רק לא המכללה למנהל!

אורי07

New member
רק לא המכללה למנהל!

אני בשלבי סיום לימודים בתקשורת וניהול במכללה למנהל, מה אני אומר? זוועה של מוסד.... מיושן, מסורבל ובעיקר מזלזל בסטודנטים, היחס באמת משפיל. המספרים מדברים בעד עצמם - כל שנה יש להם פחות ופחות נרשמים, יש היום אלטרנטיבות טובות בהרבה. בהצלחה! תלמדו מהניסיון הכואב שלי....

יעל81

New member
מהן האלטרנטיבות??

אני בשלבי סיום של תקשורת באוניברסיטת תל-אביב, ובהחלט יכולה לומר שלא מומלץ ללמוד שם, משום בחינה. לא ציפיתי למשהו מעשי, אבל שלפחות מגוון הקורסים והמרצים יהיה יותר מ-5...

גם אני בוגר המכללה

גם אני לא אהבתי את הלימודים ובאמת הפסקתי להופיע באמצע השנה השניה, אבל לזכותם ייאמר שרוב הסטודנטים שלמדו איתי דווקא מרוצים וחשוב מכך, שמרבית הבוגרים אכן מוצאים עבודה בתחום.

twa1234

New member
אני דווקא מרוצה...

אני מאוד מופתעת מהביקורת השלילית. בתור מישהי שמתחילה שנה ג' אני יכולה להגיד לכם כמה דברים: 1. אין היום מוסד אדקמי שמכין אתכם טוב יותר לעבודה במשרד פרסום 2. מי שמוכשר ומתאים מוצא את עצמו משתלב בשנה ג' באחת הסדנאות המתקדמות שכל העיסוק בהם הוא בנושא פרסום 3. אני מכירה הרבה בוגרים של המכללה שהשתלבו במשרדי פרסום גדולים ובכל התחומים (כולל קריאטיב, פלנינג ותקציבאות) ולגבי היחס, לפי הרבה חברים שלי באוניברסיטת ת"א היחס הרבה יותר מזלזל.

למעלה