רק כשאני לא אהיה פה יותר, אתם תאהבו אותי. רק כשאני לא אהיה פה יותר, אתם תעריכו אותי. רק כשאני לא אהיה פה, אתם תדעו מה היה לכם, והפסדתם.

דיברגנט חדש

Well-known member
עד שלא תנסה לא תדע.
לדעתי אינך יכול ללא חורזים וכותבים :)
אח"כ, הוא ייטען שהוא צחק כשכתב שניסה להתאבד |סיוע|
הוא דואג להזכיר לנו איך ניסה להתאבד כפי שהראתי בתגובה אחרת בשרשור עם קישור לפורום הליכוד ששם סיפר על נסיונו ואפילו סבא היה מודאג ממנו בתגובה #3 שלו?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אח"כ, הוא ייטען שהוא צחק כשכתב שניסה להתאבד |סיוע|
הוא דואג להזכיר לנו איך ניסה להתאבד כפי שהראתי בתגובה אחרת בשרשור עם קישור לפורום הליכוד ששם סיפר על נסיונו ואפילו סבא היה מודאג ממנו בתגובה #3 שלו?
כפי שכתבתי בעבר, הוא מניה דפרסי ולכן פעם הוא ב-High ופעם ברצפה ועכשיו התור של הריצפה :(

Harrington

Well-known member
מנהל
ציטוט:
״

רק כשאני לא אהיה פה יותר, אתם תאהבו אותי. רק כשאני לא אהיה פה יותר, אתם תעריכו אותי. רק כשאני לא אהיה פה, אתם תדעו מה היה לכם, והפסדתם.״​

סוף ציטוט.

נראה לי שזה נכון לגבי רוב בני האדם. גם ברמת המשפחה הקרובה וגם ברמה הרחבה יותר. כך סתם למשל, השמאל של היום מתרפק על מנחם בגין הגדול והדגול, מצביע עליו כעל ״מנהיג הליכוד האמיתי/ת״, טוען שנתניהו צריך להידמות לו יותר ועוד. אולם בזמן אמת אותו שמאל יצא חוצץ נגד ראש הממשלה דאז, תקף אותו על כל צעד ושעל, כינה אותי בכינויי גנאי וכיו״ב. לא שונה מהותית (אם כי אולי כן בחומרה ובבוטות, אך גם זה לא בטוח) מכפי שהוא פועל בתקופתנו נגד ראש הממשלה שהיום.

כך יש כמובן דוגמאות נוספות וכאמור, נדמה לי שבמידה רבה זה נכון גם לגבי אנשים קרובים יותר ומערכות יחסים קרובות או משפחתיות.

משתפרת1

Well-known member
ציטוט:
״

רק כשאני לא אהיה פה יותר, אתם תאהבו אותי. רק כשאני לא אהיה פה יותר, אתם תעריכו אותי. רק כשאני לא אהיה פה, אתם תדעו מה היה לכם, והפסדתם.״​

סוף ציטוט.

נראה לי שזה נכון לגבי רוב בני האדם. גם ברמת המשפחה הקרובה וגם ברמה הרחבה יותר. כך סתם למשל, השמאל של היום מתרפק על מנחם בגין הגדול והדגול, מצביע עליו כעל ״מנהיג הליכוד האמיתי/ת״, טוען שנתניהו צריך להידמות לו יותר ועוד. אולם בזמן אמת אותו שמאל יצא חוצץ נגד ראש הממשלה דאז, תקף אותו על כל צעד ושעל, כינה אותי בכינויי גנאי וכיו״ב. לא שונה מהותית (אם כי אולי כן בחומרה ובבוטות, אך גם זה לא בטוח) מכפי שהוא פועל בתקופתנו נגד ראש הממשלה שהיום.

כך יש כמובן דוגמאות נוספות וכאמור, נדמה לי שבמידה רבה זה נכון גם לגבי אנשים קרובים יותר ומערכות יחסים קרובות או משפחתיות.
ואללה? אז אני מחכה לשיר הלל לרבין פרי מקלדתך.

