רק הכסף מדבר..

zuli4

New member
רק הכסף מדבר..

אז איפה אופיר ישחק בסוף

מוצארט

New member
ועוד בעניין אופיר חיים

לאור הפרסומים האחרונים אופיר חיים ביקש לפנות לאוהדי הפועל ב"ש דרך אתר האוהדים: אני רוצה שתדעו שאני לעולם לא אשכח אתכם יש כמה דברים שאתם לא יודעים אז לפני שאתם פוסלים אותי ומלכלכים עליי תבינו שיש עוד צד וזה הצד שלי!!! הרי אתם יודעים מה עשיתי כדי להמשיך לשחק בבאר שבע בעוד שהקבוצות הכי טובות בארץ רצו אותי, העדפה הברורה כולל ויתור על הרבה כסף היתה להישאר בבאר שבע. אז נסו להבין שיש דברים שמעבר ושלצערי אני לא יכול להיכנס אליהם. רק נסו לסמוך עליי ולהבין שהפועל באר שבע בשבילי מעל הכל! תודה אופיר .

zuli4

New member
עונה שעברה

הייתי באחד האימונים שלהם והייתי צריכה לעשות עבודה לבצפר..(לראיין כמה שחקנים) ראיינתי אותו את והוא פשוט בנאדם מדהים וכמו שאלי אמר-כל מילה מיותרת
הוא אוהב את באר שבע ואפשר לראות את זה רק באיך שהוא מדבר על קבוצה.. אבל מה לעשות, רק הכסף משחק פה תפקיד..

RED OR DEAD BS

New member
איזה שחקן !!! איזה בנאדם!!!

כל מילה מיותרת,היה ונשאר שחקן הרכש המקורב ביותר לקבוצה, אבל זה לא כל כך מעודד אותי, כך נראה לי שהוא מודיע לנו שהוא לא ישחק בהפועל שנה שעברה

blueman1

New member
אני פשוט אוהב

ומעריך את השחקן הזה כל כך. אני מקווה מאוד ומאמין שהוא ישחק אצלנו ושזינו יפתח קצת את הכיס ויחזיר אותו אלינו כי מעל זה שהוא שחקן טוב הוא גם משהו לאוהדים ממש כמו שחקן בית ובישבילי הוא שחקן מוביל כמו סתיו אלימלך.

למעלה