רק זה היה חסר לי

ענתי44

New member
רק זה היה חסר לי../images/Emo93.gif

מכירים את ההרגשה שדקה לפני משחק העונה הכוכב של הקבוצה נפצע וצריך לחפש לו מחליף? אז אולי ההשוואה קצת חצופה כי אני לא הכוכב אבל כרגע אני מושבתת וחייבים ומהר למצוא לי מחליף לפני שריקת הפתיחה. זה התחיל סתם כעוד יום שיגרתי ומהביל. יצאתי לסידורים ואמא נשארה עם אחי. לפתע, ואין לי מושג איך, מעדתי ועמדתי להתעופף באוויר ולעשות סללום לאחור אז כדי למנוע את הבושה וכדי לשמור על הגב שלי ניסיתי לייצב עצמי ועשיתי תנועה חדה ברגל שמאל, זו הבריאה, ושמעתי רעש "קנק" מכיוון השריר מאחורי הברך וכאב גדול. ישר נגשתי לקו"ח לטראטמה ושם איבחן לי הרופא קרע בשריר. חבשו לי את הרגל ואסור לי לזוז שלושה שבועות. ועכשיו אני עושה שמיניות באוויר כדי לארגן עזרה עם אמא. רק זה היה חסר לי לאושר....

ענתי44

New member
תודה זו כוונתי

אז אני אשב קצת על הספסל ואביט במחליפים שלי מטפלים באמא. ואז במועד קצר מהצפוי המאמן יקרא לי ויכניס אותי לרבע שעה אחרונה וכשאני אעלה חזרה אל כר הדשא אף אחד לא יעצור אותי נכון?

ronnyw

New member
ענתי,

אני עוקבת אחרי מכתבייך כבר זמן רב (למרות שהצטרפתי אליכם, ככותבת, רק לאחרונה). את מעוררת השתאות. קודם כל - החלמה מלאה ומהירה לך - לך, בשבילך, בשביל הרגשתך הטובה וניידותך, כדי שלך - לך, ענת - יהיה קל יותר וטוב יותר. ובכל זאת: הרשי לי לדחוף קלות את אפי המחודד ולשאול, האם כל התמונה כולה - כולל הנפילה שלך - לא מחייבים הכנסת עובד זר לסיוע לאימא שלך? (אני משוכנעת בכך כבר מזמן, גם לטובתך וגם לטובת אימך. כן, כן, גם לטובתה !!) אז אולי הנפילה והמוגבלות הזמנית שלך יתנו לך פסק זמן ויכולת לראות את מצבכן מהצד, ולהשתכנע? (אין לי כמובן שום זכות להתערב, ואין לי שום ידע לגבי היכולות הכספיות שלכן) אני מוכנה להרחיב, לתרץ ולהסביר.

ענתי44

New member
את מוזמנת להתערב

אחד הדברים הקשים לי בהגבלת החירות האישית שלי שלפתע כולם דוחפים את האף שלהם ומתערבים ואפילו נוזפים בי. זה לא כולל את הפורום הזה, משפחה קרובה וקומץ חברים ( קומץ בגודל הקומץ של אוהדי הפועל חיפה לא קומץ של אוהדי ביתר) כי רק אתם מבינים אותי מבלי שאני אצטרך להסביר או להתנצל ולהצטדק. רק אתם מתחבטים באותן שאלות, וכל החלטה תמיד מעוררת תחושה של ואולי .... רק מכם זו ביקורת בונה. ביקורת אמיתית ולא שופטת. לכן אני מזמינה אותך ואת שאר האפים תמיד להתערב. ואני מקשיבה.אני יודעת שהתערבות כזו עשוייה לא רק לתת לי ולאמי כיוון טוב יותר אלא גם לאחרים שגולשים לאתר והם פסיביים אבל זקוקים למידע או התלבטות שכזו. שלא תחשבי שלא חשבתי על זה ואני מאמינה שבשלב מאוחר יותר זה מה שיקרה. אבל זו לוגיסטיקה מסורבלת של הגדלת הבית הקטן או מעבר למקום אחר ולא רק החלק הכלכלי. הרי אף אחד לא מצפה שאתן לאישה הנפלאה שתבוא לגור בחצר. אני מקווה כשיגיע הרגע שאני ארצה לגור עם האיש שלי, אז זה יהיה הרגע לאשה זרה. בינתיים אחותי המקסימה מדברת על הרחבת שעות של עובדת בבית. ללא שינה. וכן זה יהיה מצויין עבורי. אבל לגבי אמא עוד לא! היא עדיין זקוקה לי. ואני אהיה פה בשבילה. את מוזמנת תמיד להיות לי לאופוזיציה ולהציג לי את צידו השני של אותו מטבע. אני התרגשתי מכל אותם מסרים שהציגו בפניי אופציות אחרות למשל מני שדיבר מהלב ומאוד פתח לי את כיווני החשיבה. מני בר אני חושבת. ותודה על הברכות אני אשתדל לשוב לאיתני ומהר

ענתי44

New member
תודה ../images/Emo140.gif

הפציעה שלי הרבה יותר חמורה משחשבתי וכואבת לי מאוד. אגב, עד כמה שכואב, לא כואב כמו הסכין החדה שנעצו בי בלב היום העלבון הצורב כאילו צרב לנצח את המילים הפוגעות כמספר דראון על ליבי. אבל זה שייך לעינייני האישיים ונעזוב את זה. אבל אני נחושה לשוב לאיתני במהרה. אני חזקה ואני אצליח לעבור הכל. כל מה שהחיים צופנים עבורי. ברכותיך הם כמשחת פלאים לליבי ומאוד משמחים ומחזקים אותי . באמת תודה.

למעלה