רק לבנות

mary18

New member
רק לבנות

איך הייתן מגיבות אם החבר שלך הייה מסובב פנים מול הפנים שלך אחרי כול בחורה עם חצאית?! לא הוא לא רודף חצאיות או משהו כזה אבל זה ממש מפריע ליי.. מצד אחד אפשר להבין זה אינסטינג אבל מצד שני זה ממש פוגע בי שהחבר שלך מסתכל על תחת של מישהי אחרת!!!! איך אתן הייתן מגיבות ?הייתן מדברות איתו? או משלימות עם זהה... תודה מראש:)

נועם m

New member
דברי איתו

תסבירי לו (לא בכעס, בעדינות) למה זה מפריע לך. ונסי להבין מאיפה זה נובע. לא נראה לי שזה מעיד על בעיה בקשר, או בעיה איתך, או משהו כזה. אבל אולי כשתדברי איתו יהיה לך קל יותר להשלים עם זה, והוא מצידו, יוכל לרסן את עצמו קצת... זה אפשרי, את יודעת. בכל זאת- שימפנזים אנחנו כבר לא...

Hipsh

New member
אוי באמת, אתם כאךה חסרות ביטחון

"לרסן את עצמו"? אולי את מתכוונת לסרס אותו גם למה לא? מה לעשות כן, לגברים יש נטייה לפנטז, אין לכן אפילו מושג. תאמיני לי שאם לא היה לו טוב איפה שהוא, הוא לא היה איתך את סתם קנאית ואין לך מה לדאוג. לתת לו "סטירה" כי הוא הסתכל על מישהי? את לא יכולה לשנות אותו ואת לא יכולה להיכנס לו לראש וזה טבעי לגמרי ומה לעשות, לפנטז מותר. ואם יש לך בעיה עם זה זה בעיה אצלך ולא אצלו ג'יזס אחת שהיתה מנסה לשנות אותי הייתי מעיף בשניה.

pain is MY love

New member
פשוט מאוד

כל פעם שהוא מסובב את הראש לכיוון אחד אני מביאה לו קונטרה עם הכאפה שלי לכיוון השני... הוא ילמד מהר מאוד. באמת אני לא חושבת שזאת בעיה בקשר, פשוט גבר טיפוסי...

../images/Emo3.gif דברי איתו

אולי הוא יבין אותך.. חוץ מזה למה לך אסור להביט ביפיופים ברחוב?

הממ..

אם את ממש רוצה לגרום לו להפסיק.. אז.. פשוט כשיעבור איזה אחד חמוד לידך תגידי משהו בסגנון הזה.. וואי איזה חתיך מה הייתי עושה לו.. וגם השיטה של הכאפות עובדת.. קיצר דברי איתו אין מה לעשות.. ואם את רואה שזה חוזר וזה ממש מפריע אז תשגרי אותו לאחת מאלה שהוא מסתכל עליהן..

keren888

New member
דעתי בלבד..

תראי.. אני למשל אוהבת לראות גוף יפה.. אני וידידים שלי הרבה מסתכלים על בנות..ואני איתם..אני אוהבת לראות נשים יפות ואני יודעת להחמיא אפילו אם צריך.. אבל עם החבר זה דבר כזה.. אם אני והוא נראה בחורה מהממת נוכל לנתח אותה ביחד.. אבל כשהוא מסתובב לכל!!בחורהעם חצאית מיני או ישבן ג'ניפר לופז..פה זה כבר מוגזם.. הלוווווווווווווו אני כאן??? הייתי מתחרפנת! הייתי מעצבים מעיפה אותו ממני וכמובן מתחילים הסרטים..אם זה ממשיכה ללכת לבד.. או נותנת כאפה וצועקת לו שאני לידו..או שפשוט אומרת לו..אהבת את הישבן שלה? אם הוא אומר כן..(הוא אבוד) רוב הסיכויים שהוא יגיד לא..אז אם הוא אומר לא.. למה אתה נועץ בה עיניים?? ומתחילה עם הויכוח שלא ישכח..

אחותי היפה..

