רק בית המשפט עוצר את גרמן

בנזין 95

New member
רק בית המשפט עוצר את גרמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הערב התפרסם שאוריאלי נאלץ להגיע עד השופטת דורנר על מנת למנוע מהגברת גרמן ומר יסעור מלנצל את משאבי העירייה לטובת הבחירות. עד היכן הגענו? גם מזהמים את חיינו הציבוריים, וגם מתהדרים בנוצות המנהל התקין, נוצות לא להם. ומה מצוטט מפי יריב בן-אליעזר? "יעל הסכימה לבטל את השתתפותה על מנת למנוע לזות שפתיים" - אם היא הסכימה מדוע היה צריך ללכת לדורנר? ואם הלכו לדורנר, ודאי שלא הסכימה. אז שלא יעבדו עלינו

כל השנה מנצלים

מספרים כי בכל טקס בבתי ספר שהיא מופיעה יש הצגת חנופה גדולה מסביבה וזה לא פעם מרגיז מאוד את ההורים. שמעתי לא פעם מאנשים שנפגעו מפעולות העיריה כי עם הפקידות הבכירה ממש אי אפשר לדבר - רק אם אתה בא עם עורך דין מתייחסים אליך בכבוד. אם האזרח הקטן רוצה להתלונן ממש אין לו כתובת. כמה אנשים מוכנים לשכור עורכי דין? אז הם מוותרים ונשארים כועסים. לגרמן כמובן לא מזיז איומים במשפטים. מקרקרים מסביבה כל הזמן חבורה של עורכי דין ששים לקרב (טוב זה הפרנסה שלהם). אתם יודעים מי משלם אותם? ניחוש אחד. עדיין לא הבנתי דבר אחד. כל פעם שבאים אל ראש העיריה בתלונות מישהו אחר עונה ומסביר בשמה. אין לה פה? היתה הרי מורה ובטח יודעת לדבר. אפשר היה להביא חתול ממאדים שרק יודע להגיד מיאו ולשווק גם אותו (עם 1.8 מליון בטוח) כראש עיריה מוצלח. יריב בטח יצליח ל"הסביר" את כל מעשיו. תאמינו לי זה הפורום הכי משעשע באינטרנט. מה יהיה עוד כמה ימים? יהיה צריך לסגור אותו. ערב טוב

ובדיחה על עורכי דין

מאחר שהאגף השני בחשיבותו בעיריה הוא המשפטי (הראשון כמובן היחצנות והליקוק) נזכרתי בבדיחה על מישהי שמתחתנת עם עורך דין. כפי שאתם יכולים לשים לב חזרתי עם מצב רוח טוב

