רק היום אמא שלי ספרה לי

רק היום אמא שלי ספרה לי

שאבחנו אצלה סרטן השד, אחרי צילום ממוגרפיה תמים. לא משהו רציני, גוש קטן, ותור לניתוח בעוד שבועיים, אבל בכל זאת סרטן זה סרטן. הפחד הקר לופת את ליבי. הקיבה שלי מתהפכת, אין לי תיאבון לאכול. הדמיונות המפחידים רצים קדימה. אני לא רוצה לאבד את אמא שלי. אני רוצה ריפוי מלא שהסרטן לא יחזור לעולם.

אני מקווה ומאמינה

שתפסו בזמן והיא תצא מזה. אל תשדרי לה את החרדות שלך, תני לה לשתף אותך בקצב שלה ואל תנסי להוציא אותה מהשגרה כדי שלא תכנס לרחמים עצמיים. מאחלת מכל הלב שהניתוח יצליח והמחלה נתפסה בזמן, כמו שמפרסמים מי שמקפיד על המעקב גם מבריא ואמך אחת מהן.

יקרה, את חוששת לאמא ?

אכל כיוםן משמע סרטן שד זה לא לאבד את אמא , יש טיפולים מעולים ובגיל מבוגר ההתפתחות מאד איטית , לכן לרוב עוברים ניתוח ואז טיפול תרופתי לא בהכרח כימותרפייה תלוי בסוג הגידול , לפי זה הטיפול באישה. מקווה שתתאוששי ותתמכי בה, היא זקוקה לך לצידה לחיוך וצחוקים ככה מחזקים אותה , היא תחלים בעזרת השם .

עוד פצצה נוחתת עלי

ביום שלפני הניתוח הרופא שלה רוצה להזריק לה ישר לבלוטת הלימפה שמתחת ליד חומר נוגד כדי לראות איפה הגידול התפשט. החומר הזה כידוע הוא רדיואקטיבי. הם נורמלים?! וגם הרופא כבר מדבר איתה על טיפול כימותראפי ועל הקרנות הרופא רוצה להרוג את אמא שלי. אני נשבעת, אם אני רואה את אמא שלי מתחילה לנבול, שיער נושר וכו'... אני לוקחת רובה או סכין והולכת לרצוח את הרופא הזה.

נאן

New member
היי חתלתולה../images/Emo24.gif

חומד רגע לפני הרצח או הוצאת חוזה על ראשו של הרופא. נשמי עמוק. אמא שלך הולכת לעבור ניתוחעם שיטת בלוטת הזקיף שזה אומר שיהיה אפשר לדעת לאיפה הבן ז.... עומד להגיע ולהוציא את הבלוטות הלימפה הכי קרובות. חבל שלא הוסבר לך אולי לאמך כן מה זה הטכניקה הזו. וכן זה רדיוקטיבי גם הקרנות זה קרינה כידוע לך. וזה מה זה לעומת זה שיצילו את החיים של אמא שלך. אני מבינה את סערת הרגשות שלך. סכין ורובה.... להחזיר ישר למקום... הרופא לא אשם בחיי שלא. בשיטות הטיפול שיש היום ובכלל. סכין כן זה לגוש המתנחל שלא משלם מיסים וארנונה את החוצפן הבן בלייעל להוציא חוזה מוות עליו ויפה דקה אחת קודם לפני שהוא יכרסם בכל הגוף.... שיער זה דבר שגודל......... תמיד..... חוץ מהקרחת של הגברים שמשלימים אותו בכל מיני צורות ומלווים מכל צד שיש שיער לצד השני. ולדעתי קרחת זה דבר סקסי אבל זה שאלה שלך טעם.... כמובן... בקיצור הדרך ארוכה ורבה..... ולא תמיד קלה כשחוטפים את הבן ז....

מיליתו

New member
המון פחד

ההודעה שלך מלאה בפחד ובאי ודאות. האם היית עם אמך בשיחה עם הרופא? האם יש לה אמון בו? אני חושבת שאולי את מוציאה את הכעס והתסכול של המחלה על הרופא... או שמא יש לך תחושה לא טובה לגביו? כי ניתן ורצוי לשמוע עוד חוותדעת, ואף להחליף רופא. בכל אופן, נראה לי שרק אחרי הניתוח יתברר מה המצב והאם יש צורך גם בהקרנות ובכימו, ואם כן, אז כמה... לאמא שלך יש סרטן. והסרטן מסכן את החיים שלה. לכן, עושים הכל כדי למגר אותו, ונראה לי שיש לה סיכוי טוב. עוברים תקופה קצל לא קלה בזמן הטיפול, אבל אחר כך מחלימים וחוזרים לחיים טובים.
שנה טובה

יש לכם מושג מה המשמעות לכל זה?!

