רק לבדוק אם אתם יודעים ש....

רק לבדוק אם אתם יודעים ש....

ברשת דרך המלח הפרוסה בכל הארץ ניתן לקבל טיפול ללא תשלום לאנשי CF כל מה שצריך זה לקבל הפניה מהארגון וליצור קשר אם חדר המלח הקרוב אני אישית ממליץ כמובן שתבואו לשלומות בירושלים כי אני אוהב את המקום בכל ליבי ורוצה לתת שבת שלום עודד סולר מרכז שלומות ירושלים

sporTV

New member
../images/Emo124.gif הערות חשובות

אכן רשת "דרך המלח" מעניקה לסיאפניקים טיפולים חינם - יוזמה מבורכת מאוד! עודד, מדוע באתר של רשת "דרך המלח" הסניף שהזכרת - מרכז שלומות - אינו מוזכר? כמו כן, גם באתרכם לא מוזכר כל קשר אל הרשת "דרך המלח". חשוב לציין כי עודד סולר הינו מטפל במרכז שלומות, ולא מטופל שממליץ על המקום! לכל המעוניין, מצורף קישור ישיר לאתר של רשת "דרך המלח" אשר מעניקה לסיאפניקים טיפולים חינם בחדרי המלח. (בצירוף אישור מהאיגוד)

אני לא רק מטפל בשלומות אלה הבעלים של שלומות

זה לא גילויי של המאה ולא אמרתי שאני מטופל למרות שכמו כולנו התחלתי כמטופל אני הבעלים ושותף של הבעלים של החדר מלח במודיעין, הדסה עין כרם וביתר עילית אין סודות זה ברור אני גם משמש כיועץ מלח ברשת כבר קרוב לשנה וחצי כך שאין סודות ושלומות עוד לא ברשימה כי זה לוקח לברוך זמן לשאלות נוספות אני כאן בשבילכם כל הזמן בלי סודות

sporTV

New member
../images/Emo45.gif

מקווה בשבילך שהיד חזקה והזרוע עוד נטויה - ושתהיה שותף בכל הרשת. אלו אכן גילויי המאה למי שלא מכיר אותך, או את מרכז שלומות, או את דרך המלח. בשורה התחתונה, הטיפול שמוענק בחינם לחולי הסי.אף הינו יוזמה מבורכת ומוערכת מאוד!

למעלה