רק להגיד

רק להגיד

ובטח להתחרט אח"כ שאני שונאת אתכן היום כי אני אוהבת אתכן, אבל לא יכולה לסמוך עליכן אני לא מרגישה שאתן באמת שם ואני לא מרגישה שאני יכולה אפילו לבוא בטענות כי מה תעשי, תבואי בטענות בחזרה? ומה -את- תעשי? באמת שאין לי קייס כלפייך ואני יודעת את זה וזה לא משנה את זה שזה כואב. כשאתה מגיע למצב שאתה מרגיש בו שכל מי שבאמת קרוב אליך הוא שועל או שזו הגזמה, אבל לא כ"כ פראית אתה שמח שיש לך טיול יחידה בסופש הבא אתה שמח שאתה חוזר לקשר עם חברי ילדות כי זה כל מה שאתה מרגיש שנשאר לעשות כשמה שחשבת שהכי אמיתי מרגיש פתאום ככל כך לא <ככל כך טעות> כשפתאום זה נראה כמו סוג של חולי, אחרת איך זה שזה כל כך דפוק עכשיו ואני רק רוצה שיהיה לי את האויר הטוב הזה שתמיד היה לי, בתוכי באמת שאני רק רוצה אותו שוב אז שקט, טוב? תסעי, ותלכי, ותעשי, זה הקטעים שאני מרגישה שהלוואי שהיתה בי את השנאה להגיד משהו בסגנון של, כשתחזרי אני כבר לא אהיה פה. אבל אין. אני פשוט, מדי, אוהבת. אני פשוט רוצה להרגיש שאני יכולה להאחז, במשהו איפה זה משהו בכלל. <מחר אני אוהב -אותך- ואתגעגע -אליך- ואתקשר -אליך- וכלום לא ישתנה. כמובן, כמובן.>

noosh

New member
...

אבל אין. אני פשוט, מדי, אוהבת. הרגשת התסכול הזאת, שכלכך אוהבים מישהו ולא יודעים אם הוא מחזיר את אותו הדבר, אם הוא יכול או רוצה או מודע בכלל לרגש שלך. אז את ממשיכ באותו המסלול כי את אוהבת, את לא יכולה אחרת, אבל אם הצד השני לא יוצר קשר גם, זה קשה, ובאיזשהו שלב זה כבר לא אפשרי. ואולי כדאי לעצור ולראות מי מהאנשים בחיים שלך באמת נותן גם, ולא רק לוקח, ומאיזה קשרים כדאי להרפות טיפה - רק טיפה - ולתת להם להתנהל מעצמם בטבעיות ולא מתוך כורח או משיכה חזקה-מדי בחוטים. (זה לאו דווקא דורש שנאה, להגיד "כשתחזרי אני כבר לא אהיה פה". לפעמים אפילו לא צריך להגיד את זה, למרות ש-להגיד- את זה מרגיש הכל). את צריכה את האנשים בחיים שלך ואת אוהבת אותם וזה לא מרגיש לך מסתנכרן כרע איתם, ואת לא יודעת להרגיש בטוחה במה שיש לך, את מפחדת לשחרר טיפה מהחשש שהם לא יחזרו אלייך אם תרפי מהחוטים. ואולי הם לא, ואולי חלקם כן ואולי ייקח להם זמן. ואולי יש חוטים שלא צריך להרפות מהם. את פשוט לא יכולה כרגע להתמודד עם זה כי כרגע את צריכה אותם, אבל חוסר הבטחון הזה חונק אפילו יותר. אז אולי תאחזי בינתיים במי שאת יודעת שיהיה פה, שינסה לתת מעצמו כמה שהוא יכול, ואולי תנסי להאמין שהוא שם גם כשהוא לא יכול. תני לאנשים להגיע אלייך.

...

אני כבר לא ממש מושכת יש דברים שאני מרפה מהם בלית ברירה ויש כאלה שלא אני פשוט מרגישה שאין בי את הכוח בתקופות מסויימות להיות זו שמושכת ואלו דווקא התקופות שבהן בד"כ אני מרגישה הכי צורך שיהיה במה לאחוז משמע למשוך [?] בכל אופן, אני לא חושבת שכולם מנסים / רוצים להגיע [למרות שברור שיש כאלה שכן...] בכל אופן, תודה.

למעלה