רק כי רוויטל אמרה לי...

Uv Kruvi

New member
מאיה!

ממצב מותק?! זה יובי! ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NiGa

New member
חלש מאיה ../images/Emo8.gif

חחח מה קורה? קדימה להצטרף לכוחותינו.

Kehribari

New member
קבלו אותה!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

הייי מאיושששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!1 אצבעונית שלי! זה פסדר היא על תקן מחליפה שלי פה, אני עוזבת היא באה!

RevitallicA

New member
היי קוקי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
טוב לדעת שיש לפחות מיש'י אחת בעולם הזה שמקשיבה לי

GimiKi

New member
נשמתי....התבוננתי בתמונתינו..

איזו יפה...אני אנסה לסרוק ולשלוח וענבריק, לא תהיה לך מחליפה לעולם צהובה שלי, אני אוהבת אותך המון ובהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ויובי-באמת?! זה אתה? חשבתי שיש פה הרבה יובים... מצחיקון, זה מופיע בניק..

Uv Kruvi

New member
זה יובי ולא אחר!!!

יובי של ענבר, שנהיה כולנו באותו קו, כן? :)

Kehribari

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif|נאהובייייייייייייייייייי

אני פה מתגנבת לספרייה של המכינה לרשום לכם....סורי שאני לא מצלצלת.בעיית קליטה (ככה זה שאתה עולה על רשת ירדנית) אני מתגעגעתתת כל כך ואוהבת אותכם וחסרים לייייייייייייייייי כולכם.מאיץ אצבעונית שלי יותמיק חנצ'וק אופיר ופירץ כוללללללללללם לא לדאוג גם רויטלי ושין וכוולם...\ אני רחוקה שנות אור מהציביליזציה...היום מישהי נסעה שעה לעיר לקנות לנו מוצרי יסוד וביקשתי כמובן:"דיאט ספרייט, ג-ד-ו-ל!"...אני מתגעגעת כל שלוק של הספרייט אני חושבת על הכיף שעשינו הקיץ בהחלט יצרתם לי קיץ בלתי נשכח הרביעייה אני מתכוונת...אתם יודעים מי אתם (שוטגאאאאאאאן)! אני אחזור הביתה וניפגש בשישי הבא.שלכולנו יהיה שבת שלום ותחשבו עליי כי אני חושבת עליכם הרבה.ועליך אהובי, יפיוף שלי,קציצה אינדיאנית איך אפשר שלא לחשוב!...שכול הפורום ידע שאני אוהבת אותך.... מחכה כבר לחזור הביתה אלייך... והשאר ירשם בפרטי...בכל זאת שלא יוצפו בדביקות... אוהבת את כולכם.מידי פעם אני אזדנב לכאן אז תשאירו לי בפרטי כי האיסיקיו טו גו לט ממש עובד...נשיקות! ענבר. נ.ב. רמת הגולן שולטת תבואו לבקר!

Uv Kruvi

New member
יא קציצה!!!!!!

מה נעשה אצלי? סתם סתם... גם אני מתגעגע, אבל אני לא צריך להגיד לך את זה... :) וברור שנבוא לבקר!!!!!!!!!!! אל לדאוג!!!!!!!!!!!
מת מת מת עליייך אהובתי! תבואי לבקר לנו בפורום מדי פעם! :)

למעלה