רק בשביל שניזכר למה הפורום הזה קיים

בולי27

New member
רק בשביל שניזכר למה הפורום הזה קיים

הנה משהו קטן מהביקור השבוע אצלם.... חמי מתרגז על ביתו הצעירה (בת 15) מתנפח ומתנפח (לא משנה אם מוצדק או לא, במיקרה הזה לא מוצדק) צועק, צועק יותר חזק וצועק יותר ויותר חזק, ואז הגרנד פינאלה: הוא שולף לה אצבע משולשת! (האבא לביתו הצעירה להזכירכן) נתקע לי האוכל בגרון.... וכולם ממשיכים לאכול כרגיל....

בולי יקרה...

אני כל-כך מזדהה עם מה שתיארת כאן, בהרבה רמות ובהרבה מובנים. הכי חזק אני מרגישה, אפילו יותר ממה שאותך, את בת ה-15 הזאת. ואת מה שהיא מרגישה. (לא בגלל שבביתי הורי נהגו בי כך, אלא בגלל שהתאור שנתת כאן מעמיד אותה באור של זרקור משפיל ומבזה שהוא גם המציאות של הרבה ילדים בפני הוריהם - אנחנו יודעים כמה ילדים סופגים כמה השפלות, חלקן פומביות וחלקן בחדרי-חדרים מהוריהם שלהם. כי יותר ממה שהכאיב לך כאן ככלה, הכאיב לה כביתו. לפעמים העוולות הגדולות ביותר הן אלו שאנו גורמים במו ידינו לילדינו, יש הורים מכל הסוגים. אין הורים שהם כליל השלמות. אין! האחרים שממשיכים לאכול שם, כנראה יודעים גם למה עדיף להמשיך לאכול. לפעמים מוטב להשאיר דרמה בינונית בעוצמתה, ולא להתמרד ולהביא לדרמה יותר גדולה. דבר אחד ממשי יש לי להציע לך להינחם בו. את אמא יותר טובה, את מכוונת בחייך כאישה את בעלך להיות הורה טוב יותר, למרות אולי דפוסים שהוא חווה ב"חיק משפחתו". את מודעת לכאב ולעוול שנגרם גם, קודם לאחרים ואחר-כך לעצמך. את כבר יודעת יותר טוב מבין האפשרויות הקיימות. לבי אליך במה שכתבת כאן. אני

הגנובה

New member
היי בולי!

מה אומר לך? - ליבי ליבי איתך... ועוד יותר עם ביתו.... - כל שנותר לך זה - כמו שרפלקטור ציינה - זה לראות שיש גם אנשים כאלה בעולם - ולהבטיח לילדייך - שהם לא יזכו ליחס כזה... שהשבוע יהיה לך יותר מוצלח מהשבת הזו!

למעלה