רק לא חרוזי .....

חרוזית

New member
רק לא חרוזי .....

ויש לי את כל הסיבות בעולם להגיד את זה...... 1. כמו שרוייקו אמר במקום שיש סדר יש תורים וזאת בדיוק הבעיה של וולפסון - אין סדר ולכן התור הוא מהיום ל....עכשיו !!! ואח"כ מתפלאים למה בביה"ח הזה יש כ"כ הרבה מנותחים עם סיבוכים אחרי הניתוח 2. דבר שהדהים אותי בוולפסון (וגם 3 שנים אחרי אני פשוט לא יכולה לשכוח )זה המצב שבו במחלקה כירורגית שמתמחה בעיקר בניתוחי קיצור קיבה אין חלוקים/פיג´מות למנותחים במידות המתאימות (אולי הם חושבים שם שנשאר עד שנרזה בביה"ח וכך נכנס בסופו של דבר למידה xxs כלומר, אקסטרה אקסטרה סמול...)דבר שאצלי , לצערי כמעט וקרה. 3. לגבי פרופ´ חרוזי - אין מה לעשות ... אני עדיין כועסת עליו על זה שנשארתי בגללו בביה"ח 3 חודשים (כמו נצח) על זה שבכל בוקר כשהחליפו משמרות והסבירו לאחיות על המטופלים עברו על פניי כאילו אני רוח רפאים (ואני .יש לי נוכחות ברוך השם...) על זה שברוב חוצפתו אמר לי אחרי חודשיים של אשפוז ואינפוזיות וידיים שנראו כמו של נרקומנית ש"מה את כ"כ ממהרת....... יש לך עוד הרבה לרזות ...את אוכלת טוב גם מתוך האינפוזיה........ !!!! ועל זה.. שהוא הסתובב שם כמו חזיר מפוטם ואכל לנגד עיני המנותחים לאפה עסיסית נוטפת טחינה ושומן כאילו כלום... על כל אלה ועוד אני חושבת שכדאי ואפילו רצוי להפנות את המשאבים ואת כל הכוחות ו"להתנתח" אצל מישהו אחר - רק לא ח ר ו ז י !!!!!!!!!!!!!! נכתב בכאב רב ומתוך ניסיון מר !

שלגיה**

New member
כמנותחת בוולפסון אני לא מסכימה !!!!

