רק היום גיליתי את הפורום שלכן

pizi33

New member
רק היום גיליתי את הפורום שלכן

אני מכורה לרכישות של חומרי יצירה. אילו הייתי יוצרת לא הייתי קוראת לזה התמכרות. אבל אני בעיקר קונה, ובהרבה כסף. ואז זה שוכב בבית (לפעמים אני אפילו לא זוכרת איפה הנחתי את זה). ומעלה אבק. וחוץ מזה אני מכורה קשות לפורומים של אומנות שימושית על כל גווניה וסוגיה. הגעתי למצב שאני מענישה את הילדים על כל שטות ב"אתה לא נוגע במחשב" כדי שלי יהיה אותו ליותר שעות. אני אמורה לעבוד מהבית אבל מעדיפה לגלוש בפורומים ולתת לבוס שלי תרוצים מפגרים למה העבודה לא מוכנה. הצילווו איך חוזרים לשיגרה של יצירה, ניהול משק בית ועבודה כמו שצריך. כל יום אני מבטיחה לעצמי שהיחום רק חצי שעה וזה הופך ל6 שעות כמו כלום. אני לא יכולה יותר ולא מסוגלת להפסיק. תעזרו לי בבקשה.

ועוד ../images/Emo91.gif...

תיכנסי לפורום "השנה שלי - תכנית לשינוי" כאן בתפוז. יש לי הרגשה שזה יתאים לך. מאד.

אני מצטרפת לרעיון של אלומת האור

ובעיקר למחשבה שלה שאם את כבר בתוך עסקיי היצירה הפכי את ההתמכרות שלך למשהו מועיל והתחילי באמת ליצור. יש לנו כאן קבוצת נשים שסבורה ומרגישה שבעצם הפטנט הוא לקחת את הכוח של ההתמכרות לבנית דבר מה חיובי.... בהצלחה!

שלום חברות, זוכרות אותי ?הייתי קצת

פטפטנית פה, אחר כך עברתי לענייני עסקים... למדתי שם לצלם תמונות ולשלוח אז יש לי משהו מפרי היצירה שלי שקצת מתאים פה לענין:

נורית היקרה אני כמו חוזרת הביתה אח

אחרי מסע עסקים... ממש מרגישה כך. כאן אצלך בית חם. גם ב- 0A, שם הכרתי לראשונה את הפורומים של תפוז, גם שם היה מקום מאד חם אבל קשה היה לי להקלט משום מה. כמובן שאי לכך אני עדיין במלוא הק"ג שלי... התכתבתי עם אנשים חכמים ב"עבודה ועסקים מהבית" וגם ב"יזמות ועסקים" ולמדתי שם המון. גם שם נוצרים קשרים, אבל האוירה בכללותה יותר עניינית. , לא רוצה להאריך בדברים אבל זה מדהים איך נקשרים ריגשית לאנשים דרך המסך. ממש מדהים !!! אסנת

טוב,כנראה אני קצת מכורה לתפוז...

באיזו התרגשות אני כותבת... המחשב הוא של הבנים שלי ובכל פעם שמתפנה - אני מאושרת. וזה אחרי שבמשך שנים אני כועסת על ה"התמכרות" שלהם. על זה נאמר: אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו.

למעלה