רק בן שנה וחודשיים ...

lmerav

New member
רק בן שנה וחודשיים ...

בני רק בן שנה וחודשיים כמעט וכבר החליט , הוא קם בבוקר ומושיט ידיו לאימא, בוכה כל הזמן כי הוא מעוניין שאימא תיקח אותו בזרועותיה, הוא חובק את רגליי ולא נותן לי לנשום, כאשר הוא מגיע לפעוטון ואמא הולכת - הוא צורח, וליבי נשבר לרסיסים . בבוקר הוצאתי בגדים מהארון ללבוש לעבודה והוא המתוק, אחז בבגדיי ,זרק אותם לעבר הארון חזרה, ונשען על הארון שלא אפתח אותו. האמת ... שצחקתי כי הוא בן שנה ??!! והוא כל כך מבין שאימא הולכת וזה חמוד אבל .. הוא מפונק מאוד - הילד שלי ואני אוהבת אותו למרות הכל,, אך אולי יש למישהו פיתרון לפינוק או איך שזה נקרא ????? אשמח אם מישהו ימציא עבורי פיתרון הולם על מנת שאוכל ללכת לעבודה בלי להזיל דמעות בדרך אני רגישה לילד הזה ! מירב לוי

לורה..

New member
מירב....

מירב....(בסוף אני אגבה ממך תשלום על ייעוץ (-; צוחקת לי....) קחי לך כוס קפה או תה עם נענע או מה שבא לך,שבי,תירגעי,תחייכי.... הבן שלך יודע שאת הולכת לעבודה,זה נכון,והוא יודע שהוא נמצא בפעוטון עד שמגיע הרגע ללכת הביתה,והוא חכם...אחחחח,כמה שהם חכמים הקטנים האלו: ``אני אבכה,ואז אמא תישאר איתי עוד קצת...`` ואת כמו כל אמא הולכת עם נקיפות מצפון... תנסי לפני שאת יוצאת לעבודה:לעשות את הזמן הכי רגוע בבית,בלי לחץ,אפילו לשיר לעצמך....מנסיון שלי,זה מאד משפיע על איך שהילד הפיצפון מתחיל את הבוקר שלו.ועוד דבר,זה שהוא צורח בפעוטון זה לא דבר חריג,להרבה ילדים בגילאים האלו קשה הפרידה מההורים בבוקר,וכמה דקות אחרי שהאם עוזבת את הפעוטון הילד נרגע ונכנס למסגרת ...אבל,וזו נקודה למחשבה....אם הוא ממש מראה הסתייגות לגבי הליכה לפעוטון,וממש,אבל ממש לא רוצה ללכת,יכול להיות שלא טוב לו שם....ועלייך להיות עירנית. הפעם לא נתתי ממש פתרונות,הא? שלך לורה

גרא.

New member
בנך נכנס ל``גיל העצמאות``..

Imerav,בנך בתחילת גיל העצמאות.יותר ויותר ינסה להכתיב לך מה לעשות. לפעמים הוא באמת צודק,ומגיע לו מה שהוא מבקש.אבל אם וכאשר את מחליטה שזה או זה,לא.אז אל תוותרי,ועמדי על שלך.אסרטיביות בגיל הזה,ובהמשך, נחוצה עבורו כאוויר לנשימה בתהליך התפתחות אישיותו.ופעם גם אהיה מוכן להסביר יותר,למה כיוונתי.באשר לפעוטון.אני,אחד מאלה שנשאר בפעוטון,אחרי שאמא הולכת..כמעט תמיד,אחרי מספר שניות,ואולי עוד כמה,הוא נרגע,ומתחיל לשחק.לגבי דמעותייך בדרך לעבודה..טישו,ולבטח תמונה בארנקך,יכולים לעזור.

למעלה