רק כי אתם כל כך נחמדים ןמנהל הפורום

danistar

New member
רק כי אתם כל כך נחמדים ןמנהל הפורום

מרשה לי לשאול שאלות גשש ( אגב איפה הייתם כשהפורום היה חי ?? ) הנה כמה שאלות נוספות : 1. איך מורידים בולים ממכתבים ?? ומה קורה אם מוצאים שם צקים ?? ) . 2. מי לא יכל להגיע ?? 3. למי קראו ינואר ועל שם מה ?? 4. איך קראו לזמר היווני ?? ומיהו המעריץ ? 5. מי היא המלעונה ?? ומי פונה אליה ואיך ?? 6. המשפחה של מי בפתח תיקווה ?? ומה יש לו לחפש באמריקה ?? 7. למה לעבור באמצע ?? טוף זו התחלה .. ואם לא יעצרו אותי עכשיו תהיה תאונץ דרכים קטלנית . בברכת אחלן וסחלן , יום טוב דני

מוגג

New member
זה לא ינואר פסח?../images/Emo119.gif

איך כל זה קשור לפורום או לפורים? זיהֵתי פה את פואד מחתונת הדמים את ינואר משיח טבחים את ההוא שאוסף בולם. בולם, בולִם. את בן פורת בוחצבסקי הבלתי עציב לחלוטין וןצריך לעבור באמצע כדי לדעת אם זה אופנוע או זוג משאיות... שני אורות בליל בליל בליל משאית זו או זוג אופנועים תעבור באמצע בינתיים בינתיים אם זו משאית ..זה לא נעים...

danistar

New member
חלק נכון וחלק ...

ידידי , תשובתך מאוד מתומצתת .. יש פה דברים נכונים ויש דברים שבהחלט מזכירים את התשובה ( פואד מחתונת הדמים או הבלתי עציב למשל ) אבל אינם כוונת המשורר .. ואם אתם לא מעוניינים בחידונים כאלו רק תגידו .. אני מפסיק יום טוב

danistar

New member
ידידי ../images/Emo13.gif

1. אוסף הבולים - תשובה חלקית מאוד לא ענית על השאלות המרכזיות .. 3. ינואר משיח טבחים - נכון אבל למה נקרא כך ?? ( תשובה חלקית ) 7 .המעבר באמצע - נכון

התמ-ים

New member
אז ככה,

1. אם מוצאים צ´ק במעטפה - בודקים אם ניתן לפדות אותו. את המעטפה טובלים בנפט (או משהו כזה) 3. ינואר נקרא ינואר, על שם הפשיטה שהוא לא השתתף בה ... כי היא היתה בפברואר :))

גרי רשף

New member
2. מי לא יכול להגיע?../images/Emo22.gif

מר ערב לא יכול להגיע במערכון הכה את המומחה. היום חלק זה במערכון שהוקלט כשנתיים לפני מלחמת יום הכיפורים מעורר מעט גיחוך שכן מר ערב היה אמור להישאל אם המצרים ינסו לממש את תוכניתם האידיוטית לחצות את התעלה ולהילחם נגד צה"ל שהוכיח את עצמו בשלוש מלחמות יוצאות מהכלל.. הרוצה את ערב- יבוא אליו..

danistar

New member
גרי ידידי .. תן שם של מערכון שהוקלט

בעקבות אותה מלחמה .. אני רק אתן רמז ... "מה קורה בגזרת החמוצים" "והאפסנאי שלנו מר אברהם קשקבל"

התמ-ים

New member
5.

המלעונה היא שרה, יא שרה יא סוררת (רק שש ר ה לא תרביץ לי :)) ... או בקיצור, לכל מאן דבעי ... והפונה אליה זהו מורדכי, הבן של סמוכה עליה השלום, הדוד שלה (הידוע גם כמורדוך, וגם ככותב המכתבים)

התמ-ים

New member
כותב הבקשות

הוא הוא מורדוך ... הבן של סמוכה עליה השלום ... הדוד שלה !!! שבע לירות !! חמש? שיהיה :))

גרי רשף

New member
4. זמר יווני?../images/Emo22.gif

האם הכוונה לחוליו איחלחיאח והמעריץ אלי-קופטר מפליקס הובלות?

למעלה