רק לאוהבי ראש-רדיו

רק לאוהבי ראש-רדיו

what the fuck is going on here.....who gives a fuck about lawyers\avril levin\or a fucking kid from a pnimiya that dosent like russions......i thoght it is a radiohead forum......god,whats going on sara???! anyway......ok....i have a little question that dosent realy ...wait...im switching to hebrew.... אוקי,אני טס בתחילת השנה לדרום אמריקה.יש מישהו שרוצה להצטרף....?מחפש שותף\ה ואני פונה אך ורק לאוהבי רדיוהד שנכנסים לאתר הזה....... grant lee phillips-sleepless lake

Superunknown1

New member
אני בתור!

שנייה, רק ציך לשאול ת´הורים

*GormE*

New member
למה דרום אמריקה...

יש לי שם קרובים בכל חור אני מפחדת לפגוש אותם הם מפחידים

בוקי ש

New member
רק לאנטיפתים!

WHO GIVES A FUCK ABOUT A FUCKING KID WHO WANTS TO FO TO SOUTH AMERICA... לדעתי, אם כולם ידברו כאן אך ורק על רדיוהד כל היום אז מהר מאוד לא ישאר על מה לדבר והפורום יסגר מטעם מיעוט משתמשים... וזה חוץ מהעובדה שיש פה אנשים שהם חברים וזה נחמד פה ושם לדבר איתם , גפ דרך הודעות בפורום במיוחד אחרי שלא יצרתי עימם קשר חודשים ולא הייתה לי דרך אחרת מלבד הפורום...אז תרגיע ת´תחת..ואל תשפוט אותי בשפה הזאת לפני שבכלל הכרת אותי... לעומת זאת, גם אני חושב שלא היה מקום לדבר על אווריל לוין בפורום של רדיוהד או כל להקה אחרת שבכלל לא באותו ז´אנר מוסיקלי... חן חן

Major Thom

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אממ .. בלמעלה של הדף כתוב "קהילות". זה לא סתם. כל הרעיון הוא ליצור איזו קבוצה של אנשים עם איזה תחום עניין משותף, אבל באמת שמדברים פה על יותר מרק רדיוהד. זה כל היופי שבזה :)
יוני בלוך - נכנעים

polyethylene

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

אכן זוהי קהילה, כמה מאיתנו כבר הכרנו יותר טוב, וכיף לכתוב, ואם נדבר רק על רדיוהד, אכן ניאלץ לסגור את הפורום, כי מה לעשות? מוצה כמעט כל כיוון שיחה אפשרי... אז כולנו יושבים על ישבננו ומתאזרים בסבלנות, במרץ אלבום חדש, אולי יפתיעו אותנו עם קצת סינגלים לפני כן (נה...), ובינתיים נעסיק את עצמנו בשיחות זוטות של הא ודא.
the crash - polar
היום מחוייכת יותר מתמיד

למעלה