רק זה חסר לי....../images/Emo67.gif
בראש ובראשונה אני רוצה להודות על הפורום שנפתח(לא עשיתי זאת בפעם הקודמת)
ובכותרת שלי התכוונתי לכך- שגם ככה אני מקדישה את מעט זמני הפנוי לקריאת ספרים וכרגע אני בתקופה עמוקה של רומנים רומנטיים (מה לעשות- אין חבר באופק...
) והדבר האחרון שחסר לי - זה: במעט שאני נמצאת באינטרנט אני אבלה בפורום הרומנטי הנ"ל...
דבר שני- מאיה האחת- יש לי הרגשה שמצאתי כאן אחת כלבבי, ודווקא כן אהבתי את התקציר לטרילוגיה.
אפרופו ג´וד דוורו שהוזכרה קודם- הייתי אומרת שיש דרגות ברומנים- מתחילים עם ג´וד דוורו, ממשיכים עם איריס ג´והנסון, עולים לאמנדה קוויק ומשם הישר לג´ין אן קרנץ - ממשיכים לנורה רוברטס המופלאה ולמי שרוצה קצת לגוון יש את ג´ין הלר שלדעתי היא מקסימה ושנונה.
זהו גרם המדרגות הראשון והטוב מהבאים בתור (לעניות דעתי כמובן) למי שבוחר לאהוב את דניאל סטיל: מתחילים בג´ודית קרנץ, עולים ללאונה בלייר, ממשיכים עם ג´נט דיילי, קוראים בשקיקה כל ספר מסחרי (למלה מ-30) של דניאל סטיל ואפשר להמשיך עם הסופרת (שלנצח אני לא אדא את שמה - רק שהיא כתבה את הסאגה של אשת עסקים)
בגרם השלישי נמצאות כל אלה שביניהם- הן לא מוצלחות כמו הראשונות ולא גרועות כמו האחרונות(
) שם נמצאות שירלי באסבי, סנדרה בראון (מה לעשות היא כבר לא אקטואלית...)אן טיילור ועוד
כמובן נייחד מקום לכל ה"פוקט בוק" ספרי הכיס של "מיילס &בון" אחות-רופא וכו... (תודו שלפעמים ממש מדגדג באצבעות לקנות אחד ב-3 ש"ח אבל רק המחשבה "מה המוכר יחשוב" מניעה אותכם מהמחשבה...)
אז זהו בתור סקירה ראשונית של סופרות נחשבות (וטובות מי יותר ומי פחות) ואם שואלים אותי - רומנים רומנטים בעיברית שווים כמעט 0
(אולי למעט הספר "רומן רומנטי" של נעמי גל- שהוא די מוצלח
) אז המשך לילה טוב ונעים וזה ממממש כיף!
מ י ק ה
בראש ובראשונה אני רוצה להודות על הפורום שנפתח(לא עשיתי זאת בפעם הקודמת)