רק בקשה קטנטונת אחת H-)

רק בקשה קטנטונת אחת H-)

וואו, כבר המון זמן לא ביקרנו פה. מקווים שכולם עוד חיים, ועדיין אזרחים. אל תדאגו, לא נחזור לכתוב בפורום, כי הבנו שזה פורום למתגייסים ולא לחיילים. אבל- כל אלה שפיקפקו, וגם אלה שלא, רק נבקש (בגאווה לא קטנה יש לומר) שתבררו, (אחים גדולים, חברים, שמועות וכו`) את שמו של הזוכה במקום הראשון ב ``תחרות (לסגל) בצלפות וקליעת סער`` האחרונה (לפני שבוע) של צה``ל. אחרי שביררתם את זה, נסו להיזכר (אלה שיודעים) בשמו של אחד מאיתנו (רמז: ``רומנטי שרמנטי ונאה``) :cool: שימו לב לעוד עובדה מעניינת: * בכל התחרויות, (דירוג אישי וקבוצתי), ובכל המקצועות (קליעה, סער וצלפות) תמיד נעל/ו המנצח/ים נעלים אדומות... וברוב המיקרים גם צבע הכומתה היה זהה.. נקודה למחשבה.. בברכת גיוס קל נחשו לבד מי :p

למה להפסיק לכתוב?

אני לא חושב שבגלל שזה פורום מתגייסים מותר רק למתגייסים לכתוב בו. מאז שיוני החל לכתוב כאן הפורום הפך להיות הרבה יותר מעניין, והוא (ובהמשך גם רז ושאר צוות 6) עזרו להרבה מאוד מתגייסים. וחוץ מזה, עכשיו שמזלט התגייס (היום) ואבישי מתגייס עוד שבוע, הפורום הזה יהיה מת לחלוטין, וצוות 6 יכול לעזור לו להתאושש. מקווה שתחזרו לכתוב בפורום, ודרך אגב מזל טוב ליוני על הזכייה

טל עדתו

New member
אוף אוף אוף ושוב אוף

רז, יוני, תבדקו את האימיל שלכם... ותבינו עד כמה נפגעתי...ואתם יודעים בידיוק למה... ועכשיו...גם אתם לא מתכוונים לחזור לכתוב פה??? מזלט עזב אותנו לטובת קורס הטיס (היום למען האמת יחד עם ידיד שלי ועוד שני חברים שלו מהשכבה שלי...עצוב...ושמח...) ואבישי עוזב אותנו שבוע הבא לטובת הנח``ל המוצנח כנראה... ורק אני טל ``זקנת`` הפורום היחידה שנשארת פה לבד...)-: עד הגיוס שלי בנובמבר... אוף אוף אוף אולי בכל זאת תחזרו לפה??? ובבקשה תענו לי לאימיל באימיל - זה נוראאאאאאאאאא חשוב לי!!! טל.

giladlvy

New member
ואי נעלבתי....

אתם כולכם ממש מאפיה סגורה הא? כאילו מה אני כלב? עז? אשכי ועד בית? מהפגוע עד עמקי אחותו...

אמיר גל

New member
מה אתם בוכים? אפשר לחשוב

אני רואה קיבלתם קשה את זה ש``כומתה אדומה`` לא יכתוב פה יותר אפשר לחשוב שהוא היחיד בפורום לא איכפת לי אם הוא יכתוב או לא אבל אתם מתנהגים כאילו קרה איזה אסון שאתם כאלה עצובים חבר`ה יש פה עוד אנשים בפורום לא רק כומתה אדומה אמיר

טל עדתו

New member
כמה דברים חשובים עד מאוד

1. הלך לאיבוד האח הקטן שלי - קסוס... נראה לאחרונה ביום שבת פה ובצ`אט... מישהו מוכן להסביר לי לאן קסוס נעלם????????????????????? 2.כומתה אדומה - טוב...כבר ממש אין לי כוח לכל העסק הזה. אתם לא רוצים לענות...לא צריך. חבל לי מאוד. וד``א - רז - אני חייבת לספר לך משהו עוד מלפני מאה שנה... אתה ביקשת את זה... 3.אהמ... אוף... שכחתי מה רציתי להגיד... טל.

galiltalil

New member
טמטום.

טבע - לא תבע אם כבר לדפוק ירידה במישהו, או להביע נאצה - תעשה את זה בשכל. B-p

אמיר גל

New member
טוב...צודקת....

בעצם לא! אז בטעות כתבתי תבע במקום טבע שלא תחשבי שאני לא יודע לכתוב!!! אז כתבתי בטעות תבע אז מה אני צריך לעשות בשכל? לא צריך שכל בשביל לכתוב משהו

אמיר גל

New member
צודקת

בעצם לא.. אני לא אומר שצריך שכל אבל שגיאת הכתיב הקטנה הזאת את עושה עניין? אם את מתווכחת איתי על זה לך אין שכל ויש לך חיים משועממים! אז את הזמן שלך תעבירי על דברים שצריך לדבר ולא להיתקע בשטות כזאת

נריה_ה

New member
טוב, אני לא ארד לרמה שלך...

רק רציתי להגיד לך שאני בן! ושממש לא אכפת לי משגיאות הכתיב שלך,רק אמרתי שלא צריך לאחל למישהו דבר שכזה!

אמיר גל

New member
נכון

או שלא... אם תבדוק בהודעה הקודמת תראה שבעצמך דיברת על שגיאת הכתיב ולא אמרת שלא צריך לאחל למישהו דבר כזה חוץ מההודעה האחרונה שלך ואני לא איחלתי שום דבר לאף אחד סתם אמרתי את זה בצחוק

נריה_ה

New member
תבדוק בעצמך! איפה כתבתי על שגיאות

כתיב... ההודעה שלי: "תתביש א. צריך שכל ב. את מה שכתבת לא צריך לכתוב"

נריה_ה

New member
תבדוק בעצמך! איפה כתבתי על שגיאות

כתיב... ההודעה שלי היתה: "תתביש א. צריך שכל ב. את מה שכתבת לא צריך לכתוב"

amir18

New member
שיהיה לכם רק טוב חבר´ה!

ובהצלחה בכל אשר תפנו:} תרמתם הרבה.