רק להיום-חופש מהתמכרות פעילה

נעממי5

New member
רק להיום-חופש מהתמכרות פעילה../images/Emo24.gif

31 ביולי חופש מהתמכרות פעילה "´מכורים אנונימיים’ מבטיחה רק דבר אחד - חופש מהתמכרות פעילה. זה הפתרון שחיפשנו זמן רב והוא חמק מאתנו." טקסט בסיסי, עמוד 102 אנ-איי מבטיחה רק דבר אחד - חופש מהתמכרות פעילה. לפעמים קורה שחברים שלנו זוכים להצלחה פיננסית בהחלמה שלהם. הם קונים בתים יפים, יש להם מכוניות חדשות, הם לובשים בגדים יפים ומקימים משפחות יפות. סימנים חיצוניים אלה של שגשוג ועושר, אינם משותפים לכולנו. רבים מאתנו לעולם לא מגיעים להצלחה פיננסית. זה לא מבטא בהכרח את איכות ההחלמה שלנו. כשאנו מתפתים להשוות את עצמנו לחברים אחרים, שנראה לנו כי הם עשירים יותר, כדאי שנזכור למה באנו לחדרים של ´מכורים אנונימיים´. באנו כי החיים שלנו התמוטטו. היינו מובסים מבחינה רגשית, גופנית ורוחנית. הספר הגדול מזכיר לנו כי מרוב ייאוש ביקשנו עזרה אחד מהשני ב´מכורים אנונימיים´. באנו כי היינו מוכנים. לגבי מכורים, אפילו יום אחד של ניקיון הוא נס. כשאנו זוכרים למה באנו ל´מכורים אנונימיים´ ובאיזה מצב הגענו, אנו מבינים שעושר חומרי מחוויר בהשוואה לעושר הרוחני שבו זכינו בהחלמה שלנו. רק להיום: קיבלתי מתנה רוחנית גדולה מעושר חומרי: את ההחלמה שלי. אודה לאלוהים, כפי שאני מבין אותו, על החופש מהתמכרות פעילה.

../images/Emo40.gifציטוט להיום../images/Emo40.gif

קשה להאמין שמישהו הצליח אי פעם במשהו, כאשר הוא חיכה שכל התנאים יהיו "ממש מתאימים", לפני שהוא התחיל לפעול. היו נבונים;התחילו לפעול ! מי שדוחה את השעה בה יתחיל לחיות נכון, דומה למי שמחכה לנהר שיפסיק לזרום כדי שהוא יוכל לעבור.
|דגש| - תודה ל"סחלב אמיתית". אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של יום פורה ואיכותי../images/Emo42.gif

אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על גן החיות שמתרוצץ לי בראש ומביא לשינויים במצב הרוח, משום שזה מזכיר לי שהרגשה היא לא עובדה והכל יכול להשתנות ברגע. על היכולת לזהות חלק מהדמויות והקולות ולהבדיל בין מחלה להחלמה. על בן זוג מרגיע, מחבק, מכיל ואוהב עוד לפני שאני מקבלת ומבינה למה. על חברותא נפלאה ודרך אן איי. על משפחה תומכת ומפרגנת. על בריאות פיזית ובוקר שלוו. על חופש מהתמכרות פעילה ומחומרים משני מצב רוח. על עוד יום נקי. רק להיום - שמונה חודשים וחמישה עשר ימי ניקיון
נדמה שאתמול, אולי רק מאתמול אני מתחילה להבין באמת עד כמה אני חסרת אונים למול עצמי, למול המחלה שלי. מילים שנמנעתי מלהשתמש בהן כמו באו ותבעו התייחסות בדרכים אחרות מדרך ההגיון שאני מכורה אליה. למדתי שאפילו בדרך הזו, בהגיון שלי, אני לא ממש יודעת להשתמש בצורה שלא מפילה אותי בהרגשה בכל פעם מחדש. איפה שהוא בראש, עמוק בפנים "אסור לי" להיראות חלשה או להזדקק לעזרה, גם אם זה מה שאני עושה בפועל כבר כמה חודשים, לא? הלא אני במרכז יום, בטיפול, צועדת בדרך מסוימת... אלא שמסתבר שעדיין יש כלובים שטרם פתחתי בראש, ובהם יושבים כמה קופים שעדיין חושבים שהם מסוגלים לבד, שהם יכולים, ששומרים חזק מאד על משהו שאני עדיין לא מצליחה לזהות ובכל פעם שאני מגיעה לקופים האלה, אני פשוט מתמוטטת ומרגישה חסרת אונים מולם... מול עצמי. אני עדיין לא בשלב של פתרונות, אדרבה, נדמה לי כרגע שאני רחוקה מזה ככל שאני יכולה לראות. כאב, תסכול, רצון להתאדות, להיעלם ולברוח רגשות שכאלה מצד אחד ומצד שני ידיעה ברורה שאין לי דרך אחרת, שאני חייבת לעצמי להרשות לי להיות מובלת ולסמוך באמת, להאמין באמת שאנשים רוצים את טובתי, שאוכל לגדול באמת, שרק בדרך הזו אוכל להצליח. אני משלבת את הצעד הראשון עם הצעד השני? ככה לפחות אני מרגישה, וקשה לי עם זה. מאחלת לעצמי ללמוד להרפות באמת. להרים ידיים ולהרשות לצוף בלי להתנגד מתוך שאני סומכת בוודאות שאגיע לאן שאני אמורה להגיע למרות וחרף הכאב. - אל החופש האמיתי. מאחלת לכולנו יום של אהבת חינם, של איכות, שלווה וחופש בנשמה. אוהבים

הכוכבת

New member
ציטוט היום הוא גם ציטוט השנה !!!

כמה נכון המשפט הזה...כאילו הוא נכתב ממש עליי...יש (לי) עוד המון עבודה לעשות ...תודה לך ובוקר טוב

נעממי5

New member
ה' ,תפילה קטנה לי אליך../images/Emo99.gif

שמור עלי שלא אחשוב שבכל הזדמנות ועל כל נושא -עלי להגיד משהו. שחרר אותי מהדחף להסדיר ענייני כולם. עשה אותי בעל מחשבה, אך לא בעל מצבי רוח, בעל רצון לעזרה אך לא בעל רצון לתת הוראות לכל. יש בי, אמנם, אוצר גדול של חוכמה, ויהיה זה מצער לא להשתמש בו - אך בסופו של דבר - אני רוצה שיהיו לי גם מספר ידידים. חתום פי - שלא אוכל להתלונן על כאבים. אינני רוצה ליהנות מספורי ייסוריו של הזולת, אך עזור לי, לפחות, לשמוע אותם בסבלנות. תן לי להבין שלעיתים גם אני יכול לטעות. תן לי את היכולת לראות דברם טובים במקומות שלא ציפיתי להם ולהבחין התכונות יפות של בני אדם. והעיקר: הענק לי חסד - שאוכל לאמור להם זאת - בישירות ומכל הלב.

ערב של אחלה סופשבוע../images/Emo24.gifאוהבים

יום מתיש היה לי היום ולכן כשהגעתי חזרה ממרכז יום, כל מה שרציתי לעשות זה להדליק את המזגן ולהתכרבל מתחת לפוך. כן.. אני ישנה עם פוך גם בקיץ
. מאחלת לכולנו סופשבוע מבורך בהחלמה, בכנות, פתיחות, וחופש בנשמה. אוהבים

למעלה