רק הגיעו וכבר הריכולים מתחילים

ענתי37

New member
רק הגיעו וכבר הריכולים מתחילים

שפרה ורנין ,ושלא תחשבו שיש לי משהו נג ד שתיהן,מתכנסות בחדר כביסה ומתכננות את עזיבתן. אני לא מתחברת לשתיהן אך הן הרבה יותר טובות מאלו שהכניסו אתמול. לדעתי הרייטינג של התכנית יירד.יכלו ללהק חבר'ה יותר מעניינים. תשמעו את רנין ללאון: " זוהי לא איכות,כנראה שאנחנו לא מספקים את הסחורה וזה משקף את מה שקורה בחוץ,זו הסחורה שהאנשים בחוץ רוצים לראות." וקודם לכן. שפרה אמרה לרניו" אם יעיפו את צבר,אותך-רנין ואותי איזה איכות יש לתכנית.ולכן אני לא רוצה להישאר כאן אני רוצה לעמוד להדחה".

קופנגן

New member
אפשר להבין אותם

בלי קשר אם אנחנו בעד מחנה כזה או אחר, זו התנהגות ממש טבעית, להכנס למגננה הם תקועים ביחד 58 יום, זה קשה מאד. ופתאום מוסיפים לך עוד 50% דיירים, זה שובר אותך. אז ידברו איתם, ירגיעו אותם, כולם יתאגדו יחד בסוף וידיחו את החדשים.

beep beep

New member
מההתחברות של החדשים לבובלילים הם מבינים...

את מצבם העגום בחוץ ובמשחק ושואלים את עצמם מה הטעם להשאר בוילה כשהסיכוי לנצח הוא אפסי.. רנין עושה הצגה ומחכה שמישהו "יחזיק אותה" אבל לצבר אין כל בעייה שתלך. להיפך - נראה לי שהוא ישמח להוריד אותה מעל גבו.

מקווה שכך יהיה

הוותיקים לכאורה לא סיפקו את הסחורה. אך הבית בהחלט משקף את החיים, ההתמודדות של כל אחד ואחד לקחה אותו למקום אחר, והגיעו למעין 'שלווה מדומה', כל אחד מצא את מקומו, גם מי שמתנדנד. כולם מכירים את כולם לטוב ולרע וכעת הוסיפו חדשים, כל דמות קיצונית בפני עצמה, בעיקר אינה תת רמה, ו.... מה שרנין אמרה זה נכון. באמת מקווה שהוותיקים יתלכדו ואולי זה מה שיגרום להם להתקרב ולגשר על הפערים, בעיקר שיפרה ועינב. מה שמבאס זו החסינות של החדשים..... לא הוגן בכלל, שהרי עד יום שבת כבר ניתן לתהות על קנקנם, בעיקר כשיש להם מידע מבחוץ שמקל עליהם.

למעלה