רק להיום- דרך חיים חדשה

רק להיום- דרך חיים חדשה../images/Emo24.gif

"בסוף הדרך אנו מגלים שאנו כבר לא יכולים לתפקד כבני-אדם. מה נשאר לעשות? כולנו ניצבים בפני אותה דילמה... או שנמשיך כמיטב יכולתנו עד הסוף המר - בתי-סוהר, מוסדות או מוות - או שנמצא דרך חיים חדשה." מה היה הדבר הנורא ביותר בהתמכרות הפעילה שלנו? אצל רבים מאתנו, זה לא היה הסיכוי שאנו עלולים למות יום אחד בגלל המחלה שלנו. הדבר הנורא ביותר היה הגיהינום שעברנו כל יום, חוסר-המשמעות הנוראי של החיים. חשנו שאנו כמו רוחות-רפאים - לא אנשים חיים ואוהבים, שהם חלק מן העולם סביבנו. בהחלמה התחלנו להאמין שיש סיבה לכך שאנו כאן: כדי לאהוב את עצמנו ולאהוב אחרים. בעבודת שניים-עשר הצעדים, למדנו לקבל את עצמנו. עם הקבלה-העצמית הזו בא כבוד-עצמי. ראינו שכל מה שאנו עושים משפיע על אחרים; אנו חלק בחייהם של האנשים סביבנו, והם חלק בחיינו. התחלנו לתת אמון באנשים אחרים, ולהכיר באחריות שיש לנו כלפיהם. בהחלמה אנו חוזרים לחיים. אנו מתחזקים את החיים החדשים שלנו בכך שאנו תורמים את חלקנו לרווחתם של האחרים. כל יום אנו מנסים לעשות את זה טוב יותר – וזו המשמעות של הצעד העשירי, האחד-עשר והשניים-עשר. הימים שבהם היינו רוחות-רפאים עברו, אבל רק כל עוד אנו עושים הכל על-מנת להיות בריאים, אוהבים ותורמים לחיינו ולחייהם של אלה שסביבנו. רק להיום: מצאתי דרך-חיים חדשה. היום אנסה לשרת אחרים באהבה ולאהוב את עצמי.

ולהזכירכם: התה מכיל גראס../images/Emo70.gif

ולכן לא מומלץ לנו המכורים הנקיים מכל חומר שמשנה את מצב הרוח והתודעה. אוהבים

OdedIsNotAfraid

New member
לא את מטעה........

דבר ראשון מי שבאמת נקי מהכל סבבה, מה שניסיתי להסביר זה שקל להיגמל מסיגריות בדרך שהצעתי וזה יותר בטוח מהתרופות הפסיכיאטריות לגמילה דוגמת צ'אנטיקס וזיבאן שעלולות להיות מזיקות המלצתי על התה הזה עבור גמילה.... מסיגריות התה הזה לא ממכר וזה לא גראס זה HEMP שוב אני אסביר, HEMP משווק ומאושר וחוקי פה באירופה מגיע בערך עם 5 חלקים ממליון של THC זאת לעומת חלק אחד מ 10 בסם הגראס, מה זה אומר? זה פי 20,000 יותר חלש, או במילים אחרות תיזהרו חברה! ללכת ברחוב על יד מישהו שעישן שאכטה מג'וינט זה מסוכן יותר מאשר לצרוך HEMP.

OdedIsNotAfraid

New member
הדוגמה שלי לא היתה טובה

אם אני אעשן 3 שנים ברצף 20 סיגריות ביום של HEMP שעשוי מעלים מפוקחים כמו שצריך אני אכניס לגוף את כמות הTHC שאני מכניס מג'וינט אחד....... אני חושב שאין מקום לדאגה במילים אחרות!

../images/Emo182.gifפניני חכמה../images/Emo182.gif

יש רק פינה אחת ביקום, שאתה אחראי לשיפורה - העצמי שלך!
- אלדוס האקסלי אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יומטוב מלא אסירות תודה../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי על הנוכחות שלו בחיי, על ימים רגועים ושלווים, על אומץ להתבונן פנימה ולבחון מניעים בכנות. על בריאות פיזית ונפשית, על זוגיות ובן זוג אוהב, על משפחה מעודדת ומפרגנת, על חברותא ודרך NA, קבוצת צעדים, מקום עבודה שאני אוהבת ופרנסה. אני אסירת תודה על יום מנוהל וחופשי מהתמכרות פעילה, על דרך החיים החדשה, ועל עוד יום נקי. רק להיום - שנה, חודש ושישה ימי ניקיון
לילה ארוך ורגוע, ויום עמוס לפני. מרגישה טוב ומשתדלת לעשות בכל יום את הדברים שצריכה כך שלא נותר יותר מדי מקום למחלה או הסחות כלשהן. יום רודף יום, שינויים קטנים ואיטיים. דבש. הכל בסדר. מכאן, הולכת לסיים את חובתי לפני קבוצת צעדים היום. לנסות לסכם את צעד אחד למרות שיודעת שבכל פעם שאשב יתגלו דברים נוספים. אח"כ עבודה, קבוצת צעדים שתימשך עד סוף הערב. יום מלא ונקי רק להיום. מאחלת לעצמי ולכולנו ים של שמחת חיים, אהבה וחופש בנשמה. אוהבים

OdedIsNotAfraid

New member
הידעתם??

סיגריות מכילות ניקוטין... ניקוטין הוא חומר פסיכואקטיבי, שעלול לגרום לפסיכוזות למתחים ולחרדות.

למעלה