רק דבר אחד יש לי להגיד על הפרק

רק דבר אחד יש לי להגיד על הפרק

של היום. הסרט "מולן רוז'" שודר אתמול בלילה. מה זה היה בפרק של היום? שידור חוזר? מופע חשפנות סטייל המאה ה19 לפני המצאת העמוד?
בחיי הסדרה הזאתי מדרדרת...

ואדון פלצן גאיטה?

והשיר האיטלקי המעצבןןןן הוהו האהא הוהו האהא היהי הוהו!! יצאתי מדעתי לגמרי איכסההה הוא מגעילול כזה עם סמור קטן על השפה העליונה. איכסססססס!

פרק 36 - 31.11.2004 ../images/Emo182.gif

את מופע החשפנות העברתי בFAST FARWARD. כמה טוב שיש וידאו.
ז'אנרו מתאכסן אצל גברת מריאוזה, והוא אמר לה שאין לו את הכתובת של טוני. ושוב - זה משגע אותי - איך אין לו את הכתובת של טוני? הוא הרי שלח לשם מכתב. מכתב שולחים לכתובת - הוא חייב היה לדעת מה הכתובת. יש משהו ממש לא הגיוני בסיפור הזה.
ז'וזה מנואל היה חמוד
איך שהוא בא במיוחד מהשוק לדבר עם מרקוס ולנחם אותו, וכשהוא עזב את החדר הוא ליטף לו את הראש ונתן לו נשיקה בפדחת, כאילו מרקוס ילד קטן
. נהניתי מהנשיקה שלו ושל נינה
אחח, הזוג הזה הוא הזוג הטוב ביותר בסידרה.
כעסתי קצת על ביאטריס היום, כי היא הגנה על אמא שלה ולא גינתה אתהיחס הנורא שלה לקתרינה. מצד שני, היא הפסיקה להגן עליה די מהר והיא הצחיקה אותי כשהיא שאלה את מאוריסיו מה הוא יעשה אחרי "מלחמת הפסטה" הזאת
גאיטנו
לא ראיתי את הסידרה מההתחלה ואף פעם לא ראיתי את גאיטנו, היום הזדעזתי לראות אותו - הוא מכוער, מגעיל וגם מבודר מדי בשביל קתרינה. הוא ממש מגעיל, הוא ופארינה בטח חברים טובים, שניהם גורמים לי לרצות להקיא

יו את גאונה ../images/Emo12.gif

איך לא חשבתי על זה? באמת אם הוא שלח לטוני מכתב למה הוא לא הולך לכתובת הזאת?? זה גם הרג אותי ממקודם, מה אם שלחת מכתב לכתובת והיא לא רשומה לך יותר אז זהו, לא זוכרים?? הנשיקה שלהם באמת הייתה מגניבה אבל איזה עגל היא הייתה בסוף, רבאק תגידי משהו?!?! תוקעת בו עיני עגל ענקיות חשבתי עוד שנייה תוקעת לו ברך ב%$#@ בחיי. אני אומרת לכם הסדרה הזאת נהפכת להיות קומדיה מרגע לרגע....

נעמהdj21

New member
יש היום נשיקה של ז'ונינה? ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

יששששששש. התכוונתי בש.ח של הצהרים... אגב באמת מוזר לגבי הכתובת , פאק בתסריט!!!

לא זה היה שלשום...

היום בצהריים יש ש.ח. של הפרק שאחרי הנשיקה שאני אתמול לא ראיתי.

כדאי לך לראות אותו ../images/Emo99.gif

הנשיקה של נינה וז'וזה מנואל היתה ממש חמודה. והיא באמת הסתכלה עליו מצחיק!
למען האמת, היא הזכירה לי את הבן דוד התינוק שלי, כשהוא יונק מאמא שלו והוא שבע ומלא, יש לו מבט כזה בעיניים, חולמני, קצת נראה כאילו הוא מסומם. וסתם כי בא לי להשוויץ, תמונה של דורון המתוק

למעלה