בנזין 95

New member
הכתבה המלאה מ LOCAL

בעקבות עתירה של המתמודד לראשות העירייה, יהודה אוריאלי, קבעה יו''ר ועדת הבחירות המרכזית, השופטת דליה דורנר, כי כי גרמן ויסעור לא יוכלו להשתתף במסיבת סיום ופתיחת העונה של שחייני בני הרצליה ומשפחותיהם, בכפר הנוער רזיאל, וכן באליפות השחייה לגיל הזהב, בבית-האבות ''שבעת הכוכבים''. בכך קיבלה את עתירתו של אוריאלי, כי דבריה של גרמן מול אנשי עמותת בני-הרצליה יהוו תעמולת בחירות אסורה, וארוחת הצהרים שהוגשה חינם לקשישים בתחרות השחייה, ויום הכיף לגיל הזהב, הם שוחד בחירות ניצחון ליהודה אוריאלי בעתירה שהגיש נגד ראש העירייה, יעל גרמן. שופטת ביהמ''ש העליון דליה דורנר, יו''ר ועדת הבחירות המרכזית, אסרה על יעל גרמן וסגנה יהונתן יסעור להיות נוכחים בשני אירועים בעיר, בטענה שנוכחותם שם מהווה תעמולת בחירות בלתי חוקית. השופטת דורנר קיבלה את עתירתו של בא כוח סיעת יהודה אוריאלי, עו''ד ראובן פארן, וקבעה, כי גרמן ויסעור לא יוכלו להשתתף במסיבת סיום ופתיחת העונה של שחייני בני הרצליה ומשפחותיהם, שהתקיימה ביום שלישי בכפר הנוער רזיאל, וכן באליפות השחייה לגיל הזהב, שהתקיימה ביום רביעי בבית-האבות ''שבעת הכוכבים''. החלטתה של דורנר התקבלה ביום שלישי, מספר שעות לפני הטקס של עמותת בני הרצליה. במהלך הטקס היו אמורים לברך את הנוכחים יעל גרמן, המשמשת גם כיו''ר דירקטוריון העמותה, ויהונתן יסעור, המשמש גם כיו''ר הוועד המנהל של העמותה. בעתירה טען עו''ד ראובן פארן, כי השתתפותה של גרמן בכנס של עמותת בני-הרצליה היא תעמולת בחירות אסורה, לנוכח העובדה שהם אמורים לשאת דברים לפני מאות נוכחים, רבים מהם בעלי זכות הצבעה, שבוע ימים בלבד לפני הבחירות. כמו כן, טעם פארן, כי ארוחת צהריים חינם שתוגש לקשישים שישתתפו בתחרות השחייה, ויום הכיף לגיל הזהב בבית האבות ''שבעת הכוכבים'', בחסות יעל גרמן, הוא שוחד בחירות. כאמור, אסרה השופטת דורנר על ראש העירייה ועל סגנה להשתתף בשני אירועים אלו, משום שמצאה טעם לפגם בכך שיפרסו חסותם על אירועים המתקיימים שבוע בלבד לפני הבחירות. השופטת דורנר החליטה שניתן לקיים את האירועים כמתוכנן, אך ללא נוכחותם של גרמן ויסעור. את גרמן יצגו בדיון בעתירות עורכי הדין אודי אלוני, יועצה המשפטי של עמותת בני הרצליה, עו''ד ארנון שגב, ועו''ד אפרת בן-אליעזר, בתו של יריב בן-אליעזר. יהודה אוריאלי הביע סיפוק רב מהחלטתה של דורנר לאסור את השתתפותם של גרמן ויסעור באירועים אלו: ''ראש העירייה עורכת כל הזמן אירועי בחירות מתקציבים לא ידועים, שגולשים לפעמים לשוחד בחירות, לכאורה. לצערי, לא נותרה לי ברירה, ונאלצנו לפנות לביהמ''ש על מנת שהחוק יישמר, וזו לא הפעם הראשונה. אני מקווה שראש העירייה וסגנה לא יעלו על דעתם להופיע באירועים אלה, ואני שמח כי עתה החוק יישמר גם בהרצליה''. ד''ר יריב בן-אליעזר, מנהל הקמפיין של יעל גרמן, אמר בעקבות החלטת השופטת: ''כל החלטה של שופטת היא ראויה, ואם היא חששה שפעולת העירייה תנוצל לצרכי בחירות, צריך לכבד אותה. מאידך, לברך שחיינים צעירים על הישגיהם, אין בזה שמץ של תעמולת בחירות, אבל יעל הסכימה לבטל את השתתפותה, כדי למנוע לזות שפתיים. כל פעולות העירייה ימשכו, אפילו אם הדבר פוגע בחוש הטעם של אוריאלי, כי עירייה צריכה להמשיך בהתנהלותה''. יהונתן יסעור אמר בתגובה: ''אני מכבד את החלטת השופטת, אבל לדעתי היא טעתה. לפי החלטתה, צריך לסגור את העיר שלושה חודשים לפני הבחירות. האירוע תואם מזמן, ואנחנו כלל לא מעורבים בו. אנחנו בסך הכל רצינו לברך את הספורטאים הצעירים שעמלו שנה שלמה, ואני לא רואה בזה תעמולת בחירות''.

Turquoise19

New member
אוריאלי מעורר רחמים קטן..

הוא ממשיך ללקק את הפצעים מכמה סיטואציות שגרמן דפקה אותו, בין אם מדובר בפרוייקטים שהיא מעכבת לו, ובצדק, ובין אם מדובר במה שהיא עשתה לו בשבוע שעבר בערוץ 1.
שינצח בקרב, שינצח אפילו בשני קרבות.. במלחמה הוא לא ינצח. שיעתיק את 60 הדונמים שלו לג'נין, או משהו.. נ.ב - נחמד לראות שאף לא אחד פה תומך מובהק של אוריאלי.. אני תוהה לגבי הסיבה..

בנזין 95

New member
במקרה ראיתי את ערוץ 1 השבוע

גסות הרוח שלה הייתה שונה מגסות הרוח של לנדאו רק בהיבט אחד. היא לא הסמיקה כמוהו, אצלה זה טבעי, היא אפילו לא צריכה להתאמץ בשביל זה. היא פרצה לדברי אוריאלי, היא לא נתנה לו להוציא מלה אחת מהפה, עד אשר המנחה היה צריך להסות אותה, וגם זה לא עזר. היא מנהלת את מועצת העיר כאילו הייתה גן ילדים שלה, ולרגע שכחה שהיא מופיעה בפני כל תושבי המדינה וניסתה להפוך את אולפן הטלויזיה לאותו גן הילדים. ובכלל, מה עושים אוריאלי וגרמן בטלויזיה שבוע לפני הבחירות? הם סגרו ביניהם על עימות טלויזיוני?

למעלה