רק ככה, בקריצה, למי שמכנה את

roy_ma

New member
רק ככה, בקריצה, למי שמכנה את

מכבי ``מושחתים``. בואו ונבדוק, עובדתית, מי הקבוצה היחידה בארץ, שנותנת ותורמת, שנים, לאלו``ט. מי ``הדון`` שגורם נחת לאלפי ילדים אומללים, שאיתרע עליהם מזלם והם מוגבלים. קליין, פרט ליבבות, התחנפויות והדחפויות, לא עשה דבר.

משה_עדש

New member
שמעון מזרחי תורם לאלו``ט אז...

בואו ניתן לו פרס חסיד אומות העולם או משהו! הרי דון שמעון תורם לאלו``ט! ובגלל שהדון תורם לאלו``ט הוא טלית שכולה תכלת! ובגלל שהוא תורם לאלו``ט זה אומר שאין לו כסף לתרום לשופטים! ובגלל שהוא תורם לאלו``ט זה אומר שהוא פועל בצורה אובייקטיבית באיגוד הכדורסל ולא כנציג של מכבי ת``א! ובגלל שהוא תורם לאלו``ט כל הדרכים בהן הוא נוהג בניהול מכבי ת``א כשרות טבין ותקילין! אז הנה התנצלותי הכנה בפני שמעון, בגלל שהוא תורם לאלו``ט.

roy_ma

New member
ידעתי שתחגוג על ההודעה הזו.

רק מה? יש מרחק רב בין ``טלית תכלת`` ועד שיא המאפיה, שאתה מציין. יש לו שגיאות וטעויות, אבל יש בו אנושיות, שאין בקליין.

roi cohen

New member
נו באמת!!!!!!!!! אתה לא רציני!!!

אנושיות?????????????????????????????? תזכיר לי מי מבינהם עלה ליציע בגמר הגביע כדי לחטוף מכות רצח בשביל האוהדים שלו????????????????????????????? המאפיונר המתנשא שלך אפילו לא טרח לפצות את אלו שנמחצו בתורות של מכבי לכרטיסים באיזה כרטיס מסכן!!! ותכל`ס- כולם יודעים ששמעון מאפיונר...

roy_ma

New member
מעניין מה יקרה, אם אעביר לידיעתו

את ההשמצות שלך. יש לך מספיק כסף לשלם פיצויים על הוצאת דיבה?

leeno

New member
רועי אם אתה רוצה להיות לא נחמד.

אז זה מצליח לך וזה ככה או ככה דוחה! אז אם אני מכביסטית אז אתה כבר תשנא אותי!? אם זה ככה זה מצידי יהיה הדדי. ועכשיו למשהו חשוב באמת. היית מת (ואני מדגישה מת!) שלקבוצה שלך תיהיה ניהול כמו של מכבי. אני לא מכירה אף אחד בהפועל ירושלים שהוא כמו מוני ודואג לשחקנים כאילו הוא האבא שלהם כנ``ל קובלסקי ואם שי לירושלים אחד כזה אף אחד חוץ מאוהדי ירושלים כנראה לא שמעו עליו. בנוגע ל``מאפיונר`` כאוהד הפועל ירושלים אין לך בכלל זכות לדבר! להזכיר לך את פרשת נחום מנבל ה``מאפיונר``... נ.ב הייתה פה קטילה נראה אם תבין אותה.

למה הקנאה הזאת

עזבו כבר את שמעון ועזבו את מכבי. תאמינו לי ואני יודע יותר טוב מכולכם שאף קבוצה בארץ לא מגיע לקרסוליים שלהם משום בחינה. החל מהארגון וכלה בצוות שעושה שם את המלאכה. כדאי לכולנו לנסות ולהגיע לרמה שלהם מכל הבחינות וזאת מבלי חלילה לזלזל באף קבוצה אחרת. בואו ננסה להיות טובים כמוהם (לא רק במובן המקצועי פרופר) ורק אחרי שנגיע לרמתם אולי נוכל לבקר אותם.

leeno

New member
קנאי!

לא זכור לי שהפועל ירושלים תרמה באיזה צורה לקהילה. שהיא לפניי כל משחק מביאה אוהד עם מחלה כלשהיא ותורמת לו כדור עם חתימות השחקנים והקדשה אישית שהיא בעצם חוויה לכל החיים. תזכיר לי אם אני טועה.

אתה צריך להתבייש !

בלי קשר למכבי או עם קשר, אתה משתמש בצורה צינית העובדה שאדם תורם כסף לארגון שזקוק לו?? לא משנה מי יתרום, כסף זה תמיד יתקבל בברכה. היית מעדיף שלא יתרום ?

leeno

New member
אורן.

הוא פשוט היה מעדיף שדני קליין יתרום מה שלא קרה...

roi cohen

New member
אל תגיד דברים שאתה לא בטוח בהם

הפועל ירושלים במשך שנים נמצאת בקשר הדוק עם קהילת האוהדים שלה והקהילה הירושלמית בכלל. וזה מתבטא בכך שהפועל תורמת עשרות מנויים מדי שנה לנכים ולילדים מפגרים, ודואגת להסיעם למלחה. בכל חג חנוכה הפועל מבקרת במחלקות הילדים השונות בירושלים כדי לחמם את ליבם של הילדים הקטנים. הפועל תומכת מדי שנה במסעות פרסום נגד תאונות דרכים. אני לא שוכח את משחק הצדקה שאירגנו אלי אוחנה ועדי גורדון למען מימון כלבי נחייה לעוורים. להמשיך? אז רועי מרום, תבדוק דברים בשטח לפני שאתה מדבר בסדר?

roy_ma

New member
ראינו את הדאגה של קליין

לאוהדים: העלה ב25% את מחירי המינויים.

למעלה