רק התמונה של סטיבנס חסרה כאן
Q Queen Of Rain New member 18/12/03 #2 מה...?! אתם רוצים להגיד לי שהסבא הרקוב ההוא עם המשקפיים הוא סטרייט...?!?! עוד שנייה גם תגידו לי שרוזן בר היא למעשה חבובה רזה וחטובה
מה...?! אתם רוצים להגיד לי שהסבא הרקוב ההוא עם המשקפיים הוא סטרייט...?!?! עוד שנייה גם תגידו לי שרוזן בר היא למעשה חבובה רזה וחטובה
מ מאסטר יהודי New member 18/12/03 #3 ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ואני הייתי בטוח שאני מכיר את החברים שלי...
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ואני הייתי בטוח שאני מכיר את החברים שלי...
S STIVENZ 426 New member 18/12/03 #4 כרובי מתבלבל לפעמים... זו התמונה שהיתה חסרה.. די כרוב.. זה שסירבתי לך בפעם האחרונה בטענה שאני במחזור וכואב לי הראש, ואז ברחתי מהחלון לשחק סטריפ פוקר-ריבה עם ג'יקסר והנשיא. זה לא אומר שאתה צריך לרדת לפסים אישיים. בעצם לרדת, נו, לעלות, אהה.. טוב. ס.
כרובי מתבלבל לפעמים... זו התמונה שהיתה חסרה.. די כרוב.. זה שסירבתי לך בפעם האחרונה בטענה שאני במחזור וכואב לי הראש, ואז ברחתי מהחלון לשחק סטריפ פוקר-ריבה עם ג'יקסר והנשיא. זה לא אומר שאתה צריך לרדת לפסים אישיים. בעצם לרדת, נו, לעלות, אהה.. טוב. ס.
L LeeCooper69 New member 19/12/03 #5 האופניק הזה לא צריך להופיע שם ../images/Emo6.gif אני זוכר את הבוחן הזה יצא לי 14 מתוך 16. גיידאר או לא גיידאר?
האופניק הזה לא צריך להופיע שם ../images/Emo6.gif אני זוכר את הבוחן הזה יצא לי 14 מתוך 16. גיידאר או לא גיידאר?