רק בנים מחפשים סקס?

רק בנים מחפשים סקס?

שלום מתוקים, אתמול בלילה, נכנסתי לצ`ט המקומי, וחיפשתי בנרות מישהי לדיבור או יותר, תחת כינויים שונים ומשונים, החל מתמימים (גיא25) ועד חרמניים (מחפש זיון25) ולא מצאתי חוץ מעוד כמה עשרות/מאות/מליוני בנים חרמנים. כששיניתי את הכינוי ל(רונית25) ונכנסתי שוב לאותם חדרים, זכיתי לעשרות התחלות מצד בנים. חלקם תמימים (הי מה נשמע) ורובם חרמניים (רוצה זיון וכאלה) מה שהצדיק אמנם את שמות החדרים (``סקס על הבוקר``,``סקס עכשיו``,``מחפשים זיון`` וכאלה) ואני שואל את עצמי (ואותכם) האין בנות שמחפשות סתם זיון? האם כל הבנות בצ`טים זה בנים המתחזים לבנות משעמום או ייאוש? האם בנות מחפשות רק אהבה? אם להתייחס לתגובות שקיבלתי כ(רונית25) אני מאוד מסופק אם שם הם ימצאו אותה. נשיקות החתול.

פיקולו

New member
יש תאוריה ויש מציאות וההסבר הוא:

כידוע, גברברי ישראל הם מווגדרים בעולם המערבי והנאור, כאנשים בעלי דם ``חם`` ושגורם להם לזיקפה בכל זמן (כמעט...) ואין כנעט שלב בחיי היום יום שלהם שאינם חושבים על סקס/זימה/שובבות. כשאתה, ידידי היקר, נכנס בכינויים של גיא-25, שלכאורה זה ניק תמים, תדע לך, כי שהו ניק מאוד בעל משמעות ולמה? כי אם אתה נכנס בניק הפשטני, החסרכל, חסר כבוד עצמי כמו ``מחפש זיון-25`` מספר התגובות שתקבל זה כמו הסיכוי של מוחמד דאחלן לשרוד 5 דקות בשוק מחנה יהודה. באת והחכמת ונכנס בתור ``רונית-25``. בחורי הצעיר, אין ספק שעם על כל פנייה של אחד מגברברי הצ`אט שמסתובבים שם, היית מקבל שקל, אני מאין שבכניסתך הבאה למנהל הבנק שלך - הוא יחייך אלייך. ולכן, פיקולו עיצות בע``מ בא אלייך בקריאה הבאה ואומר כך: נכון, יש בנות שאוהבות את הישירות, אבל סביר להניח כי הן מספר מועט. תאמין לי, השאר ב``גיא-25`` או תן לעצמך שם יותר בעל תחכום והכל תלוי בך. מנסיון, קצת פלפל לא מזיק...ויש גם הצלחה ברזומה. אם תמשיך עם ``מחפש זיון-25`` להגיע רחוק לא תגיע. לכל הנשמות הטהורות שבפורום - שבת שלום!!! אה, ועוד משהו... יש פה משתתפת חדשה בפורום בשם ``הדובדבן שבקצפת`` - היה לה אתמול יום הולדת 18, מזל טוב נשמה קטנה שלי!!!!!!! חולה עלייך עד פציעה!!!!!

למעלה