רק לאחל לכולם...

1מאיוש

New member
רק לאחל לכולם... ../images/Emo180.gif

שנה טובה גמר חתימה טובה וצום מועיל !!! תרגישו טוב........ http://www.piguz.co.il/kipur/?name=מאיוש%20:]

1מאיוש

New member
וסתם בשביל האווירה... :]

בין הרים ובין סלעים חי צדיק מלאך בחסד מכונית ושני בתים השכינה אצלו זה עסק תור ארוך כל העדה מבקשים ברכה או שתיים גם בריאות גם עבודה הרבי ג'ו כפרה אגוני מגינם הוא טו טו קראת מעפר ירים מלך טוטו קראת עוד אבינו חי או מת טוטו קראת אין גדול אין כמוך טוטו קראת כל עיוור עכשיו רואה להיכן זורם הכסף כל כבשה צריכה רועה שנואם יפה ברצף הוא שואל ויש תשובה מטלפן אל השמיים הוא נותן לך תקווה הקדוש ג'ו כפרה אגוני מגינם הוא טוטו קראת מעפר ירים מלך טוטו קראת עוד אבינו מה נשמע? טוטו קראת אין גדול אין כמוך טוטו קראת אואואואואואואו איי איי איי איי מי הגדול שבתורה? הרבי ג'ו כפרה מי מרפא כל עקרה? הקדוש ג'ו כפרה הוא הציל אנשים רבים משדים ועין הרע הוא מומחה בקבלה הרבי ג'ו כפרה אגוני מגינם הוא טוטו קראת...

כמה דברים

א. קודם כל איחולי לצום קל לכולם (כמובן למי שצם). ולמי שמתפלל שיתקבלו כל התפילות, וימחלו העונות. אני גם אוסיף ציטוט ששמעתי בקשר ליום הזה. הנה: ``צריך להיות טוב כל יום, כי זה לא טוב להיות טוב רק יום אחד בשנה. צריך להיות הגון כל יום, כי זה לא הגון להיות הגון רק יום אחד בשנה. צריך להיות ישר כל יום, כי זה לא ישר להיות ישר רק יום אחד בשנה``. נחמד לא? ב. בשיר תן לי חתימה יש קטע ``אישתו קרועה עליך וגם עם קיוין קוסטנר`` ואם לא ידעתם הוא יצא לקולנוע עם סרט חדש אז תודיעו לזו שקרועה עליו שתרוץ... ג. אני יוצא לאיזו חופשה של שבועיים ולא נראה לי שיהיה לי אינטרנט שם אז לצערי אאלץ להיפרד מהפורום לאותה תקופה. תסתדרו בלעדי, נכון? ברכות מזל טוב לקובי, ליום הנישואים, ולטיפקס על התוכנית - סאחה! ולכולם להתראות.

הוד11

New member
גמר חתימה טובה וצום קל לכולם!!!!

לכל פורום טיפקס ולכל בית ישראל

טיפקסית

New member
גמר חתימה טובה לכל בית ישראל

לכל הצמים וגם לאלו שלא לעירוניים,למושבניקים,לקיבוצניקים שתהא לכולנו גמר חתימה טובה

טיפקסית

New member
הנה קטע שקובי כתב לנו לפני שנה

בערב יום כיפור מאחל לכם המון סליחה,שתסלחו,ושיסלחו לכם סליחה היא כמו עיסוי לנשמה, כל הכעסים וההתכווצויות משתחררים. כשאנחנו סולחים,וכשסולחים לנו. הלוואי ונצליח לסלוח את הסליחות הכי קשות,והלוואי והכועסים עלינו ימצאו את גדולת הנפש לסלוח לנו. מבקש סליחה אם פגעתי במישהו מכם, אם בפיזור הנפש,אם בחוסר תשומת לב, ואם בשיכחה. שיהיה יום כיפור מועיל קובי אוז ואני באופן אישי: אני רוצה לבקש סליחה מכולכם,אם פגעתי במישהו שלא במתכוון,אם שכחתי מישהו,אם התעצבנתי על מישהו. אם לפעמים קצת ניתקתי קשר,אם חייתי בעולמות משלי. אם אמרתי משהו פוגע אם לא מצאתי את התשובה הנכונה,ולא באתי לחזק ברגעים קשים. אני מתנצלת בפני כל אחד ואחת מכם,כי אתם חשובים לי,ואני מוחלת לכולכם על הכל. בואו נפתח דף חדש,ונמחק את מה שהיה. שיהיה לכולם יום כיפור מועיל. מכל הלב אוהבת אתכם

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifאהלן חבר'ה

שתהיה לנו פה גמר חתימה טובה!!! למי שצם- צום מועיל, צום קליל, צום חליל או איך שתרצו שהוא יהיה!
למי שלא צם- לא חושב שהצום שלכם יהיה קשה במיוחד, אז סתם שיעבור יפה היום
ולכולם אני מאחל חשבון נפש מוצלח ויעיל ושנלמד בשנה הבאה מהטעויות של השנה, ככה שבשנה הבאה יהיה לנו צום קל עוד יותר! ולסיום אני רוצה לבקש סליחה מחברי הפורום או לכל מי שנקלע לפה אם פגעתי בו, צחקתי עליו, אכזבתי אותו או סתם התעלמתי ממנו- סליחה מכל הלב!
סליחה לפורום בכללי שבחודש האחרון בקושי כתבתי פה, ואני מתחייב לשפר את זה בקרוב. אולי זה רק משבר קטן וזה חולף. איטס גוד טו בי בק!

למעלה