הרי את יודעת שהקטע של המשחקים זה הצד הנרפה..אצלך!! אז את גם חולקת אותו לאחרים?!?? יעני "אם אני הולכת לעזאזל אני אקח את כולם איתי!?" ממש לא..שתאמר לו יפה..בלי נעיצת עיניים בלי נשק ולינצ'ים וגם לא סטירה [בכלל..אני ממליצה על שמירת נגיעה..
] קיצר...ממש לא להיכנס לסרטים כי זה דבר טבעי אבל כמובן שתגידי לו..אם הוא ייראה שאת כזו תוקפנית..מי יישאר איתך בכלל!?? על כל דבר קטן תאיימי שתוציאו M16 מהתיק ותרסקי לו ת'צורה! ממש לא פתרון.. אחותי..תביישיי לך....חח

keren888

New member
בטח!!!

מה את חושבת שדיבורים עוזרים??? לא!!!! רק מלחמות עוזרות!!! אם לא תראי לו מי את ותדברי אליו בצורה שב"דכ כולם מבינים הוא לא ישטין לכיון שלך! אם הוא יקבל כל הזמן דיבורים שקטים לא יזיז לו והוא ימשיך! הפיתרון הכי טוב זה ראש בראש.. .. אני מאוד מצטערת שאת לא מקבלת את זה.. אני מניסיון מדברת!! ויודעת מה אני אומרת..

yulinka

New member
ממש מפחידה את

הזוגיות מבחינתך זאת מלחמה? מה את צריכה בכלל בחור שנשאר איתך בגלל שהוא פוחד ללכת <כי תרביצי לו ?> ולפי החתימה שלך אני מבינה שלך אין שום בעיה להסתכל על בנים תפוסים...

keren888

New member
את מסתכלת על החלק הזה בלבד?

אני לא אוהבת מלחמות או משהו.. אבל לפעמים אין ברירה.. אני בחורה עם ראש פרוע .ופתוח.. אני אוהבת לצחוק על כל מיני דברים אני שטותניקית כזאת..ובאמת כיף איתי.(לא משתחצנת..אומרת עובדות) אבל כשזה מגיע לבן אדם שמנסה לפגוע בי אין לי בעיה להוציא את השטן שבי.. זה אותו דבר כמו כלב.. הוא יכול להיות נחמד מאוד לקשקש בזנב..אבל טיפה תעצבני אותו הוא ינבח ועלול לנשוך..(חחח כלבה אני ..סתם...) תחשבי על זה.. אם זה לא נתפס לך.?!?! מה כ'פת לי חיים שלך!חח

keren888

New member
אוייי נווווווו באמת..

אל תתפסי על קטנות...אני נותנת לך לראות את התמונה הגדולה..ע"י סתם דוג'... את יכולה למצוא את זה בכל דבר..

keren888

New member
אשכרא פסיכית...

אחותי המהממת.. אני חולה על התשובות שלך.. ואת יודעת על מה אני מדברת גם את כזאת.. אז שששששששששששששש

TheWhiteTigris

New member
אוי את מהאלה

שלא משנה מה נגיד להן - אכלנו אותה?... "אהבת את הישבן שלה? אם הוא אומר כן..(הוא אבוד) רוב הסיכויים שהוא יגיד לא..אז אם הוא אומר לא.. למה אתה נועץ בה עיניים?? ומתחילה עם הויכוח שלא ישכח..."

keren888

New member
כן..

מה אתה רוצה שאני אהיה מאלה שלא משנה מה שתגידו להן הן יסתמו את הפה ויבלעו? או סתם יזרקו הערה ותעבירו אותה בקטנה??? חחח ממש לא!! כשזה דבר בקטנה אני גם מעבירה דברים אבל כשמדובר בדבר שמפריע לי ..וואלה לא מתאים לי...

עיצה ממני..

בחיים אבל בחיים אל תשתקי..מה שיש לך תאמרי מה שבא לך לעשות תעשי!! יאללללהה חיים פעם אחתת!! לא חארםםם?!?!

למעלה