יש לכם מושג מה המשמעות לכל זה?!
אם מתעסקים עם בלוטות הלימפה יש מזה השפעות לכל החיים. אני בטוחה ששמעתם על עיסוי לימפתי לחולי סרטן לשעבר. יש לכם מושג מה זה?! זה דבר לכל החיים!! אם בלוטות הלימפה נפגעו, יש בצקת. ואז תלויים לכל החיים בעיסוי לימפתי שלא תהייה בצקת. אני לא אתן שהופאה תעשה לה את זה. אני לא מבזבזת זמן. אני התחלתי לטפל בה עכשיו. הסרטן הזה צריך להפסיק. אמא שלי לא מסוגלת לעבור את הניתוח הזה בזמן החגים. היא רוצה לחגוג בשקט. והחליטה לבצע אותו אחרי החגים. כלומר דחייה צנועה בשבועיים. אני מנצלת את פרק הזמן הזה לפעול. באגרסיביות. נכון, אני לא רופאה, אבל יש לי ידע די נרחב ברפואה טבעית. אני נותנת פסק זמן מוגבל ביותר: 32 יום בדיוק. ב32 יום האלו כתופעת לוואי, הכאבי ראש האיומים שאמא סובלת מהם 40 שנה אמורים להפסק. ואני מקווה בכל הלב שאחרי 32 יום האלו היא תבריא בעזרת השם. אז היא תגיע לרופאה לבדיקה שלפני הניתוח, והרופאה במידה ותזריק את החומר הרדיואקטיבי תראה שהסרטן בנסיגה או נעלם. אני לא מוכנה לתת לאמא שלי להיות הקורבן הבא למחלה הנוראה הזאת. ולטיפולים המסוכנים המזיקים האיומים האלו. היא לא תשב בשקט חסרת אונים ותתן לרופאה לעשות בה מה שהיא רוצה בלי לעשות משהו בעצמה לבטל את המצב. יש הרבה ספקנות. האנשים אחוזי אימה וזעם על המחלה האיומה. הרבה ספיקות מכל דבר שהוא טבעי. אני יודעת. יש הרבה סיפורי אימה על אנשים שניסו שיטות טבעיות והסרטן המשיך כמו כלום. כולל הדודה שלי שהיה לה סרטן הרחם, והיא הזניחה, ולא הקפידה ללכת מספיק להקרנות, ואז המחלה עברה לעצמות שלה עד שהרגה אותה. היא לא ניסתה שום דבר טבעי. אבל לא שמעתי על אף אחד שניסה משהו בפרק זמן קצר כל כך. אז ככה: יעבוד, יופי, לא יעבוד לפחות ניסינו. תחזיקו אצבעות בשבילינו. ושכולנו ננצל את ראש השנה הזה להתפלל!!