Harrington

Well-known member
מנהל
ואללה? אז אני מחכה לשיר הלל לרבין פרי מקלדתך.
חחח :). לא אמרתי שתמיד זה כך. אבל כתבתי לא אחת בחיוב על מעשיו השליליים או עליו עצמו. אמנם זה בדרך כלל אם לא תמיד היה ביחסיות, אבל בכל זאת.

משתפרת1

Well-known member
לא, על שרון ממש לא. זה גם לא יקרה כנראה. אבל על רבין בהשוואה לשרון בהחלט, גם אם אינך זוכרת או שחשוב לך להגחיך את זה מסיבותייך.
הסיבה שלי להראות את האבסורד בהצהרתך הגיע מכך שישר אתה חייב להתחיל עם "השמאל". אם אפשר להצביע עליהם בסרקזם/גיחיך/גינוי או כל צורה בלתי חיובית- אתה חייב לעשות זאת גם בדיון על מצוקתו של כותב ספציפי. כשהשתמשתי בדיוק באותו מטבע שלך- נראה לך שמגחיכים אותך? שוין.

Harrington

Well-known member
מנהל
הסיבה שלי להראות את האבסורד בהצהרתך הגיע מכך שישר אתה חייב להתחיל עם "השמאל". אם אפשר להצביע עליהם בסרקזם/גיחיך/גינוי או כל צורה בלתי חיובית- אתה חייב לעשות זאת גם בדיון על מצוקתו של כותב ספציפי. כשהשתמשתי בדיוק באותו מטבע שלך- נראה לך שמגחיכים אותך? שוין.
מה לעשות, הדוגמא הייתה של השמאל. אבל לא מצאתי כל הגחכה בדברי למעלה, לא כלפי השמאל בדוגמא ולא כלפי הכותב. מצאת לנכון לעשות מה שמצאת לנכון? אם כך מצאת לנכון, הרי שנמצא הדבר, לשיטתך, לנכון. אם לך טוב עם זה אני לגמרי נכון לכל העניין.

מיצינו.

משתפרת1

Well-known member
מה לעשות, הדוגמא הייתה של השמאל. אבל לא מצאתי כל הגחכה בדברי למעלה, לא כלפי השמאל בדוגמא ולא כלפי הכותב. מצאת לנכון לעשות מה שמצאת לנכון? אם כך מצאת לנכון, הרי שנמצא הדבר, לשיטתך, לנכון. אם לך טוב עם זה אני לגמרי נכון לכל העניין.

מיצינו.
עשיתי שימוש במטבע דומה. דחפת שמאל חפוליטיקה לדיון, השבתי לך באישים פוליטיים. לא הגחכת אותם? יופי, אז כשעשיתי אותו הדבר מהצד השני- זה שגוי מצדך להתיחס לזה כהגחכה.
כעת אני מיציתי. אם מישהו טרח לקרוא הוא הבין מה רציתי להגיד, לא אחזור.
אתה כנראה תשוב לספר למה ואיך ומתי זה כן ולא הגחכה.

Harrington

Well-known member
מנהל
עשיתי שימוש במטבע דומה. דחפת שמאל חפוליטיקה לדיון, השבתי לך באישים פוליטיים. לא הגחכת אותם? יופי, אז כשעשיתי אותו הדבר מהצד השני- זה שגוי מצדך להתיחס לזה כהגחכה.
כעת אני מיציתי. אם מישהו טרח לקרוא הוא הבין מה רציתי להגיד, לא אחזור.
אתה כנראה תשוב לספר למה ואיך ומתי זה כן ולא הגחכה.
כאמור מעלה יקירתי, מיצינו. מתנצל שלא קראתי את תגובתך האחרונה במלואה. מניח גם לגבי קודמותיה שאת מרוצה מהן. די לי בכך.

המשך ערב שקט ונעים.

למעלה