהן עוד האמת לאמיתה?

נראה לך שאני מתבייש להגיד לפולגאר את האמת הכואבת על עצם היותו חרדי מפגר כאשר הוא חוזר שוב ושוב כאחוז דיבוק בגלל האובססיה החולנית שהוא פיתח אליי על רקע קנאתו העזה בי על השקר המומצא (שהוא לא מצליח לגבות או להסביר אפילו שהתבקש לכך פעמים רבות) לפיו אני אינפנטיל? רק עכשיו כשאני עומד לסיים ולשלוח תגובה זאת אני הולך להגיד לו בדיוק את אותו הדבר בלי לחשוב פעמיים, בלי למצמץ ובלי להתבלבל לאחר עוד פעם, הפעם בשרשור זה, שבה קרה לי אינפנטיל ללא הצדקה.

באשר לאוטו-אנטישמי, רק לפני מספר חודשים הוא נחסם על-ידי האדמין הרחום והחנון שהתברכנו בו, ושאם חוסם הוא חוסם ליום, יומיים, שבוע מקסימום, הוא נחסם על-ידו לחודש שלם מרוב חומרת דבריו וקללותיו של lemner40 באחד מן המקרים.

בתור סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה ואיש בריאות הנפש אני יודע שכל זה מגיע ממקום פגוע, מקום של הרבה מאוד כאב, ולכן ובמקום לנסות להיכנס איתו לשיח הגיוני בנוגע לאיך שזה לא נכון כל הקללות שהוא מקלל את כולם כולל אוכלוסיות שלמות, ובמקום לקלל אותו בחזרה כאשר אני עצמי נופל קורבן לקללותיו, אני מגדיל ראש ומנסה לספק עזרה וסיוע:

__צילום מסך_17-10-2024_18513_www.tapuz.co.il.jpeg

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מה היא קשורה לאינפנטיל? היא ציטטה את רבין ז"ל.
אני לא אינפנטיל (לא סתם מעולם לא הצלחת לגבות או אפילו רק להסביר את הטענה המנותקת למרות שהתבקשת לכך פעמים רבות, כפי מה שמעולם לא הצלחת לגבות או להסביר אף קללה שלך נגדי). אבל רק לפרוטוקול, וגם אם הייתי אינפנטיל, עדיף להיות חרדי מפגר? (שזאת דרך אגב ולתשומת ליבך, האמת הכואבת, המגובה, המוסברת והמוכחת, בניגוד לקללות המנותקות מהמציאות שלך אותי). נקודה למחשבה בשבילך :)

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
האם הפכת להיות תלמידה נאמנה של המח"פ המשתמט?
האם היא טועה? תראה איך הוא התפוצץ עד השמיים כשרק הזכרתי את עצם הדבר אני בעצמי:

__צילום מסך_17-10-2024_174032_www.tapuz.co.il.jpeg

רק האמת יכולה עד כדי כך לכאוב. הוא בעצמו יודע שזה נכון, אז מה אתה רוצה?

זה גם כל המקור של כל הפעילות האנטי-ישראלית שלו, כפי מה שהבנתי לבסוף.

קשה לו שהוא לא עמד בקשיי המדינה אז הוא קם והלך וברח, ועכשיו ולכן הוא מלכלך ומטנף על המדינה מבחוץ. כדי להוכיח שזאת ישראל שרעה. שזאת ישראל שלא בסדר. ולכן ודרך כך, זה לא הוא שהיה חלש/לא בסדר. זהו בעצם הניסיון שלו להשיב לעצמו את ערכו העצמי שאבד כמו גם למרירות ולחוסר האושר שלו. זה לא יעבוד.

זוהי למעשה הסיבה העיקרית לפסיכופתולוגיה של האנטישמיות בגלגולה המודרני. רוב האוטו-אנטישמים כיום הם יהודים שירדו מהארץ.

להסברים מפורטים יותר, כתבתי ופרסמתי טקסט מפורט בנושא:

הפסיכופתולוגיה של האוטו-אנטישמיות. כיצד יהודי ישראלי יכול לשנוא (אבל שנאת מוות של ממש, עם רצח בעיניים, כן?) את הדת של עצמו, את העם של עצמו, את המדינה | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

נ. ב. בנוגע ל"השתמטות" שלי, זאת לא השתמטות אם זה מוצדק.

למעלה