רק חייבת להגיד לכם ש...

fairy_mi

New member
רק חייבת להגיד לכם ש...

חוץ מזה שכל יום השבוע יצאתי מהעבודה בשעה תשע-עשר-אחת עשרה בלילה... המחשב שלי בבית החליט להתאבד וכל אוסף המתכונים שלי והחומרים האישיים שהיו עליו כנראה אבדו לעולם *מזילה דמעה* לכן למי שתהה וגם למי שלא אני לא נמצאת כאן לאחרונה... משתדלת להיכנס מהעבודה בזמני הפנוי. נשיקות לכולם

נירהמ1

New member
ענבל - משתתפת בצערך על האבדה../images/Emo39.gif

יכולה בהחלט להבין את ההרגשה. זה קרה גם לי פעם אחת. הקלדתי במחשב את כל המתכונים שאספתי במשך 20 שנה, ויום אחד החליט המחשב שלי "לשבוק חיים" וכל המתכונים ירדו לטמיון יחד איתו. טוב, נו, לא הצטערתי הרבה זמן. יש לי מהפורום הזה מתכונים רבים יותר מאשר המתכונים שאספתי במשך 20 שנה.

גילהבי

New member
אם היו שם דברים ממש ממש חשובים

אני יכולה להמליץ לך על חברה שעשתה לי שחזור של הדיסק. אמנם מדובר על סכום די נכבד של כסף, אבל שוב - אם הדברים חשובים אז צרי קשר ואתן לך את הפרטים.

saarch

New member
את בטוחה שהמתכונים אבדו ..... ניסית

לראות אם הם נמצאים אולי בספריית TEMP או בסל מחזור?

r66

New member
גמאני אשמח לעזור - יש לי את

המתכונים של אמא שלך, אם תרצי

fairy_mi

New member
בינתיים המצב לא ברור כי המחשב עדיין

לא מתפקד... בימים הקרובים אני מקווה שהבעיה תיפתר ואז תתגלה רמת הנזק... בינתיים אני רק משחזרת בראש את כל הדברים הסנטימנטליים שהיו אגורים בו. מצחיק לחשוב כמה ערך רגשי יש לדבר כמו מחשב... :)

ששק

New member
יקירה....

קודם כל מקווה שבכל זאת תצליחי לשחזר...ואם לא- יש חברה שעושה שיחזור נתונים, אבל זה סיפור די יקר.....אם יש לך שם דברים שממש חשוב לך לשחזר...תגידי ואבקש מאריה את מספר הטלפון של החברה.

קשיו

New member
ענבל- יש לי רעיון- אפשר לשרשר את כל

המתכונים שבתכנה ואת רשומה כמקור, ואז כל אחד יוסיף את מה שיש לו. אמנם זה לא ישחזר אלפים, אבל בטח את המתכונים שאוזכרו לאחרונה, לא?!

למעלה