רק התחלתי וכבר צפויה לה העדרות

רק התחלתי וכבר צפויה לה העדרות ../images/Emo4.gif

חמישי בלילה אני בחתונה בבאר שבע (ליד), וביום שישי אני עוברת בית לצפון (מעל שנה של חיפושים מגיעה אל קיצה
) אמנם יהיה לי קו אינטרנט כבר ביום שישי, אבל... הבית ריק עד יום שני ומחשבי יחזור לרשותי לא לפני מוצ"ש. הסיכוי שלי לשעות אינטרנט מספיקות - קלוש ביותר, אבל אשתדל. המשיכו להעיר את הפורום בדיונים ומחשבות, נצלו את הזמן להכנסת הסיפורים האישיים שלכן (בשירשור המתאים) השתמשו בשירשור זה להעלאת התכנים שהייתן רוצות/ים (בנים, רק תראו את פניכם, שאדע שאתם כאן) ותהיו בטוחות שתהייה התייחסות במהלך השבוע. אני לא בוחלת גם בהקפצות של דיונים שפעילים מעבר ל- 3 ימים. עזרה: אני מחפשת ספרות על פיברומיאלגיה והתמודדויות אחרות עם סבל. מי שמכירה, מוזמנת לחפש אותם ב- iBooks ולשלוח לי את הקישור לספר. כל רעיון - מתקבל בברכה! ככל שהוא יותר אבסורדי / ביזארי / תמוה - כך סיכוייו להיות רעיון טוב עולים
להתראות בינתיים,

מרוצה

New member
../images/Emo39.gifנאוה, קראי את "באדולינה"

נכון שהוא לא על כאב, הספר, אבל הוא מסביר לנו את השליטה שלנו במצבנו. תיהיי בריאה.

ששרון

New member
הי נאוה, המלצות לספרים שעוזרים

להתמודד עם פיברו ככלל, ועם מחלות כרוניות בפרט- אורית פנסחי , חולת פיברו בישראל, רשמה יופי של ספרון קטן ומהנה ומעודד (ובכלל אורית אישה מקסימה ואני מיודדת עימה באופן אישי). הספר שלה מוצע למכירה, את יכולה לפנות לעמותת אס"ף ולבקש שם פרטים איך לפנות אליה . הטולפון של העמותה= 056-375255 אם לא תצליחי ככה, תגידי לי, ואני אנסה לקשר ביניכן באופן אישי. ספר שני-ליאורה מנסן רשמה ספר יפפה על ההתנסות שלה עם סי אף אס. אמנם לא פיברו אבל מאוד מאוד דומה ורלוונטי, ספר מרגש ומעודד . ממליצה מאוד. גם אותו את יכולה לבקש לקנות דרך העמותה, ושם יפנו אותך לפרטים שלה. גם כאן אם תרצי ותתקלי בבעיה, ליאורה ידידה קרובה ואשמח לקשר ביניכן. לדעתי אלו כל הספרים שיצאו בעברית על הנושא. ספרים כלליים שאהבתי - שביל הזהב לריפוי טבעי, מאת שרה חמו. יופי של ספר! צליל ונפש=מאת נועה בלאס. היא מטפלת שלי באופן אישי, וזהו סיפרה (היא רשמה רבים זה האחרון). משלבת טיפול במוסיקה (גונגים בעיקר) יחד עם דמיון מודרך ועוד. הספר מגיע יחד עם דיסק ויש בו תרגילים מצויינים להרפיה והרגעה. ספר ששמו= דמיון מודרך. שכחתי את שם המחבר, אם יעניין אותך אחפש יותר. מלא תרגילים . שרון

האם לצפון = צפון הארץ ../images/Emo35.gif

מזל טוב על המעבר , שיהיה בהצלחה
האם "לצפון" התכוונת לצפון הארץ ? חמישי גם אני בנגב - טיול למצפה רמון ולמכתש ואחר כך עין גדי ומצדה.. אני מקווה שיהיה לי כוח לטייל
אתמול לא הצלחתי לעלות במדרגות וגם לרדת נורא כאב לי ... בעלי אמר שנעשה מנוי בבריכה בקיבוץ שלו - אני בטוחה שזה יחדש אותי - גם מים וגם ספורט זה שילוב מנצח.

למעלה