רק בשמחות

תודה!

אהבתי את היא אמא שלו בכל ימות השנה.....אני רק זו שדואגת לבריאותו,ביגוד,אוכל,ועוד. לזכותה יאמר שכאשר הילדים אצלה היא מאוד דואגת לכל מה שקשור לבית הספר לעתים תוך כדי יצירת בעיות יש מאיין.....

לא עליה לתורה

זו הייתה הנחת תפילין ראשונה שעושים כמה שבועות לפני העליה לתורה כדי שהנערילמד כיצד להניח תפילין ויתרגל לפני בר המצווה.
הנחת תפילין לא חייבת להיות במינין. עליה לתורה כן.
המנהג הוא שהנחת תפילין ראשונה נעשית בבית הכנסת עם המשפחה. מאחר ואנחנו דציים זו גם הדמנות לצלם מאחר והעליה לתורה תהיה בשבת.
בשבת לא מניחים תפילין זה מוקצה.

רק בשמחות

הבן של האיש חוגג בר מיצווה בקרוב. ביום ראשון האחרון הייתה הנחת תפילין ראשונה בבית הכנסת עם קידוש .כמובן שמשפחה וחברים של חתן השימחה הוזמנו. האמא של הילד סרבה להגיע בטענה שהיא לא רוצה שנחייב אותה בעלויות....... לא רוצה לא צריך....
למחרת אנחנו מקבלים טלפון שהיא רותחת שאני הייתי שם. להזכרכם את הכיבוד לקידוש אני הכנתי, תיק לטלית ותפילין אני תפרתי, לקנות את הביגוד טלית ותפילין מהחשבון המשותף שחציו הכנסה שלי.......אבל להיות נוכחת שם ולהנות ממנו ...אסור.
פורקת.
יודעת כבר שבר המצווה יהיה נקודת חיכוך. הצעתי לאיש שאני וילדי לא נהיה נוכחים. הוא כעס ונעלב, את החצי השני שלי ואת קיבלת את ילדי כמו ילדיך לטוב ולרע, לא יקום ולא יהיה.
ואני עדיין חוששת ומתלבטת מהי טובת הילד במקרה זה......
וכן למרות הקושי והמורכבות אוהבת את הילדים מאודדדדד
בתמונה התיק לטלית מעשה ידי.

kisslali

New member
לנשום עמוק, לחייך וזהו

התיק פשוט מקסים.
טובת הילד היא שהבוגרים יחשבו עליו ולא על עצמם. אין משהו שאת יכולה לעשות וישנה את המצב ולכן, למרות שזה לא קל, פשוט תזרמי.
תנסי לא לתת להתנהגות החולנית שלה להשפיע עליך, על זוגך או על הילד.

המון מזל טוב, ללי

ornme1

New member
היא כל פעם תמציא משהו... אבל את יודעת

שהיא חולת נפש מאובחנת,
ושתמיד היא תנסה למרר ככל האפשר את חייכם. גם אם זו שמחה גדולה של בנה,
וגם אם ברור לה שהבן זוכה לחיבה ולהמון השקעה ממך.
במקום להודות לך היא עושה סצנות קנאה...
נסי להתעלם ממנה.
הרי לא ייתכן שבכל פעם מחדש יבחשו לך בחיים ואת תקפצי על פי ההכתבות המופרעות שלה.
את מהווה עבור הילדים נקודת שפיות יציבה, לאורך שנים. תזכרי את זה בכל נקודת שפל.

לא הבנתי... אם האמא תהיה נוכחת אז

היא תחוייב בעלויות ?
אם כן - למה לא להגיד לה שהיא יכולה להיות נוכחת,
בלי להיות מחוייבת בעלויות ?
ונוכחות שלך בארועים לא קשורה לכמה שילמת...

אף אחד לא דיבר על כסף

זו המצאה שלה. היא מלכת הדרמה. כמו שנכתב מדובר באחשה עם מחלה דו קוטבית אבל היא תעשה הכל לשגע את כולם ואני הייתי צריכה לפרוק........

אוקיי, הבנתי...

אז עם אישה חולה, באמת ההתנהלות שונה...

בכל מקרה, לא הייתי חושבת שהעובדה שאת לא תגיעי
לבר המצווה תתרום במשהו - בטח לא לילד...

שיהיה בשעה טובה .

עקשנית25

New member
אני מבינה לליבך, אני חוששת מהבאות :)

למרות שאצלינו הבנים שלו לא חגגו בר מצווה, אין כזה דבר אצלם :)
&nbsp
אני תוהה מה יקרה כשתגיע חתונה... מה לעזאזל יקרה? הגרושה גרה 3 רחובות מאיתנו בישוב מזערי. היא לא מוכנה להגיד לי אפילו שלום. כבר 6 שנים. אם אני במכולת היא לא תיכנס. ואם נכנסתי והיא שם היא תלך :)
&nbsp
והכי גרוע הוא שאם אחד הילדים איתה ואני עוברת מולה ברחוב, מתנהגים כאילו לא מכירים אותי :( אני משתדלת לא לייחס לזה חשיבות שכן זה קורה פעם בשנה :)
&nbsp
אז מה יהיה כשתהיה חתונה?! אין מצב שאני לא שם! הילדים האלה גרים אצלינו!
הבית הראשי הוא בית אבא! הם איתי מגיל כלום!
&nbsp
בעלי צוחק כשאני אומרת לו... ברור לי שזה יסתדר... אבל וואווו.
&nbsp
אירועים משותפים זה לא פשוט. גם לילד שאמא שלו בטח לא נמצאת... גם לך שטרחת ועשית הכל... לחטוף בסוף... לא קל. לא קל בכלל.
&nbsp

TatyBar

New member
התגובה שלה לא קשורה אלייך

זו התגובה שלה. את לא אחראית לתגובה שלה.
זה אוןלי לא מוצא חן בעיניה אבל היא לא מחליטה על האירוע הזה.
היא יכולה להחליט על אירוע שהיא עורכת. אבל להתעצבן שאת חלק מהחיים של הבן שלה - היא יכולה כמובן - אבל זה לא רלוונטי להחלטות שלך.
ומזל טוב.

למעלה