רק היום גיליתי את החדשות המרעישות.. (שהתגלו בשנת 88).. זה באמת נכון? =\ לא מתאים לו כל כך..
D Drums New member 2/4/04 #1 רק היום גיליתי את החדשות המרעישות.. (שהתגלו בשנת 88).. זה באמת נכון? =\ לא מתאים לו כל כך..
E Eowyn of Rohan New member 2/4/04 #3 כן הוא הומוסקסואל. הוא יעדיף אותך עלי. למה לא מתאים? אחרי כל התמונות ושאר ירקות{מישהו אמר half fling?} שצוחקים על כמה שההוביטים הומואים זה שזה יראה לא בסדר?
כן הוא הומוסקסואל. הוא יעדיף אותך עלי. למה לא מתאים? אחרי כל התמונות ושאר ירקות{מישהו אמר half fling?} שצוחקים על כמה שההוביטים הומואים זה שזה יראה לא בסדר?
א איירה גיינס New member 2/4/04 #4 מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif איאן מק'קלן אוהב גברים? הוא לא סטרייט?
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif איאן מק'קלן אוהב גברים? הוא לא סטרייט?
א איירה גיינס New member 2/4/04 #6 מה???? זה נורא!!!!! אוף, למה שחקן גדול כמוהו (ועוד קוסם דגול) צריך להיות הומו? חבל שהוא לא סטרייט....
מה???? זה נורא!!!!! אוף, למה שחקן גדול כמוהו (ועוד קוסם דגול) צריך להיות הומו? חבל שהוא לא סטרייט....
D Drums New member 2/4/04 #7 אז כנראה שהוא מסתיר את זה מעולה.. כי אי אפשר בחיים להבין שהוא אפילו קצת הומו מגנדאלף
A aniviel New member 2/4/04 #12 אין בזה שום דבר רע... חוץ מזה שהומואים ידועים בזה שהם הרבה יותר חמודים. חח תראה את הסרט "אלים ומפלצות" בכיכובו של סיר מק'קלן, אני מקווה שתשנה את דעתך
אין בזה שום דבר רע... חוץ מזה שהומואים ידועים בזה שהם הרבה יותר חמודים. חח תראה את הסרט "אלים ומפלצות" בכיכובו של סיר מק'קלן, אני מקווה שתשנה את דעתך
M moe777 New member 2/4/04 #17 אכן ! כל עוד נעשה את ההפרדה החדה- גאנדךיף- סטרייט. איאן- לא. די משעשע. בכל זאת, קוסם זקן והומוסקסואל...
אכן ! כל עוד נעשה את ההפרדה החדה- גאנדךיף- סטרייט. איאן- לא. די משעשע. בכל זאת, קוסם זקן והומוסקסואל...
M moe777 New member 2/4/04 #18 גאנדריף ???! WTF גאנדלף, או גאנדי ("תעשה לנו בבקשה קסם") אם אתם מאוד מתעקשים.
H HepatitisTypeMaccabi New member 4/4/04 #31 אייייייכס!!!! אין לי משו אישי נגדם, אבל דוגרי, גועל נפש.....
H HepatitisTypeMaccabi New member 4/4/04 #34 אין פחד מאנשים (הומופוב) אין לי בעיה עם הומואים, אין לי בעיה להיות לידם, להיות חבר (לא חבר כזה!!!) שלהם, אבל הפעולה שבגללה הם נקראים הומואים..... יאק
אין פחד מאנשים (הומופוב) אין לי בעיה עם הומואים, אין לי בעיה להיות לידם, להיות חבר (לא חבר כזה!!!) שלהם, אבל הפעולה שבגללה הם נקראים הומואים..... יאק
N Nimst New member 4/4/04 #35 אתה מתכוון, סקס? באמת, פשוט מגעיל.. או שלא. למה סקס בין הומוסקסואלים נראה לך יותר "יאק" מסקס בין סטרייטים? מה העניין?
אתה מתכוון, סקס? באמת, פשוט מגעיל.. או שלא. למה סקס בין הומוסקסואלים נראה לך יותר "יאק" מסקס בין סטרייטים? מה העניין?
H HepatitisTypeMaccabi New member 4/4/04 #39 כסטרייט זה מגעיל אותי..... אני מעריך שאותם זה לא, שיהנו. אותי זה מגעיל. באמת שזה ויכוח מיותר