אני לא מסכימה עם הסגנון הבוטה של דברייך. אם יש לך ביקורת אפשר לומר אותה בדרך קצת יותר מעודנת ולא לכנות את פרופ´ חרוזי בכינוי גנאי כלשהו. חשוב לזכור לכל מי שהולך לניתוח : יש סיבוכים !!! וצריך לקחת בחשבון שיש סיבוכים ואת זה אומרים לכל מנותח ובכל ניתוח עם הרדמה כללית אני לא חושבת שהולכים לניתוח עם עיניים עצומות ! המחלקה הכירורגית בוולפסון היא מחלקה לא קלה,אם החלוקים הפריעו לך שם-דיינו. אם הלאפה שאכל שם חרוזי לנגד עינייך (מה רופאים אוכלים,אני חשבתי שהם בני אלמוות וניזונים מדם של חולים...) וגירה שם את מי שלא יהיה-דיינו. אם חלפו ע פנייך ביקור רופאים / אחיות ולא התייחסו כיאות -דיינו,לא בכל ביקור מתייחסים אל מול החולה ו"מעיינים גופו" בנוכחותו (הידעת שיש ישיבת רופאים בכל בוקר ב-08:00 ושם דנים על כח אחד ואחד מהמאושפזים במחלקה בפרוטרוט !!?? אם מישהו אמר לך אמירה לא יפה,המקום לטפל בזה היה כשעוד היית שם ולהעיר את תשומת ליבם (הם יודעים גם להקשיב מדי פעם). צריך להתייחס לדברים בפרופורציות. אני הלכתי לעשות שם ניתוח לפ-בנד והוצא כיס מרה והייתי אמורה להשתחרר למחרת והשתחררתי לאחר שבוע וחצי (ע"פ בקשתי) וזאת בגלל חום שהיה לי כתוצאה מהוצאת הכיס מרה. היו לי טענות כלפי התנאים במחלקה ובכיתי הרבה,אבל ידעתי מראש שיכולים להיות סיבוכים שאינם קשורים לרופא המנתח ומיומנותו. לכל מקרה שהסתבך יש את הנתונים שלו.למחלקה הכירורגית בוולפסון יש המון מקרים של הצלחות של ניתוחים מכל הסוגים (אותם אנחנו לא תמיד שומעים),לכל רופא יש בקריירה שלו הצלחות וכשלונות. לך ולחולים אחרים יש ניסיון מר ולחולים אחרים יש ניסיון מוצלח והצלת חיים ממש !!!!!! דרך ההשמצה אינה תורמת דבר ! אני שמעתי דברים לא טובים גם על רופאים אחרים אז מה לעשות ,אסע לארה"ב לעשות את הניתוח??? לכל הרופאים שעושים ניתוחי קיצור קיבה מכל הסוגים יש כשלונות והצלחות !! אני מברכת על העבודה הקשה של הרופאים והאחיות במחלקה הכירורגית (והם עובדים נורא נורא קשה) ולהגיד שאין שם סדר זו אמירה חובבנית ומיותרת כי יש שם מישהי נפלאה בשם מלי שמשתדלת עבור כל אחד ואחד באופן אישי ללא משוא פנים ופרוטקציות ! לרישום התורים הן לניתוחים והן לניפוחים. פורום ניתוחי קיצור קיבה נועד להחלפת דעות,חוויות,מתן עצות וסיוע הדדי,אפשר לספר על כל מקרה וחויותיו הוא אבל צריך לדעת באיזו מילה להשתמש ובאיזה סגנון כי למילה שנכתבת על המקלדת ברגשות שליליים כלפי אדם יש ערך רב והרסני. אגב,אני בולפסון השתמשתי בשני חלוקים ולא היתה לי בעיה ...(זה לא קשור למחלקה זה קשור לבתי החולים בכל הארץ...באסותא את לא תקבלי שמלת מלמלה). יום טוב שלגיה

מירי,

New member
ובכל זאת ... חרוזי...

מבחינה מיקצועית אין לי מילה אחת רעה עליו (אם) הוא ניתח אותי התוצאות הרי מדברות בעד עצמן - ותודה לאל (או לחרוזי או למי שזה לא יהיה) גם לא היו לי שום סיבוכים... אבל אני חזרתי עם בטן מלאה (ואז עוד הייתה לי בטן ...) על היחס של חרוזי , אני נותחתי אצלו דרך המושלם וציפיתי לפניה שלו אלי לפני הניתוח ומה שלומך למחרת הניתוח - זה לא הרבה - נכון??? לא קיבלתי את זה , נשלח אחד העוזרים שלו וזהו! אז ייתכן שחרוזי הוא מנתח מעולה ואני יודעת שיש כאן כמה שממש לא יסכימו איתי אבל הוא לא אנושי אל המנותחים... (ו´דווקא´ שמעתי ממישהו שמכיר אותו שנים אישית שהוא אדם מקסים). לגבי הלאפה... די מסתדר לי יחד עם מה שהוא אמר על השמנים והמנותחים בסרט, וזכותו להיות שמן - הוא בחר לא לעשות את הניתוח!

עדי.פ

New member
ולי יש רק דברי הלל על ד"ר סובחי

ובאמת מי שרוצה חות דעת על ד"ר סובחי יכול לפנות אלי ב EMAIL. וכמו שאמא שלי אמרה: "בבריאות לא חוסכים" (ואני גם שולח את אמא שלי אליו להתנתח) אני לא פגשתי את חרוזי ואין לי מושג איך הוא עדי

amnon_p

New member
חרוזית!