אם מתעסקים עם בלוטות הלימפה יש מזה השפעות לכל החיים. אני בטוחה ששמעתם על עיסוי לימפתי לחולי סרטן לשעבר. יש לכם מושג מה זה?! זה דבר לכל החיים!! אם בלוטות הלימפה נפגעו, יש בצקת. ואז תלויים לכל החיים בעיסוי לימפתי שלא תהייה בצקת. אני לא אתן שהופאה תעשה לה את זה. אני לא מבזבזת זמן. אני התחלתי לטפל בה עכשיו. הסרטן הזה צריך להפסיק. אמא שלי לא מסוגלת לעבור את הניתוח הזה בזמן החגים. היא רוצה לחגוג בשקט. והחליטה לבצע אותו אחרי החגים. כלומר דחייה צנועה בשבועיים. אני מנצלת את פרק הזמן הזה לפעול. באגרסיביות. נכון, אני לא רופאה, אבל יש לי ידע די נרחב ברפואה טבעית. אני נותנת פסק זמן מוגבל ביותר: 32 יום בדיוק. ב32 יום האלו כתופעת לוואי, הכאבי ראש האיומים שאמא סובלת מהם 40 שנה אמורים להפסק. ואני מקווה בכל הלב שאחרי 32 יום האלו היא תבריא בעזרת השם. אז היא תגיע לרופאה לבדיקה שלפני הניתוח, והרופאה במידה ותזריק את החומר הרדיואקטיבי תראה שהסרטן בנסיגה או נעלם. אני לא מוכנה לתת לאמא שלי להיות הקורבן הבא למחלה הנוראה הזאת. ולטיפולים המסוכנים המזיקים האיומים האלו. היא לא תשב בשקט חסרת אונים ותתן לרופאה לעשות בה מה שהיא רוצה בלי לעשות משהו בעצמה לבטל את המצב. יש הרבה ספקנות. האנשים אחוזי אימה וזעם על המחלה האיומה. הרבה ספיקות מכל דבר שהוא טבעי. אני יודעת. יש הרבה סיפורי אימה על אנשים שניסו שיטות טבעיות והסרטן המשיך כמו כלום. כולל הדודה שלי שהיה לה סרטן הרחם, והיא הזניחה, ולא הקפידה ללכת מספיק להקרנות, ואז המחלה עברה לעצמות שלה עד שהרגה אותה. היא לא ניסתה שום דבר טבעי. אבל לא שמעתי על אף אחד שניסה משהו בפרק זמן קצר כל כך. אז ככה: יעבוד, יופי, לא יעבוד לפחות ניסינו. תחזיקו אצבעות בשבילינו. ושכולנו ננצל את ראש השנה הזה להתפלל!!

נאן

New member
כן אני יודעת מה זה....

כן יש לנו מושג מה זה עיסוי לימפתי... ואני אולי אחת מהסטיסטיקה הלא מוצלחת כי לא הוצאת בלוטות הלימפה עשו את הבצקת אלא ההקרנות.. ואני עם חבישת לחץ ומקבלת עיסוי לימפטי. וכן אמא שלך יכולה לבחור לא להוציא בלוטות לימפה ולקחת את הסיכון שאולי אחת מהן כבר נגועה והסרטן יתפשט דרכה לכל המערכת. האם זה שווה את הסיכון? בקשר לרפואה אלטרנטיבית יש תמיד חילוקי דעות על זה. מאחלת לך הצלחה ויותר מזה לאמא שלך. הכי חשוב שזה יהיה מבוקר כי חוץ משתי מטפלים שעוסקים בזה אף אחד לא לוקח סיכון אפילו עד 5 שנים בלי סרטן לטפל באנשים כמונו. כדי לא לזרז ולפשט את הסרטן. הכרזות זה דבר טוב משחרר את הנפש לא תמיד זה מה שעוזר.... גם אם היתי צריכה שוב להחליט כמו שנתנו לי אז היתי כמעט מחליטה אותו הדבר בשינוי קטן. אבל מה לעשות תמיד חכמים אחרי המעשה ולא לפני....

