רק היום גיליתי את הפורום הזה!

1anat1

New member
רק היום גיליתי את הפורום הזה!

אחרי שחודשיים+ אני נלחמת קשות במשקל העודף שנשאר מההריון! והשבוע אחרי דיאטה קשה אני סוף סוף נכנסת לג´ינס הכי צמוד שלי! איזה אושר!!! מוזר שדבר כזה קטן גורם לי להיות מאושרת ולהרגיש כל כך טוב עם עצמי. ירדתי 11 קילו ב- 8 שבועות בדיאטה מבוקרת - לא היה קל אבל היה שווה והיום נרשמתי לחדר כושר כדי לחטב את השומנים שנותרו...
כל הכבוד לפורום הזה על התמיכה האחת בשניה זה כל כך חשוב! שיהיה לכולכן המון בהצלחה! ענת

אמממאאא

New member
את מניקה???

זה נשמע כמו דיאטת רעב אלא אם כן זה כל מה שהעלאת בהריון כולל התינוק השליה המים וכ"ו

1anat1

New member
אני כבר 5 חודשים אחרי הלידה

ב- 3 חודשים הראשונים לא עשיתי דיאטה אלא אכלתי נורמלי אבל לא ירדתי (רק את מה שירד אחרי הלידה בלי מאמץ) ונותרתי עם 14 קילו עודפים!!! (אחרי שכבר הורדתי 9 קילו!) סה"כ העליתי בהריון 23 קילו! את ה- 14 הנותרים היה לי קשה להוריד לבד אז הלכתי לדיאטה עם רופא מסויים (לא רוצה לעשות פרסומת אבל מי שתרצה אני אגיד לה) ורזיתי בנתיים 11 קילו ב- 8 שבועות ולא, זאת לא דיאטת הרעבה אפשר לאכול כל היום גם בלילה אבל כל שבוע משהו אחר. הדיאטה הזו עבדה עלי כמו קסם! פשוט לא האמנתי! נותרו לי עוד 3 קילו...

1anat1

New member
יש לי חברה שמניקה שעושה את הדיאטה

הזו ובנו לה משהו מיוחד שיסתדר עם ההנקה ולא יפגע בחלב. היא התחילה לפני שבועיים וירדה כבר 3 קילו.

1anat1

New member
כן, בהנקה מלאה...

מצטערת אני לא יודעת מה נתנו לה. אני רק יודעת שזה היה הרבה יותר ממה שנתנו לי והיא עדיין ירדה יפה.

הי ענתי

ברוכה הבאה כמה טוב לראות אותך פה נשמע יופי של ירידה וההחלטה של החיטובים היא שאלה של זמן אצלי ... אני עצלנית בכל אופן אני אשמח לשמוע מה עשית כדי לרדת

למעלה