רק להיום- אמונה

רק להיום- אמונה

11 בינואר אמונה "כשאנו מפתחים אמונה, בחיינו היומיומיים, אנו מגלים שהכח העליון שלנו מצייד אותנו בכוח והדרכה להם אנו זקוקים." טקסט בסיסי, עמוד 91 אחדים מאתנו מגיעים להחלמה מבוהלים וחסרי בטחון. אנו מרגישים חלשים ומבודדים. אין לנו ודאות בקשר לכיוון שלנו ואנו לא יודעים איפה ללכת לחפש תשובות. אומרים לנו שאם נמצא קצת אמונה בכוח גדול מאתנו נמצא בטחון והדרכה. אנו רוצים את ההרגשה הזו של כוח ובטחון. אבל אמונה לא באה בן-לילה. היא צריכה זמן ומאמצים כדי להתפתח. הזרע נזרע כשאנו מבקשים מהכוח העליון שלנו שיעזור לנו, ואחר כך אנו מזהים את מקור העזרה, כשהיא ניתנת לנו. אנו מטפחים את השתיל הרך של האמונה, בשמש של תפילתנו היומית. האמונה שלנו גדלה, וזה הגמול שאנו מקבלים על שאנו חיים לפיה. יום אחד אנו מגלים כי האמונה שלנו היא כמו עץ ענק; היא לא עוצרת את סערות החיים, אבל אנו יודעים שאנו בטוחים יותר בצלה. רק להיום: אני יודע שאמונה בכח העליון שלי לא תרגיע את הסערות בחיי, אבל היא תרגיע את ליבי. בימי מצוקה אמצא מקלט באמונה שלי.

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

הֶיֵה אדיב לכולם אך אינטימי עם אחדים; ודאג שאחדים אלו יהיו בעלי ניסיון לפני שתתן להם מאמונך.
- ג'ורג' וושינגטון אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע מבורך באהבה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על היכולת לבחור ולהבחין בין טוב ורע, על לילה ארוך של שינה מתוקה, על סופשבוע של מנוחה והחלמה. אני אסירת תודה על חברותא ודרך NA, על פגישות צעדים, ונוכחות של מנצחים בדרך, על פרנסה ומקום עבודה מפרגן, על בן זוג אוהב ומחבק, משפחה תומכת ומאפשרת, על בריאות פיזית ונפשית, חופש מהתמכרות פעילה ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ועשרים וחמישה ימי ניקיון
הראש כמעט ריק. כל מה שאני חושבת עליו כרגע זה המעבר לדירה החדשה, שבוע ימים של העברות וסידורים, טיפוח והתחדשות. עוד לא קיבלתי מפתח ואני כבר מפנטזת על צבעים ורהיטים
ניקיונות וכאלה.... כל זה מלבד העבודה, כאילו... זה הולך להיות שבוע מלא ועמוס, תודה לאל. מאחלת לעצמי ולכולנו אחלה שבוע של עשייה ואהבה, של עוד צעד בדרך אל עצמנו. עוד אני כותבת... והנה אני מקבלת מפתח
השכן כרגע דפק בדלת.. הבאי לי את המפתח..... אוהבים

../images/Emo20.gifבוקר טוב ויום נעים לכול החברותא../images/Emo24.gif

מזל טוב לבוחרת על הדירה החדשה
שיהיה לך בהצלחה

למעלה