מבקשת לומר לך משהו אישי

כאחת שהרפואה האלטרנטיבית הא המועדפת עלי יש מקומות שהיא לא מטפלת אלא משפרת איכות חיים והמחלה נשארת ברקע וזה מסוכן לא פחות אצל אמימ בת 77 שנים נעשתה ביואפסיה מחט , מיפוי עצמות וCT אז עברה ניתוח כריתה מלא עם הוצאת בלוטות לימפה לא תמיד זה מחייב התנפחות הלימפה יש לי רופאה שמנהלת מרפאת שד שאני הייתי רוצה שתדברי איתה אולךי תראי את הדברים באופן שונה אשלח לך מסר אישי נסיכונת

מיליתו

New member
../images/Emo45.gif שיהיה בהצלחה

גם אני מטופלת ברפואה סינית, ויש לי רק דברים טובים להגיד על זה. אבל, אני חושבתשגם רופא סיני רציני ימליץ על ניתוח. אולי כמניעה ניתן לטפל בתרופות טבעיות במקום בכימוטרפיה. הרופאה הסינית שלי גם מעודדת אותי לעשות בדיקות CT PET אפילו שזה רדיואקטיבי כדי לוודא שאין הישנות.

../images/Emo24.gifחתולה יקרה

אולי תלכו ליעוץ אצל מומחה נוסף? בדרך כלל שווה לשמוע עוד דעה של מומחה, יתכן שיאמרו לך שהיא מטופלת נכון ואולי המומחה האחר יאמר את דעתו שהיא אחרת. רצוי בבי"ח אחר. אל תיכנסי להיסטריה, תפעלי "מהראש ולא מהבטן"

חתולה יקרה, ראשית צר לי

שאמך חלתה בסרטן השד, אולם סרטן השד הוא הסרטן השכיח ביותר ולכן סיכויי הריפוי שלו גבוהים. אני מציעה לך קודם כל להרגע. הרופא לא בא להרוג את אמא שלך, הוא בא לעזור לה. את מבולבלת ונסערת, כועסת ובצדק, למה הסרטן פגע באמא שלך. גם אני נפגעתי מסרטן השד ועברתי כריתת בלוטות לימפה. תודה לאל אין לי בצקת לימפתית
, כך שזה לא מחויב המציאות. אני מציעה לכם ללכת לסדנה למודעות עצמית כיצד לשלוט על הפחד וכו', וכן ממליצה לך להבדק אצל כירורג שד ולעשות גם ממוגרפיה. אז אני מקוה שהנחת את הרופא והסכין בצד, עשית חושבים והבנת שבסך הכל הרופאים מנסים להציל את חייה של אמך, ואם הגוש קטן אז הסיכויים די טובים. לא להתייאש ולא להגיב באימפולסיביות, אמך זקוקה לך, שדרי לה בטחון
. ודבר אחד אחרון וחשוב מאוד, טיפולים משלימים יכולים להשלים את הטיפול הקונבונציואנלי אבל לא מחליפים אותו. לכן כדי להגדיל את סיכוייה של אמך להרפא מהמחלה ולמנוע את התפשטותה, היא חייבת לעבור את הטיפולים הכימותרפיים כדי לסלק את התאים הסרטניים מהגוף. גם אני עברתי ועדין עוברת טיפולים, כל חודשיים עוברת בדיקה רדיואקטיבית ועדין בחיים... תודה לאל יש מי ששומר עלי מלמעלה, זה אותו אחד ששומר על אמא שלך...
בהצלחה והחלמה מהירה

תודה על הספר

אבל עכשיו המטרה היא לעזור ובמהירות. רוב הטיפולים הטבעיים עוזרים אבל קצת לאט מידי. עכשיו המטרה היא שכאשר מועד הניתוח יגיע שלא יהיה כלום, או לפחות נסיגה רצינית. אקווה מאד מאד שאוכל בסוף לבשר בשורה טובה בבוא הזמן... אוכל להגיד דבר אחד שסרטן יכול להתקיים רק בגוף חומצי. כאשר הגוף מגיע למצב אלקאלי, לסרטן אין קיום, והמצב מתמוסס כמו בובת שלג באביב.

למעלה