טוב, אז בגלל שאני תלמידת י"ב רק לפני יומיים סיימתי רשמית את כל המבחנים (המבחן האחרון היה מועד ב במתמטיקה) וכבר משעמם לי!!!! בערבים אני בדרך כלל יוצאת עם חברים, אבל בבקרים אני מרגישה שהימים די נמרחים! בבקשה טיפים איך להעביר את הזמן בחופש
אז בטח בתקופת המבחנים, דחית הרבה מאוד דברים לעשות "אחרי המבחנים": הקלטת משהו בוידאו, רצית לקרוא איזה ספר טוב, או משהו כזה. אולי לחילופין, תנסי לחפש עבודה, זה יכול לעזור לך מאוד לדעתי.
אני כבר לא זוכרת מתי לי היו כאלה "צרות"... אבל, אני אנסה את מזלי - *אינטרנט *לנקות ולסדר את החדר ולעצב אותו מחדש *להתנדב *לעשות כושר *לקרוא ספרים באנגלית (אם יש לך צורך בשיפור האנגלית) *לבשל...(?) *לעזור בבית/לאחים שלך? *אם את יצירתית אז לצייר/לרקוד/לכתוב *לסדר את ארון הבגדים? (ואלי גם את הארונות של יתר בני הבית?) *לצעוד על חוף הים *ללמוד תוכנות מחשב באופן עצמאי *להפגש עם חברים/ות זהו... קצת קשה לי ליעץ כי לא ברור מה מעניין אותך... ו...תהני לך מהחופש!
אני אישית יודעת שבמהלך התיכון וגם עכשיו אני מאוד רוצה להתנדב אבל בתיכון היו לימודים ובגרויות ועכשיו הצבא ואין זמן, עכשיו יש לך זמן. תמצאי מקומות התנדבות ותראי שזה ימלא לך את הזמן בצורה מדהימה ויעביר אותו- גם תעזרי לאחרים וגם תרגישי סיפוק לא נורמלי... בהצלחה!