רק היום אנו מבינים איזה טעות קדימה

yosi g

New member
רק היום אנו מבינים איזה טעות קדימה

קדימה ללא שרון לא שווה אגורה, חבל שהצבענו לכם, וחבל על כל יום שאתם מכרבנים את המדינה ואת הישגי העבר, וממשד לא להאמין שרק שאולמרט הנכשל, יהיה ראש ממשלה, סופכם, יהיה כמו שינוי, חד פעמי ומהיר אני כשלעצמי, משפחתי וחברי. מצטערים צער רב מאוד, על שהצבענו ותמכנו בכם.

bhnadav

New member
חבל שאתה לא מפרט.

רק חודש ויומיים עברו מאז הושבעה הממשלה ומאז שאהוד אולמרט נהפך לראש ממשלה נבחר. אם היית מפרט ממה אתה כל כך מאוכזב, מהם אותם חירובני המדינה ו"הישגי העבר" ועל מה אתה כל כך מצטער (האם יש מפלגה אחרת שכן מקיימת את האידיאולוגיה שלך, לעומת קדימה למשל? מה כן גרם לך להצביע קדימה ומה השתנה כרגע?), אולי היה אפשר לתקן, אתה יודע.

yosi g

New member
בסבחירות האחרונות הצבענו שינוי

בבחירות האלה הצבענו קדימה, והסיבה שאריאל שרון קיבל 40 מנדטים בבחירות האחרונות הן רק ואך בגלל שלא לקח איתו את ש"ס כשאתה שומע את האכזריות שראש הממשלה נהג בחולי הסרטן, לעומת הבזבזנות והשלומיאליות שנהג בהסכמים הקאליוציונים, כולל את מינוי הד"ר טורביץ לנהל את המגעים להקמת הממשלה, כל בר דעת רואה שאולמרט היתה בחירה גרועה ביותר, ואם לא הייתה תקווה ששרון יחזור היו מעיפים את אולמרט לכל הרוחות במיוחד כשפתח את הפה הסתבר שהם עדת אנשים מקובצת ללא מנהיג. יחד עם זאת מחוסר ברירה הצבענו לקדימה, כי חשבנו שאין למי להצביע, וזו טעות גדולה, היה צריך, רק לא לקדימה, ברגע זה המדינה נפרדת מחבילה נוספת של תקציב שלעולם לא יגיע לאזרחים. והכוונה להסכמים עם אגודת ישראל, אז אולי אולמרט יהיה עוד שנה ראש ממשלה אולם הוא והמפלגה יתדפו ברוח, ובעצם לאן שאתה לא מסתכל את חש סביב אולמרטריח חזק של שחיתות, מקורבים רבים הבוחשים בצלחת , ו בעצם כשהוא שם למעלה את חש חסר אונים וחולשה אדירה של העם של המדינה ושל המפלגות איש הישר בעיניו יעשה אני מקווה שהוא יעוף מהר מאוד.

yosi g

New member
ולילא קדימה - חכמים כמוך מצעידים

מפלגות אל פי תהום. האם חשבת שאם הייתי מצביע לעבודה, הייתי מתאמץ לכתוב בקורת בפורום הזה, אנשים מסוגך המשתמשים בסגנון כזה רק מזיקים , ומגבירים את הפגיעה, באלה שכן הצביעו., והופכים אותם נחושים להמתין ליום פקודה.

bhnadav

New member
מר מאוכזבי -

אריאל שרון והליכוד הלכו לבחירות 2003 כשש"ס בקואליציה שלהם, ועדיין קיבלו 38 מנדטים.

yosi g

New member
מה אתה מקשקש בכלל

תענה לענין, או שלא תענה בכלל, השכחת את זה שאריק שרון עמד על שתי רגליו האחריות ולתרגילים שש"ס ניסתה לעשות עליו, כל הציבור ידע שש"ס תהיה בחוץ, ויאמר לזכותו של שרון שהוא ידע לאן נושבת הרוח, וכוון לשם, מה שלא נכון לגבי הנוכחי, ןאיך אתה מסביר ששרון עמד בראש הסקרים ניבאו 44 מנדטים ואף יותר ואילו עם אולמרט וציפי לבני עדיין דישדשו ב-29 ואם היה מספיק זמן היו מגיעים לשינוי

bhnadav

New member
אתה הקשקשן היחיד כאן,

ולא רק כאן - אלא בכל פורום אחר שאתה כותב ומקשקש בו. "והסיבה שאריאל שרון קיבל 40 מנדטים בבחירות האחרונות הן רק ואך בגלל שלא לקח איתו את ש"ס" - את זה - אתה כתבת!

ElvisAlive

New member
אז שרון קיבל 40 מנדטים כי הוא לא

הכניס את ש"ס? אתה מתכוון שקודם הרכיבו את הממשלה ורק אז היו הבחירות?

yosi g

New member
הבעיה של שניכם שאתם ילדים

וכששרון הקדים את הבחירות בגלל בעיות בקאליציה ואיים לפטר את שרי ש"ס והם איימו שיזכרו לו את זה בבחירות אז העם נתן כוח לשרון ולשינוי, רק כדי לדפוק את החרדים

trigotrigo

New member
מה הקשר לילדים?

אני לא הבנתי איך אתה מחבר בין מחט לתחת.

למעלה