רק יום אחד עבר...

רק יום אחד עבר...

אז דיברנו אתמול. זה סופי אמרת. לא רוצה לחזור. אנחנו פרודים. הסכינים חודרים לתודעה, חותכים בגוף, בלב. זה כואב. זה משאיר אותי נידהמת מעצמת הכאב, מהאין, מהריק. לא ככה רציתי. הכאב עולה מתוך הנשמה.......... כמה דמעות בכיתי אתמול. לא יכולה לדבר מבלי שהן עולות ומבצבצות בעיניים. הגוף קורס, מנסה להתקפל פנימה. לא רוצה אף אחד לידי. הכל פתאום חסר חיות. לא שווה ככה, חור שחור. חשבתי על הדברים. יודעת בחושים הכי פנימיים אמיתיים שלי, שהפעם, זו פרידה אמיתית. שאין דרך חזרה. יודעת שאתה לא טוב לי יותר. אז בבקשה ממך: על מנת שאני ארפא ממך, אל תתקשר אלי יותר. לא רוצה (ומאוד רוצה) לשמוע את קולך. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת עלייך. לא רוצה (ומאוד רוצה) שתדע עליי. לא רוצה (ומאוד רוצה) לפגוש בך. לא רוצה (ומאוד רוצה) לפגוש אותך. לא רוצה (ומאוד רוצה) איתך. לא רוצה (ומאוד רוצה) בלעדיך. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת שאתה פה, בצ´ט. לא רוצה (ומאוד רוצה) לראות את הניק שלך. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת כשתמצא אחרת. לא רוצה (ומאוד רוצה) שתתקשר ליום ההולדת שלי. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת שאתה מתגעגע. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת שאתה חושב עלי. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת שאני חסרה לך. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת שאתה חושב שעשית טעות. לא רוצה (ומאוד רוצה) לדעת שאתה מצטער. שוב משלה את עצמי........ יודעת!!!

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifשלכת בלב../images/Emo24.gif

האמת קשה לעודד אותך אבל דעי לך זמן זו התרופה היום לא מתים מאהבה נכון קשה אבל תביטי קדימה כי ככה זה בחיים פעם למעלה פעם למטה וחייבים לחשוב חיובי כי באמת תמיד חוזרים הימים הטובים האלה ואופס פתאום את לא מאמינה בכלל שעברת איזה משבר ואיך זה חלף גם את יכולה מאמי כל יום תגידי מחר יהיה טוב ויום התמול עבר חלףףףףףף ואופ הינה יום חדש בפתח בטוח מואר יותר מאמש יום טוב מאמי
שלכתתתת בלב
מוניק

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifקרוסי../images/Emo24.gif

מקדישה לך שיר קרוסי
עניין של זמן ניראה לי שיר מתאים ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ קח אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מן הזמן שתי דקות לפני ההתפכחות להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע ולאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה אם האהבה כאבה לך אתמול אולי מחר היא לא תכאב אם עוד הדמעות זולגות בלי קול בסופן אולי חיוך רחב להתמכר ללב המתפרע לדמיון המתפקע ולאושר הנוגע בעומק הכאב אתה עוד תגלה את העולם אם תרצה או לא תרצה יש עוד זמן להשתנות מן הקצה אל הקצה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ עניין של זמן\ גידי גוב ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מוניק

תלתלית

New member
שלום שלכת

אני מזדהה עם מילותייך, הייתי שם הרבה ימים ובייחוד לילות. אבל אני רוצה שתדעי שאפשר לצמוח גם מתוך השברירים, זה נשמע כואב לא הגיוני ואפילו מוטרף אבל זה מה שקורה לי עכשיו. ולך אאחל שיבואו ימים עם פחות דמעות ועם יותר חיוכים והשלמות. אני שולחת לך חיבוק פורח ומקווה שיגרום לך להרגשה מעט יותר טובה. תלתל

כן זה כואב

וזה מבלבל ולא רוצים ללכת ולא רוצים לעזוב כי התרגלנו... והזמן יש לו את הזמן לרפא ובתוך הזמן הזה בכי כאב הבנה, ימים שיגידו ואני אומרת שמכל דבר לומדים וצומחים ואולי זה קורה לטובה... מחזקת אותך, תהיי בשבילך והרבה.

נכון זה כואב אבל ...

מה הוא שווה אם הוא אינו שווה אותך ? ? ? מה את מעדיפה ליסבול ככה? נכון יש לך אבן כזאת בלב כאילו משהו לא בסדר ? ? . ואני פה תמיד צוקו

Crossface

New member
לצערנו

זאת לא בריכה וזב לא אם אותו בן אדם "שווה" את זה או לא זה הרגש ולא אין ממש שליטה על הרגש (מה לעשות, אנחנו לא מכונות) אנחנו יכולים רק לעבוד על זה, להתאמץ, להשתדל ולבסוף לקוות לניצחון של ההיגיון על הרגש המאבק הניצחי

Mוניk

New member
מקווה שתעברו זאת מהררררררררר

נכון קשה לשלוט ברגשות רק מחבקת אתכם
מוניק

שלכת

עכשיו שלכת לך בלב, עצוב וכואב. וזה כואב כשנושמים, אני מכירה את זה. אבל, תזכרי, שכמו בעונות השנה, אחרי השלכת מגיע החורף, עם הגשם והנקיון ואחריו מגיע האביב. ויגיע לך האביב ואת לא תאמיני כמה מדהים הלב שלנו ואיזו יכולת מופלאה יש לו לצמוח ולפרוח מחדש. את לא תאמיני כמה הרבה אושר עוד מחכה לך בחיים האלה, רק תשמרי על התקוה, ועל משהו בתוכך, בפנוכו, שמאמין בעצמך, שאוהב אותך. זה הדבר שעושה את זה. יש בפנים, אצלך, זרע, שמחכה לצמוח. והוא צריך שישקו אותו באהבה ובחמלה, והוא יצמח. רק הרבה סבלנות, אהבה, וחמלה. ובינתיים לנשום בזהירות. מושיטה לכם יד, שלכת וקרוסי.

תודה אייריש, תודה מוניק, תודה חוצ

ותודה כולכם. קרוסי באיזה מצב פאקקט אנחנו נמצאים אוףףףףףףף
זה כל כך כואב בפיזי, באמיתי...............

Crossface

New member
שלכת...

נדפקנו, מה לעשות, אבל יהיה בסדר (ככה אומרים) נמשיך קדימה במסע שלנו ויהיה לנו מתישהו אפילו נחמד אישית, אני כבר רוצה מישהי אחרת (לא ספציפית, אבל יש רצון)

אני עוד לומדת לנשום בלעדיו........

לי זה מאוד טרי עדיין. ויש לי נפילות, ומעט עליות במשך היום, אבל בבפנים שלי אני אדם עצוב.

Crossface

New member
אצלי זה

קצת יותר מחודש ואצלנו זה היה הפוך, קודם היה נתק מוחלט, למרות שנפגשנו בלימודים התעלמנו זה מזו בסוף היא ביקשה שנדבר והסכמתי (לא יודע למה) ועכשיו זה קשר פרווה בלימודים

למעלה