אני בהחלט חושב שרוב הדברים שכתבת נובעים מבעיה רפואית אישית ולא מחרוזי. אני מכיר את חרוזי כבר יותר מ - 12 שנים. הוא ניתח אותי גם בבי"ח סורוקה בזמנו (גם שם היו בעיות של ביגוד, וכפי שכבר נאמר כאן, זו בעיה כללית של בתי החולים בארץ) וגם מספר פעמים בוולפסון. מבחינה מקצועית, אני חושב שאין הרבה ברמתו של חרוזי והייתי מפקיד את עצמי בידיו (כפי שאף עשיתי) בעיניים עצומות. באשר ליחס. נכון שיש ימים טובים יותר ורעים יותר אך זה נכון לכל בנאדם ולא דוקא לחרוזי. מתוך היכרות עם מחלקות אחרות בבתי חולים אחרים זה נכון לגבי כולם. לגבי תורים. כבר נאמר כאן, מלי ממלאת את תפקידה עם המון רצון טוב ואכפתיות וההגדרה של חוסר סדר ממש לא מתאימה כאן.

lir42

New member
אני חיבת לצין דבר מה

גם אני נותחתי אצל חרוזי לפני 4 חודשים וירדתי 29 קילו. גם לי יש הרבה על היחס של חרוזי והצוות אך!!!!! את צריכה לדעת איך להעביר ביקרות אני העברתי ביקרות אך אחרת אם הייתי צריכה לחזור על הניתוח ולחפש בית חולים אחר ומנתח אחר הייתי חוזרת לחרוזי ולבית חולים וולפסון והתענתי בבית חולים והשתחררתי אחרי 5 ימי אישפוז של ניתוח _עשיתי פובי. מקווה שתיראי את הדברים אחרת. לירי

star22

New member
אבל חרוזי כבר לא מנתח, דר´ קייזר

מנתח עכשיו והוא מקסים!!!!! והוא מתייחס למנותחים ולא מפקיר אותם ונותן אחלה הרגשה (גם אני וגם אמא שלי נותחנו אצלו) ואני אישית ביקשתי שהוא יעשה את הניתוח

star22

New member
אבל חרוזי כבר לא מנתח, עכשיו מי

שמנתח זה דר´ קייזר והוא מקסים!!!!!!!!!! והוא מתייחס למנותחים והוא מתייחס לכל אחד באופן אישי הוא עובר מאחד לאחד ומדבר איתנו (גם אני וגם אמא שלי נוחנו אצלו) ועוד כמה שאני מכירה שמאוד מרוצים, הוא נותן אחלה הרגשה. ועוד לפני שעשיתי את הניתוח אני ביקשתי שהוא יעשה לי את הניתוח מבלי שידעתי שגם ככה הוא היה אמור לעשות לי את הניתוח

star22

New member
אוי, חשבתי שההודעה הראשונה לא נשלחה

אז תבחרו אחת מהם

שלגיה**

New member
מה פתאום חרוזי מנתח ועוד איך !!!

נכון שפרופ´ קייזר מנתח (הוא ניתח גם אותי) לרוב לאפ-בנד,אבל גם חרוזי מנתח.

