רק חזרתי מאנדורה!

• פותח הנושא anv
  • פורסם בתאריך

anv

New member
רק חזרתי מאנדורה!

מה עושים עם כל החשק שנשאר ללבן הלבן הזה? - כנראה מלכים לשנה הבאה... הסיכום שלי מהטיול הוא: עדיף קלאב מד. למה? כי כל הטירחה עם האוטו והנסיעה לאתר מהמלון והאוכל במלון לא שווה את זה. החבילה שלקחתי הייתה במטרה להגיע לאתר של SOLDEU DEL TARTER ורציתי לשלם על הסקי פאס והשיעורים שם. בסוף מתברר שאין קשר בין המלון לאתר - הוא אפילו לא קרוב ויכולתי לעשות את הסידורים מכל מלון באנדורה! אז למה החבילה הזו קשורה שמית לאתר?! מי יודע. אומנם אחלה מלון (DELFOS) ליד קלדיאה, 4 כוכבים והכל אבל רק בגלל זה אני חושב, לא היו בו חברה צעירים - כולם גריאטרים! חרא אוכל דרך אגב... כל המלונות הקטנים והפחות נחשבים כנראה נמצאים יותר קרוב לאתרי הסקי וגם כל הפאבים עם הצעירים כנראה... וקצת על האתר עצמו: SOLDEO EL TARTER הוא בעצם 3 אתרים CANILLO - SOLDEO ו-TARTER בTARTER יש שיעורי סנובורד למתחילים ובSOLDEO יש למתקדמים. אפשר לבחור שיעורים באנגלית בספרדית פורטוגזית אפילו רוסית (עברית אין) ועכשיו שחושבים על זה לא פגשתי אפילו ישראלי אחד כל השבוע. אני לקחתי שיעורי מתקדמים בסולדאו - שיעורים ברמה גבוהה אין טענות. האתר מספיק גדול כדי לא להשתעמם - אין להשוות לצרפת אבל מספיק. מזג האויר היה מצויין (יום אחד היה סגור בגלל סופה) אבל רק תתראו לכם את שמחת הפאודר שהתחוללה למחרת!! זהו פחות או יותר מצורפת תמונה להמחשה... תבלו הקיץ, שנה הבאה זה מתחיל שוב!!!

yaircarel

New member
יש לך עוד תמונות ?

אני הייתי באתר הסמוך, פאס דה לה קאסה. תמיד רציתי לדעת איך זה מהצד השני של ההר. אגב נראה לי שבאמת תקעו אתכם בסוף העולם. דרך מי עשית את ההזמנה?

alonaski

New member
ברוך השב! ו... כן! גם אני מאוד

מעוניינת לדעת מאיפה נרכשה החבילה הזאת ומה ידעתם עליה מפי הסוכן - ומה התגלה שונה בפועל?... מעניין אותי...

anv

New member
יש ויש!

החבילה היא דרך אופקים אבל את כל העבודה המצויינת מאחורי הקלעים (באמת מצויינת) עשתה סוכנת הנסיעות שלי שאף פעם אני לא אחליף אותה, מלבינה מאידאל טורס. שודרגנו בלי סוף - במלון בברצלונה וברכב גם! בחינם... האתר עצמו הוא באמת אחלה אתר, מספיק מסלולים וגם פתחו בסופש את החלק שהיה סגור כל השבוע (חלק חדש לפי מה שהמדריך אמר) מסלולים כחולים לא משעממים אפילו לחברה היותר מתקדמים וכמובן אדומים ושחורים שמזרימים את הדם טוב טוב!

anv

New member
ועוד

יום אחרי הסופה שהורידה לנו פאודר מהשמיים !!

anv

New member
ועוד

תחרות קפיצות שכמה נוח, התקיימה בדיוק כשהיינו שם

למעלה