רק כאן המתח כבר בשיאו?

רק כאן המתח כבר בשיאו?

עד כה, עמדתי על מספר הימים עד ש... החל מהבוקר, עברתי לשעות. גו, לאנס, גו. כשהשישי יראה כבר למקרוב בידינו (לא שיש כאן ספק) זה יהיה במרחק של טיסה קצרצרה לפריז
. ופריז כן מחכה לי!
יש קבוצות תמיכה לגרופים, מכורים, וסתם מתרגשים?

הקפצה מלכותית../images/Emo47.gif כי יש כבוד והרבה

"עד חצי המלכות", מישהו אמר? אז הגזמתי. סו מי!

תותי קנית כבר את הספר השני?

מישהו יודע איפה מוכרים אותו? וכמה הוא עולה?

didi651

New member
מוכרים אותו בשוונג

באתר שוונג וכרגע במחיר מבצע 59 ש"ח

הספר השני מעולה

אחרי המלצות קניתי את שניהם... את הראשון קראתי תוך יומיים (פשוט אי אפשר להפסיק..) אני עכשיו באמצע השני. התיאורים שלו בטור עצמו בצורה טובה מאוד, המשפחה, החברים, הסמים...הכל בספר אחד וברמה גבוהה מאוד. מומלץ לכולם.

yngwiem

New member
היי ../images/Emo13.gif

בא חמישהו להגיד לי על איזה ספר מדובר ? ... אני רואה שאת ם נהנים ממנו סליחה מהם יש שניים ?!.. תודה אביעד

yngwiem

New member
../images/Emo163.gif יצאתי ...

ראיתי בלינק ... במקום אפשר הסבר קצר מה יש בראשון, בשני ? בתודה וסליחה אביעד

princessR

New member
אז ככה...

בראשון הוא מספר על הילדות שלו, איך הוא הגיע לאופניים מטריאטלון, איך הוא התחיל להתחרות ולנצח בארהב. איך הוא הגיע לאירופה וגילה שהחוקים 'קצת' שונים ועל הטור הראשון שלו. אחר כך הוא גילה שהוא חולה סרטן והחיים שלו השתנו. ולטובה. הוא חוזר וטוען בספר שאם הוא היה צריך לבחור בין סרטן לבין נצחון בטור, הוא היה בוחר בסרטן. רק אם תקרא תבין... הספר הראשון מסתיים במסע לחולצה הצהובה הראשונה. הספר השני קצת יותר רגשני, מספר על ההתמודדות שלו עם ההצלחה, עם התביעות של החיים כספורטאי על, ועם הכשלון של הנישואין. הספר מסתיים בנצחון החמישי. את הראשון אני קוראת מדי מספר חודשים. וכמו שהוא אומר - LIVE STRONG.

yngwiem

New member
תודה לך נסיכה ..

האם כדאי להתחיל מהראשון ולהמשיך לשני או שזה לא משנה כל כך ? בתודה אביעד

אני אומר להתחיל מהראשון

יש שם מעיין "רצף" כזה..שאם לא קראת את הראשון קצת תלך לאיבוד.. בראשון אתה מכיר את כל האנשים המדוברים בספר השני, את אישתו וילדו הראשון ועוד... לי המליצו ללכת מהראשון, והם צדקו.

yngwiem

New member
תודה לך גם כן

אנסה להזיג את שניהם בסטימצקי (יש ?) תודה אביעד

ופטריק לה-פבר חושב על ספר אחר

בראיון לאתר procycling אומר המנהל של קוויק-סטפ שהדלק של ארמסטרונג בטור השנה יהיה הספר שיצא לאור לא מזמן בצרפת שמאשים את לאנס ארמסטרונג בשימוש בחומרים אסורים. הוא אומר שארמסטרונג כועס בגלל הספר ומי שיסבול יהיו המתחרים שלו.

למעלה