רק דבר קטן אחד

TheWidowMaker

New member
רק דבר קטן אחד

אני גאה בכם יהודים אחים שלי ופותח הפורום , אתם אנשים מקסימים ובכלל כל אלה שתומכים בהורים של גלעד שליט והולכים אחריהם כל הכבוד ומאחל בשבילהם ובשביל כל עם ישראל שגלעד יחזור הביתה כמה שיותר מהר אם זה היה תלוי בי הייתי נוסע לירושלים בעקבות בקמפיין החדש לתמוך כמה שיותר בהוריו ולהביא לחזרתו הביתה אך לעצרי אני לא יכול לכן כל מה שנשאר לי לעשות זה להגיד לכם כל הכבוד :)

מי שמאד רוצה, גם יכול !

אלא אם אתה שוכב חולה מאד במיטה, או סועד מישהו חולה מאד במיטתו - כל נימוק אחר לא עומד מול הצורך להיות ביחד עם בני-משפחת שליט ! יש מי שהקריבו הרבה בשנתיים וחצי האחרונות למען ענין זה, בלי לעשות מזה ענין ל'כותרות'. אני יודע על אנשים ונשים שפוטרו מעבודתם כי הקדישו "יותר מדי זמן" לעניינו של גלעד שליט. אני יודע על משפחה שנהרסה, כי ההתעסקות האובססיסית של אחד מבניה בעניינו של גלעד היתה "קש" ששבר את גב-המשפחה, שאולי יכלה להשתקם אילולי אותו בן-משפחה שם את עניינו של גלעד במקום גבוה "יותר מדי" בסולם עיסוקיו ומענייניו, על חשבון המשפחה שלו. אני יודע על הרבה כסף שתרמו אנשים, והרבה 'שווה-ערך לכסף' פפעילות התנדבותית, תוך הקדשת הרבה זמן השווה ה רבה כסף, ומשאבים נוספים), בלי חשבון. ועוד. וכמובן - הכוונה לכל אלה שבכלל אינם בני-משפחת שליט קרובים או רחוקים, ואפילו רובם לא הכירו את המשפחה קודם לכן. אז שים את צערך בצד, קום ועלה לירושלים, לפחות לכמה שעות באחד הימים הקרובים ! להתראות. ("מה שהיית רוצה שיעשו למענך, אילו חלילה היית נקלע לצרה, עשה בעצמך למען אחרים שנקלעו לצרה !")

למעלה