רוייקו

New member
למרות כעס.. וניראה שאת אוהבת את

השם חרוזי.. משם לקחת אותו לניק שלך
תראי.. אין כמעט בית חולים שהמאושפזים לא מתלוננים על האוכל, החלוקים, הספונג´ה וכו וכו.. זה קיים בכל בית חולים כמעט וכל שכן עבור אדם שמן, בגודל קצת מעל לסטנדרט שדרוש לו חלוק אשפוז גדול יותר. בית חולים וולפסון לא כזה נוצץ, לצערנו. המחלקה הכירורגית, גם לדעתי, ניראית רע, מבחינה ויזואלית. הם חייבים לעשות משהו בעניין. העמדה של האחיות כל כך דביקה שאפשר להפיק ממנה דבק בכמויות. התורים בהחלט מהירים ובעצם מה רע ?? כשהתורים ארוכים מחכים שנה זה לא טוב. זו המתנה ממושכת וכשהתור מהיר זה גם לא טוב ? זה אני לא מסכים איתך. את לא חייבת לקחת את התור הכי קרוב. אם דיברת עם מלי, המזכירה של פרופ´ חרוזי והיא הציעה לך תור קרוב, את יכולה לדחות ולאמר לה שלא מתאים לך ואת רוצה בעוד חודש. לא ניראה לי שתהיה בעיה ?! לגבי פרופ´ חרוזי.. אני נימנעתי מלדבר עליו פה ולחוות את דעתי ברבים, אבל אני חושב שהוא מנתח מקצועי ומיומן. הוא שנתיים לפני פרישה לפנסיה וכבר לא מבצע ניתוחים כמו בעבר. קשה לקבל את זה שהוא לא מסתובב בין החדרים לעודד את המנותחים שלו ושל אחרים במחלקה ויש צפיה של המנותחים לקבל ממנו יחס מנומס, אדיב וכשזה לא בנימצא אז המנתח הוא "מיפלצת"...וכו וכו .. תבינו, גם לי קשה לפנות לפרופ´ חרוזי. לא תמיד אני מרגיש שהוא רוצה להקשיב לי ולרוב אני אפילו נעלב, אבל חשוב לי לקבל ממנו את הקטע המקצועי ולנסות ולהתעלם מהתחושה שהוא משרה - כיאילו לא מעניין אותו, לא בא לו לדבר, נימאס לו ורק אני חסר לו, כמו קוץ וכו וכו.. אני רואה בו איש מקצוע מהשורה הראשונה. אולי הוא לא מספר אחד בלפרסקופיה, אבל בכל זאת כבר לא טירון. הניתוח לקשירת הקיבה לא מזכיר אפילו בכיאילו את הניתוח הקודם להגבלת הקיבה. אז היו חוצצים את הקיבה בשורת סיכות ולתקן את הבעיות והסיבוכים היה צריך להמר 50/50 שאכן תפתר הבעיה. לתקן סיבוכים של SRVG זה כמו לתפור כורי עכביש. ממש ככה, אבל לאפ-בנד זה כבר סיפור אחר. אני חושב שפרופ´ חרוזי מכיר את סיפורי כל הניתוחים השונים ואפשר להיות בטוחים שהוא עושה עבודה טובה. אני מזדהה עם פרופ´ חרוזי שאומר הרוב המצליח - דומם והמיעוט - רועש. אני מכיר הרבה סיפורים על מנתחים. לא חסרים סיפורים. הרבה מנותחים מרגישים שלפני הניתוח המנתח היה חביב וקשוב ולאחר הניתוח נעלם כלא היה. אנחנו לא בחו"ל, למזלנו.. ראינו איך אנשים שמנים שם אינם זכאים לניתוח שיציל את חייהם. שם הניתוח להגבלה או קיצור הקיבה אינו נכלל בסל הבריאות שלהם והם מתים מהשמנת יתר במידה ואין להם כסף. מעטים יכולים להרשות לעצמם להוציא על הניתוח בין 10.000 ל 60.000 דולר. אז בארץ מה רוצים. גם ניתוח בחינם וגם יחס אדיב וחם ? תבחרו מה יותר חשוב. בחו"ל לא מנתחים בקצב שמנתחים בארץ. אני בטוח שאם הניתוחים להגבלה וקיצור הקיבה היו כלולים בסל הבריאות שלהם, ספק רב אם המנתחים שם היו ממשיכים לחייך לכל המנותחים שלהם. מישהו חושב אחרת ?

למעלה